Idézet (janet7 @ 2011.02.19. 19:34)
És szerinted az a mérvadó, hogy mi van a slágerlistákon? Na EZÉRT írtam azt az önálló vélemény dolgot. A mai slágerlistákon megtalálod Miley-t Selenát stb...Ők olyan nagy előadók? Hát nagyon nem. Nehogymár amiatt legyen valaki nagy előadó, mert most menő. Lehet, hogy Elvis sok-sok éve meghalt, de így is körülbelül 1000-szer nagyobb, mint a sok mai divatsztár együttvéve. Ugyanígy a Guns N' Roses-sal. Az aktualitás attól még nem veszik el, hogy nem azt nyomják agyba-főbe a tv-ben és a rádiókban, számomra legalább is nem. Mert az érték nem ezen múlik. Ha a korral haladás azt jelenti, hogy nekem ami nem mostani, az már nem is jó és csak amiatt jó lesz valami, mert mostani, akkor én inkább nem haladok vele, köszönöm. 
Te aztán ki tudod forgatni az emberek szavát...
Akkor megpróbálom még érthetőbben: engem rohadtul nem érdekel kik vannak a slágerlistákon, a legtöbb előadó akiket hallgatok, noname-ek vagy 2 évtizede voltak a csúcson.
Hol érdekel engem Miley meg a Bieber gyerek?
De még mindig ők kapják a reflektorfényt, róluk tud mindenki mindent.
Idézet
Az aktualitás attól még nem veszik el, hogy nem azt nyomják agyba-főbe a tv-ben
Bocs, de akkor újat mondok: a fiatal generációnak 90%-a szerint az az aktuális, amit a tévében, interneten, rádióban látnak/hallanak. Elvis valóban nagy volt/lesz, de hiába szajkózod ezt egy 12 éves fruskának, aki nem látja valamelyik Disney sztártól az erdőt. Mellesleg Elvis is kezdte valahol, Gaga is nemrég kezdte a karrierjét, de már most tudni lehet róla, hogy nem fog egyhamar elfelejtődni. Divat róla mondani, hogy divatsztár, de nem kell megkövezni azért, mert sikeres lett.

0 felhasználónak tetszik: