Starity

A Glee letaszította trónjáról Elvis Presley-t

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. február 19. 19:49 #41
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (janet7 @ 2011.02.19. 19:34)
És szerinted az a mérvadó, hogy mi van a slágerlistákon? Na EZÉRT írtam azt az önálló vélemény dolgot. A mai slágerlistákon megtalálod Miley-t Selenát stb...Ők olyan nagy előadók? Hát nagyon nem. Nehogymár amiatt legyen valaki nagy előadó, mert most menő. Lehet, hogy Elvis sok-sok éve meghalt, de így is körülbelül 1000-szer nagyobb, mint a sok mai divatsztár együttvéve. Ugyanígy a Guns N' Roses-sal. Az aktualitás attól még nem veszik el, hogy nem azt nyomják agyba-főbe a tv-ben és a rádiókban, számomra legalább is nem. Mert az érték nem ezen múlik. Ha a korral haladás azt jelenti, hogy nekem ami nem mostani, az már nem is jó és csak amiatt jó lesz valami, mert mostani, akkor én inkább nem haladok vele, köszönöm. smileeee.gif

Te aztán ki tudod forgatni az emberek szavát...
Akkor megpróbálom még érthetőbben: engem rohadtul nem érdekel kik vannak a slágerlistákon, a legtöbb előadó akiket hallgatok, noname-ek vagy 2 évtizede voltak a csúcson.

Hol érdekel engem Miley meg a Bieber gyerek?
De még mindig ők kapják a reflektorfényt, róluk tud mindenki mindent.

Idézet
Az aktualitás attól még nem veszik el, hogy nem azt nyomják agyba-főbe a tv-ben

Bocs, de akkor újat mondok: a fiatal generációnak 90%-a szerint az az aktuális, amit a tévében, interneten, rádióban látnak/hallanak. Elvis valóban nagy volt/lesz, de hiába szajkózod ezt egy 12 éves fruskának, aki nem látja valamelyik Disney sztártól az erdőt. Mellesleg Elvis is kezdte valahol, Gaga is nemrég kezdte a karrierjét, de már most tudni lehet róla, hogy nem fog egyhamar elfelejtődni. Divat róla mondani, hogy divatsztár, de nem kell megkövezni azért, mert sikeres lett.
2011. február 19. 19:57 #42
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Christo @ 2011.02.19. 19:49)
Te aztán ki tudod forgatni az emberek szavát...
Akkor megpróbálom még érthetőbben: engem rohadtul nem érdekel kik vannak a slágerlistákon, a legtöbb előadó akiket hallgatok, noname-ek vagy 2 évtizede voltak a csúcson. 
Hol érdekel engem Miley meg a Bieber gyerek?
De még mindig ők kapják a reflektorfényt, róluk tud mindenki mindent.
Bocs, de akkor újat mondok: a fiatal generációnak 90%-a szerint az az aktuális, amit a tévében, interneten, rádióban látnak/hallanak. Elvis valóban nagy volt/lesz, de hiába szajkózod ezt egy 12 éves fruskának, aki nem látja valamelyik Disney sztártól az erdőt. Mellesleg Elvis is kezdte valahol, Gaga is nemrég kezdte a karrierjét, de már most tudni lehet róla, hogy nem fog egyhamar elfelejtődni. Divat róla mondani, hogy divatsztár, de nem kell megkövezni azért, mert sikeres lett.

Te basszus az előbbi hozzászólásodnál te mégis mire gondolnál? Olvasd már el. Nem az jön le belőle, mintha neked az számítana? Engem NEM ÉRDEKEL a 12 éves kis fruska. Épp ezt mondom. Nekem nem az a mérvadó, hogy a 12 éves fruskák mit gondolnak és az sem, hogy a mai fiatalság 90 %-a mit gondol. Attól, mert a többség így gondolja, attól még nem így van. Nem leszek birka, akkor leszek benne a 10%-ban ha én úgy látom jónak. Én a tényeket mondom, nem azt hogy a fiatalok (én is az vagyok) többsége mit gondol. Abszolút egyet értek veled abban, hogy nekik hiába mondom ezeket, de hát na. Ha ő úgy látja jónak és elvakult, akkor ez van, ez még nem változtat a tényeken. Ebből a hozzászólásodból teljesen más jön le, mint az előbbiből. Ezzel egyetértek. De az előbb ezt nem így írtad le. Gagáról meg annyit, hogy nézd meg a kedvenceimet smileeee.gif Gagát szerintem azért nem lehet egy lapon említeni Miley-val meg a többi gyökérrel ohmy.gif Ja és arról, hogy "tud róluk mindenki" annyit mondok, hogy ilyenkor mindig belegondolok, hogy tegyük fel valaki 10 éve elzárkózottan él minden tv, rádió meg számítógép nélkül egy kis faluban, vagy menjünk tovább: legyen csak az, hogy mondjuk 50-60 éves. Ők nem valószínű, hogy tudni fogják, hogy ki az a Justin Bieber, ellenben Elvis, vagy Michael Jackson már biztos, hogy nekik is ismerősen fog csengeni.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. február 19. 20:04 #43
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (janet7 @ 2011.02.19. 19:57)
Te basszus az előbbi hozzászólásodnál te mégis mire gondolnál? Olvasd már el. Nem az jön le belőle, mintha neked az számítana? Engem NEM ÉRDEKEL a 12 éves kis fruska. Épp ezt mondom. Nekem nem az a mérvadó, hogy a 12 éves fruskák mit gondolnak és az sem, hogy a mai fiatalság 90 %-a mit gondol. Attól, mert a többség így gondolja, attól még nem így van. Nem leszek birka, akkor leszek benne a 10%-ban ha én úgy látom jónak. Én a tényeket mondom, nem azt hogy a fiatalok (én is az vagyok) többsége mit gondol. Abszolút egyet értek veled abban, hogy nekik hiába mondom ezeket, de hát na. Ha ő úgy látja jónak és elvakult, akkor ez van, ez még nem változtat a tényeken. Ebből a hozzászólásodból teljesen más jön le, mint az előbbiből. Ezzel egyetértek. De az előbb ezt nem így írtad le. Gagáról meg annyit, hogy nézd meg a kedvenceimet smileeee.gif Gagát szerintem azért nem lehet egy lapon említeni Miley-val meg a többi gyökérrel ohmy.gif Ja és arról, hogy "tud róluk mindenki" annyit mondok, hogy ilyenkor mindig belegondolok, hogy tegyük fel valaki 10 éve elzárkózottan él minden tv, rádió meg számítógép nélkül egy kis faluban, vagy menjünk tovább: legyen csak az, hogy mondjuk 50-60 éves. Ők nem valószínű, hogy tudni fogják, hogy ki az a Justin Bieber, ellenben Elvis, vagy Michael Jackson már biztos, hogy nekik is ismerősen fog csengeni.

Akkor félreértetted a hszemet. Sehol nem említettem benne, hogy én a mostani előadókat tartom mérvadónak.

Idézet
tegyük fel valaki 10 éve elzárkózottan él minden tv..

Hát az ő véleménye senkit sem érdekel, mivel kivonta magát a külvilág történéseiből.

De mindegy is, én sem meggyőzni szeretnélek, nem vagyunk egyformák, de az mégiscsak természetes, ha megvédjük a kedvenceinket. smileeee.gif
2011. február 19. 20:09 #44
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Christo @ 2011.02.19. 20:04)
Akkor félreértetted a hszemet. Sehol nem említettem benne, hogy én a mostani előadókat tartom mérvadónak. 
Hát az ő véleménye senkit sem érdekel, mivel kivonta magát a külvilág történéseiből.
De mindegy is, én sem meggyőzni szeretnélek, nem vagyunk egyformák, de az mégiscsak természetes, ha megvédjük a kedvenceinket. smileeee.gif

Nem említetted, nem is mondtam, csak amiket írtál arra válaszoltam ezzel, de azt nem írtam, hogy te olyan lennél, aki így gondolkodik.
Azért azt nem veszem olyan biztosra, hogy senkit nem érdekel a véleménye. De egyébként meg teljesen mindegy, hogy kit érdekel a véleménye, csak amiatt írtam azt, hogy róluk azért nem tudja mindenki, hogy kicsodák, pár év múlva meg még annyian se fogják tudni. Ez a különbség előadó és előadó között biggrin.gif
Idézet
nem vagyunk egyformák, de az mégiscsak természetes, ha megvédjük a kedvenceinket.  smileeee.gif

Ez így van, egyetértek smileeee.gif
2011. február 19. 21:26 #45
- törölt felhasználó -    
jo:D tetszik,jók benne az énekesek és jó dalokat válogatnak:D
2011. február 19. 22:03 #46
- törölt felhasználó -    
ügyesek meghajolo.gif
2011. február 19. 22:12 #47
- törölt felhasználó -    
imádom a Glee-t de ez nem fer!mert csak feldolgozások tongue.gif
2011. február 19. 22:15 #48
babett.jozsi
babett.jozsi
visszatérő vendég

Státusz,,Se puoi immaginarlo, puoi ottenerlo; Se puoi sognarlo, puoi diventarlo."
Hozzászólás: 217
Csatolások: 0
Azonosító: 69887
imádom a gleet. nagyon várom már a 2. évadot. tudja valaki hogy mikor kezdődik?
2011. február 19. 22:24 #49
Szasza04
Szasza04
új tag
Hozzászólás: 63
Csatolások: 0
Azonosító: 96838
Imádom imádom imádom a glee-t biggrin.gif úgy gondolom ez nem véletlen......csak így tovább
2011. február 19. 22:28 #50
- törölt felhasználó -    
Imádom a Gleet biggrin.gif Csak sajna nem adják már nemtudja vki mikor adják ujra ??
2011. február 19. 23:08 #51
ancsa13
ancsa13
Glambert

StátuszNyugodjon békében Debreczeni Szevér :'( A mindig dilis és vidám Szevér.
Hozzászólás: 2090
Csatolások: 1504
Azonosító: 118918
Azért ez túlzás, a Glee egy sorozat, aminek minden részében vagy kb 5 dal, persze hogy van amelyik felkerül a listákra, mert jó számok, és az emberek szeretik a Glee-t aminek én nagyon örülök, mert az egyik kedvenc sorozatom, és a dalokat is imádom bennük biggrin.gif
2011. február 20. 08:10 #52
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
Imádom a Glee-t a számok is nagyon jók benne és meg érdemlik hogy fent legyenek a listán
biggrin.gif
2011. február 20. 09:17 #53
Cuki baba
Cuki baba
Never say never

StátuszHajrá Hollywood!!!
Hozzászólás: 1873
Csatolások: 2
Azonosító: 129122
hajrá, így tovább,imádom a sorozatot
2011. február 20. 10:05 #54
Dolly-Lolly
Dolly-Lolly

Státusz...nyomoronc,gyerekes,negatív véleményt nem tűrők kerüljenek...köszi :))
Hozzászólás: 816
Csatolások: 38
Azonosító: 134840
Nagyon szeretem a sorozatot, de az hülyeség hogy 'letaszította'.Max. a 13 évesek szemében smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. február 20. 10:45 #55
- törölt felhasználó -    
én steretem a sorozatot, de ez szerintem hülyeség...
2011. február 20. 12:12 #56
- törölt felhasználó -    
pf... összehasonlíthatatlanok.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. február 20. 12:33 #57
sparksfly
sparksfly
Hozzászólás: 783
Csatolások: 48
Azonosító: 138007
Glee. wub.gif