Starity

A Glee letaszította trónjáról Elvis Presley-t

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. február 19. 18:38 #21
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Nagyon örülök a Glee sikerének, egyértelműen kemény munkával érték el ezt a sikert. Az egyik legzseniálisabb sorozat amit láttam, ráadásul nem musical, hanem egy-egy dalnak, hogy miért kerül bele története van. Nem értek egyet veletek, miért lenne koppintás? Elárulom, hogy sok híresség száma, például Rihanna - Take a bow című száma egy időbe a Glee miatt lett újra szenzáció, mert feldolgozták benne, és Rihannának megint visszatolták a slágerlista élére. Nem véletlenül szereti még Rihanna, Lady Gaga és sok más híresség ezt a sorozatt, a szereplők iszonyú tehetségesek, fantasztikus hanggal megáldva. Nem is értem mi ez a felháborodás? ... Előbb üljetek le és ne egy-egy jelenetet nézzetek meg, hanem részeket. Ez a sorozat nem csak poénkodás, hülyülés, sok mélyebb témát is érint. Látszik, hogy nem tudtok SEMMIT a sorozatról. Nem is értem...amit nem ismerek arról igyekszem reálisan véleményt formálni.
2011. február 19. 18:48 #22
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Úgy látom sokak szerint csak koppintások a Glee stáb által énekelt dalok. Fogadjuk, hogy EGY részt sem láttatok a sorozatból és úgy köpitek szembe. Csak hogy tisztán lássatok: a sorozat egyáltalán nem lemásolja a számokat, hanem felhasználja. A kettő nem ugyanaz. Rengeteg sláger azért lett napjainkban is hallgatott és újra letöltött, mert a gleesek újra 'divatba' hozták úgymond. És most a fiatal generációról beszélek. És akik normálisan állnak hozzá ehhez a dologhoz (gondolok itt azokra az előadókra, akik odaadták a dalaikat a stábnak), azok most nem csak megköszönik nekik a promóciót, hanem el is ismerik a munkájukat. Akik pedig nem járultak hozzá, azok meg is bánták.

Szerk: Azt még hozzátenném, hogy eredeti előadók ide vagy oda, a dal egy szövegből és egy dallamból áll. Amit a gleesek énekelnek el, a saját hangjukkal. Úgy gondolom, az már nem az eredeti előadó érdeme.
1 felhasználónak tetszik: Pandus
2011. február 19. 18:49 #23
sunnystic
sunnystic
visszatérő vendég

Státuszkiss me baby i must be stay here day by day
Hozzászólás: 242
Csatolások: 413
Azonosító: 145151
Megérdemlik. Mindannyian nagyon tehetségesek, és bár nem a 'saját' dalaik lettek slágerlistásak, én nagyon örülök a sikerüknek! A sorozat is nagyon jó, a szereplők, a dalok is, szóval: megérdemlik. (:
2011. február 19. 19:03 #24
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Már bocs, de a legtöbb dal sikeres volt önmagában is és nem a Glee találta fel a spanyol viaszt. Ne legyünk már eltévedve...Lehet, hogy vannak olyan emberek, akik azért kezdték el újra hallgatni őket, vagy épp azért kezdték el hallgatni, mert itt látták, de attól az még nem azt jelenti, hogy a dalok előtte nem voltak sikeresek. Egy igazán jó dalnak nincs szüksége a Glee féle promocióra és egy önálló gondolkodású embernek sincs szüksége a Glee-re, hogy megszeressen egy dalt. A normális gondolkodás meg nem feltétlen azt jelenti, hogy engedélyt adnak arra, hogy felhasználják a dalaikat. Egy Guns N' Roses pl. persze, hogy nem fogja engedni. Csalódás is lenne, nem is kicsi.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. február 19. 19:03 #25
thunderbi
thunderbi
visszatérő vendég

StátuszI wanna boy that taste like whiskey and cigarettes!
Hozzászólás: 163
Csatolások: 33
Azonosító: 133997
nem meglepő!imádom ezt a sorozatot!nagyon jók ehhez nem fér kétség!hajráá csak így tovább!smileeee.gif
2011. február 19. 19:07 #26
Petrah
Petrah
visszatérő vendég

StátuszGoodbye Summer,Hello School :l
Hozzászólás: 352
Csatolások: 0
Azonosító: 143583
Én imádoom a Glee-t(L) Sokan szerint koppintás az egész sorozat! de nem! mert ők csak eléneklik(és valamelyik tényleg jobb mint az eredeti) szówal sok embernek nincsen igaza. Glee(L)
2011. február 19. 19:12 #27
- törölt felhasználó -    
Imadom a Glee-t:X
2011. február 19. 19:18 #28
Pandus
Pandus

Idézet (janet7 @ 2011.02.19. 19:03)
Már bocs, de a legtöbb dal sikeres volt önmagában is és nem a Glee találta fel a spanyol viaszt. Ne legyünk már eltévedve...Lehet, hogy vannak olyan emberek, akik azért kezdték el újra hallgatni őket, vagy épp azért kezdték el hallgatni, mert itt látták, de attól az még nem azt jelenti, hogy a dalok előtte nem voltak sikeresek. Egy igazán jó dalnak nincs szüksége a Glee féle promocióra és egy önálló gondolkodású embernek sincs szüksége a Glee-re, hogy megszeressen egy dalt. A normális gondolkodás meg nem feltétlen azt jelenti, hogy engedélyt adnak arra, hogy felhasználják a dalaikat. Egy Guns N' Roses pl. persze, hogy nem fogja engedni. Csalódás is lenne, nem is kicsi.

Örülök, hogy jobban ismersz engem, mint én saját magámat. Szóval nem vagyok önálló gondolkodású ember, mert a Glee által ismertem meg 1-2 dalt és nagyon tetszett, és meghallgattam az eredetit és azóta szeretem, mint a 2 verziót? Örülök, hogy ilyen könnyen véleményt alkotsz másról/másokról. Legalább néznél meg belőle pár részt. Vicc.
2011. február 19. 19:23 #29
Zoey-Rose
Zoey-Rose
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Csatolások: 192
Azonosító: 142411
Szeretem a Gleet! Nagyon jól énekelnek benne!
2011. február 19. 19:23 #30
Amedentia
Amedentia
visszatérő vendég
Hozzászólás: 229
Csatolások: 0
Azonosító: 131649
Imádom!!!!!!!!!
2011. február 19. 19:26 #31
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Pandus @ 2011.02.19. 19:18)
Örülök, hogy jobban ismersz engem, mint én saját magámat. Szóval nem vagyok önálló gondolkodású ember, mert a Glee által ismertem meg 1-2 dalt és nagyon tetszett, és meghallgattam az eredetit és azóta szeretem, mint a 2 verziót? Örülök, hogy ilyen könnyen véleményt alkotsz másról/másokról. Legalább néznél meg belőle pár részt. Vicc.

Te miről beszélsz? Ki beszélt itt rólad? Leírtam a neved? Mutasd már meg légyszi. Én általánosságban beszéltem, és szerintem olvasd el mégegyszer, mert úgy látom nem sikerült felfogni a lényeget. Ja mellesleg én nem azt írtam, hogy akinek tetszik a sorozat, annak nincs önálló gondolkodása. Tudod szövegértés smileeee.gif Annak viszont én örülök, hogy te annyira képben vagy velem kapcsolatban, hogy tudod, hogy én nem láttam belőle egy részt sem. Elárulom: láttam. Megfelel? Attól mert nem tetszik, még nem kell kiakadni, attól még nem fog megtetszeni, úgy sem tudod megváltoztatni a véleményem smileeee.gif
2011. február 19. 19:27 #32
- törölt felhasználó -    
Teljesen egyet értek janet7-el.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. február 19. 19:29 #33
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (janet7 @ 2011.02.19. 19:03)

Ha ezt nekem írtad, akkor erre csak annyit, hogy egy szóval sem mondtam, hogy azelőtt a dalok nem voltak sikeresek. De ahogy szokott lenni, egy idő után mindennek elveszik az aktualitása. Haladunk a korral. A számok feldolgozása pedig újra sikeressé tette az előadók munkáját.
És miért, pölö a Guns N' Roses olyan nagy együttes? Nagy, persze hogy az, de lássuk be, napjainkban nem az ő dalaik vannak a slágerlistákon.
2011. február 19. 19:32 #34
- törölt felhasználó -    
kedvenc sorozatom biggrin.gif <3
2011. február 19. 19:32 #35
- törölt felhasználó -    
Én szeretem a Glee-t, de azért ez... unsure.gif
2011. február 19. 19:34 #36
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Christo @ 2011.02.19. 19:29)
Ha ezt nekem írtad, akkor erre csak annyit, hogy egy szóval sem mondtam, hogy azelőtt a dalok nem voltak sikeresek. De ahogy szokott lenni, egy idő után mindennek elveszik az aktualitása. Haladunk a korral. A számok feldolgozása pedig újra sikeressé tette az előadók munkáját. 
És miért, pölö a Guns N' Roses olyan nagy együttes? Nagy, persze hogy az, de lássuk be, napjainkban nem az ő dalaik vannak a slágerlistákon.

És szerinted az a mérvadó, hogy mi van a slágerlistákon? Na EZÉRT írtam azt az önálló vélemény dolgot. A mai slágerlistákon megtalálod Miley-t Selenát stb...Ők olyan nagy előadók? Hát nagyon nem. Nehogymár amiatt legyen valaki nagy előadó, mert most menő. Lehet, hogy Elvis sok-sok éve meghalt, de így is körülbelül 1000-szer nagyobb, mint a sok mai divatsztár együttvéve. Ugyanígy a Guns N' Roses-sal. Az aktualitás attól még nem veszik el, hogy nem azt nyomják agyba-főbe a tv-ben és a rádiókban, számomra legalább is nem. Mert az érték nem ezen múlik. Ha a korral haladás azt jelenti, hogy nekem ami nem mostani, az már nem is jó és csak amiatt jó lesz valami, mert mostani, akkor én inkább nem haladok vele, köszönöm. smileeee.gif
2011. február 19. 19:39 #37
Pandus
Pandus

Idézet (janet7 @ 2011.02.19. 19:26)
Te miről beszélsz? Ki beszélt itt rólad? Leírtam a neved? Mutasd már meg légyszi. Én általánosságban beszéltem, és szerintem olvasd el mégegyszer, mert úgy látom nem sikerült felfogni a lényeget. Ja mellesleg én nem azt írtam, hogy akinek tetszik a sorozat, annak nincs önálló gondolkodása. Tudod szövegértés smileeee.gif  Annak viszont én örülök, hogy te annyira képben vagy velem kapcsolatban, hogy tudod, hogy én nem láttam belőle egy részt sem. Elárulom: láttam. Megfelel? Attól mert nem tetszik, még nem kell kiakadni, attól még nem fog megtetszeni, úgy sem tudod megváltoztatni a véleményem smileeee.gif

Ezt írtad:
Egy igazán jó dalnak nincs szüksége a Glee féle promocióra és egy önálló gondolkodású embernek sincs szüksége a Glee-re, hogy megszeressen egy dalt.
Vagyis általánosítottál és ezalatt habár nem írtad le az én nevem, mégis úgy értelmezhető, hogy akár az én nevem is lehetne ott.
Tudom, hogy nem tudom megváltoztatni a véleményed, őszintén szólva nem is akarom, miért akarnám? Nem az a bajom, hogy nem tetszik a sorozat, szíved joga. Hanem ahogy tálaltad az egészet, mintha valami gagyi sorozat lenne, ami úgy akar befutni, mert máshogy nem tudna, hogy híres előadóktól énekel. Nekem ennyi a bajom. (Vagy volt..)
2011. február 19. 19:41 #38
- törölt felhasználó -    
113? egyet se hallottam.. beer.gif
egy tinisorozat soha nem fogja letaszítani a nagy neveket. max a világ ízlése változik -.-
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. február 19. 19:42 #39
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Pandus @ 2011.02.19. 19:39)
Ezt írtad:
Egy igazán jó dalnak nincs szüksége a Glee féle promocióra és egy önálló gondolkodású embernek sincs szüksége a Glee-re, hogy megszeressen egy dalt.
Vagyis általánosítottál és ezalatt habár nem írtad le az én nevem, mégis úgy értelmezhető, hogy akár az én nevem is lehetne ott. 
Tudom, hogy nem tudom megváltoztatni a véleményed, őszintén szólva nem is akarom, miért akarnám? Nem az a bajom, hogy nem tetszik a sorozat, szíved joga. Hanem ahogy tálaltad az egészet, mintha valami gagyi sorozat lenne, ami úgy akar befutni, mert máshogy nem tudna, hogy híres előadóktól énekel. Nekem ennyi a bajom. (Vagy volt..)

Lehetne...persze, hogy lehetne, de nincs. Én is lehetnék szőke és kék szemű, de mégsem vagyok az, innentől kezdve nem tudom, miről beszélünk. Igen ezt írtam. Szerinted nincs igazam? Szerinted az önálló gondolkodású, aki CSAK amiatt megszeret egy dalt, amit addig nem szeretett, mert a Glee-ben volt, ami egy most menő sorozat? Itt nem feltétlen rád gondolok, csak gondold végig. Ha nem akarod megváltoztatni a véleményem, akkor ne próbálj meggyőzni. Nem, ezt nem írtam, de még csak hasonlót sem, habár a "gagyi sorozat" megnevezés tényleg találó, de ezen kívül nem írtam olyat. Szerintem béna, szerinted meg nem. Nem éri meg ezen vitatkozni, mert úgysem tudjuk meggyőzni egymást, máshogy látjuk, kész.
2011. február 19. 19:45 #40
Pandus
Pandus

Idézet (janet7 @ 2011.02.19. 19:42)
Lehetne...persze, hogy lehetne, de nincs. Én is lehetnék szőke és kék szemű, de mégsem vagyok az, innentől kezdve nem tudom, miről beszélünk. Igen ezt írtam. Szerinted nincs igazam? Szerinted az önálló gondolkodású, aki CSAK amiatt megszeret egy dalt, amit addig nem szeretett, mert a Glee-ben volt, ami egy most menő sorozat? Itt nem feltétlen rád gondolok, csak gondold végig. Ha nem akarod megváltoztatni a véleményem, akkor ne próbálj meggyőzni. Nem, ezt nem írtam, de még csak hasonlót sem, habár a "gagyi sorozat" megnevezés tényleg találó, de ezen kívül nem írtam olyat.

Természetesen nem amiatt szerettem meg, tehát ez rám nem igaz. De az elején általánosítottál, ezért "kaptam fel a fejem". Azt pedig jó lenne ha végre megértenéd, hogy tényleg nem áll szándékomban meggyőzni, magával a STÍLUSSAL volt bajom. Az utolsó mondatra pedig inkább nem reagálnék, felesleges lenne, nem fogok vitát szítani.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!