Starity

VV4: Alekosz édesanyja bosszút esküdött!

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. február 19. 17:30 #61
- törölt felhasználó -    
Idézet (miss_areo @ 2011.02.19. 17:18)
hát ez hatalmas volt biggrin.gif jól tette Alek wink.gif valakinek már meg kellett mondania, mert Béciék viselkedése már tényleg förtelmes volt! egyébként szerintem inkább Béci a dedós, köpnyi-nyelni nem tudott amikor Alekosz beszólt nekik, csak utána a háta mögött kifigurázni -.-" szánalmas...

Egyetértek!!! dry.gif
2011. február 19. 17:45 #62
- törölt felhasználó -    
Egy kis meglepetés mindenkinek! cool.gif

“az RTL Klub legnagyobb átverése! VV 4 kulisszák mögött, hogy tudja a kedves néző mit néz. 2007 decembere óta dolgozom az RTL Klub-nál, hogy milyen pozícióban azt nem mondom meg, amit leírok azok bennfentes információk és mindenki maga döntse el valóságtartalmát, leszögezem nem vagyok Olivér fan.Már a vállogatáson a bevállasztás előtt el volt rendezve, hogy a Rácz testvérek bekerüljenek a villába mivel van két nagyon jó „ismerősük”a stábban. A saját fülem--mel hallottam, hogy mondták: „te ugye akkor elrendezted a gépet, nehogy kibasszvelem a Gigiéknek be kell jutni, mindenáron, érted?” Egyébként a legtöbb nézői szavazatot a Fazekas testvérek kapták Gábor és István, de az sms-ek nem mérvadóak, ahogy a többi beszavazón sem volt az. Alekoszt már pl. korábban fölfedezték és nagy húzás volt az ő bejuttatása, hetekkel a beszavazó-show előtt hívták föl, hogy „bent van”és még ekkor adtak neki 100 eFt-ot normális ruhákra mert még arra selett volna pénze. Mikor az Olivér a hintában kijelentette, hogy Bécit akarja kivinni a stáb majd elájult mert tudták, hogy bármelyik is esik ki drasztikusan fog csökkenni a nézettség. Rögtön volt egy értekezlet és ott eldöntötték, hogy kiejtik az Olivért( lsd. : büntetés, az agydoki tanácsára lett ez a fajta bünti mert tudta, hogy ezzel nagyon ki fog készülni, majd az utolsó este Enikő üzenete), másrészt meg úgy kell összevágni az összefoglalókat, hogy megutálják a nézők Olivért. Ekkor döntötték el azt is, hogy májusban Rácz Béla lesz a vv 4 győztese és innentől olyan feladatokat fognak kapni amik „előnyösek” lesznek a Rácz testvéreknek. Ebben a lejárató kampányban Balázs nem akart részt venni ( nem is vett, a kihíváson vezetett utoljára műsort amikor közölte Olivérrel, hogy bünti lesz ), a Bucit meg sem kérdezték, Lilu pedig egy kis plusz juttatásért vállalta (a párbajon meg is dolgozott a pénzéért, le nem szállt volna az Anikó témáról). A játékosokat egyébként szerződés köti az RTL klub- hoz, amit ha megszegnek súlyos anyagi vonzattal jár pl. : Gina esetében, amikor elősször hangoztatta, hogy ki akar menni a riportba hívták és közölték vele, hogy ok. 3 milla lesz. Majd mikor a csatorna számára terhessé vállt ezt a szerződést módosították. Mint ahogy arról sem beszélhetnek, hogy a való világ előre megírt forgatókönyv szerint zajlik, minden egyes móka, konfliktus és kiborulás mesterségesen generált és a lakók titkos küldetésekben teljesítik azt. Minden egyes párbaj előtt a játékosok pon- tosan tudják ki fog visszajönni, ők tulajdonképpen amatőr színésznek szerződtek a csatornához.
2011. február 19. 17:52 #63
kittusz11
kittusz11
visszatérő vendég

StátuszKöszönöm az avattaromat Fruzsi -911-nek :-) Lécci ne vigyétek el :-)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 220
Csatolások: 0
Azonosító: 142459
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Sherpa ohmy.gif Azt tudtam h a VV 4 egy átverés!!!!! De a többit nem ohmy.gif ohmy.gif
2011. február 19. 17:54 #64
Cinti.meow
Cinti.meow
visszatérő vendég

StátuszDoes that make me crazy? ^^
Hozzászólás: 159
Csatolások: 69
Azonosító: 143324
Hajrá Alekosz Anyukája! smileeee.gif
2011. február 19. 17:55 #65
- törölt felhasználó -    
Sherpa ha ez igaz... Béci fogja megnyerni? Miért? Alekosz sokkal nagyobb arc és neki kéne megnyernie nem a Rácz testvéreknek...
2011. február 19. 18:01 #66
Kangi
Kangi
visszatérő vendég

StátuszI may not be there yet, but I'm closer than yesterday.
Hozzászólás: 254
Azonosító: 129776
helyes , hajrá Alek mamája XD smileeee.gif
2011. február 19. 18:02 #67
sparksfly
sparksfly
Hozzászólás: 783
Csatolások: 48
Azonosító: 138007
jujj de megijedhettek. -.-
most már biztos rosszat fognak álmodni.. biggrin.gif
2011. február 19. 18:06 #68
sparksfly
sparksfly
Hozzászólás: 783
Csatolások: 48
Azonosító: 138007
O.o ohmy.gif ohmy.gif
Sherpa!
Ez most igaz tényleg?
Most levert a víz.... ohmy.gif O.o
2011. február 19. 18:26 #69
- törölt felhasználó -    
Gyerekek ezt olvastam én is...nem én találom ki ezeket. mellow.gif
http://napinemszar.hu/like/1297790073
Egy biztos ha ez igaz akkor az RTL,lop csal hazudik,és perelhető!! Mivel a sikkasztás bűn cselekmény.És azokat az összegeket amiket a néző az sms-ekkel meg a telefonokkal kifizet azt a RETEK-KLUB MIND ZSEBRE TESZI, ÉS SJÁT KEDVE SZERINT DÖNT, ILLETVE "EZ IS POLITIKA" ÉS FELSŐBB UTASÍTÁSRA eldöntik ki győz és ki nem. Ginán állítólak a fél parlament át ment.Politikusok kedvenc ágyasa volt...Bors, Blikk...tessék olvasni. smileeee.gif biggrin.gif cool.gif _nevet.gif
2011. február 19. 18:34 #70
disneyfanpagegportal
disneyfanpagegportal
új tag

Státusz{talk that talk to me yeeeah}
Hozzászólás: 36
Azonosító: 135018
hajrá alkeszkosz család!
2011. február 19. 18:34 #71
- törölt felhasználó -    
Eh... xDDD
2011. február 19. 18:35 #72
- törölt felhasználó -    
Sherpa: én már láttam ezt régen...és nagyon remélem hogy ez nem igaz
2011. február 19. 18:53 #73
fanni12
fanni12
visszatérő vendég

StátuszBarátokat keresek!!! :)
Hozzászólás: 295
Azonosító: 133607
Alekosz a nyerő!!! az a két üres fejű nyomorék meg húzzon ki a villából!!!(jerzy,béci)
hogy néztek amikor az alekosz beszólt nekik!!!
A béci meg elkezdi az alekosznak hogy kinyilt a csipád..mintha magáról beszélne -.- szánalmas a béci!!!
2011. február 19. 19:01 #74
- törölt felhasználó -    
hajrá aleekoooooosz!!(L)
2011. február 19. 19:08 #75
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Hehe, aranyos az anyuja biggrin.gif Inkább 1000x Alekoszék mint a köcsög Béci és Jerzy tongue.gif
2011. február 19. 19:09 #76
Lunita
Lunita

Státusz'never give in. never back down...' :)
Hozzászólás: 667
Csatolások: 669
Azonosító: 99242
meg is érdemelte az a sok ...., A Ráczékkal az élen, h wégre walaki meg mondja nekik a tuti xD =D
2011. február 19. 19:38 #77
eszter03
eszter03
visszatérő vendég

Státusz"Hαppinєss-Lovєє *.*
Hozzászólás: 381
Csatolások: 8
Azonosító: 134011
nem tom minek mindenkitől a verés meg ilyenek!!! fogják vissza az indulataikat szerintem.
2011. február 19. 19:48 #78
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet (Sherpa @ 2011.02.19. 18:26)
Gyerekek ezt olvastam én is...nem én találom ki ezeket. mellow.gif 
http://napinemszar.hu/like/1297790073
Egy biztos ha ez igaz akkor az RTL,lop csal hazudik,és perelhető!! Mivel a sikkasztás bűn cselekmény.És azokat az összegeket amiket a néző az sms-ekkel meg a telefonokkal kifizet azt a RETEK-KLUB MIND ZSEBRE TESZI, ÉS SJÁT KEDVE SZERINT DÖNT, ILLETVE "EZ IS POLITIKA" ÉS FELSŐBB UTASÍTÁSRA eldöntik ki győz és ki nem. Ginán állítólak a fél parlament át ment.Politikusok kedvenc ágyasa volt...Bors, Blikk...tessék olvasni. smileeee.gif  biggrin.gif  cool.gif  _nevet.gif

Te mindent elhiszel, amit egy anonimitás mögé rejtőző ember megír az interneten? smileeee.gif
Nem kell ahhoz sok ész, hogy tudjuk, a 24 órából összevágott 40 percet úgy állítja össze a csatorna, ahogy szeretné - ezzel, mindenkit úgy és olyannak állíthat be, ahogy azt szeretné, generálva ezzel a feszültséget a villán kívül. A villában pedig a feladatokkal, büntetésekkel befolyásolják a viselkedést. Senki nem színész. Komoly pszichológiai tanulmányok vannak arról, hogyan viselkednek az emberek összezárva, ahol a külső ingerek szinte teljesen ki vannak zárva. Balázs már rég vezetett azóta műsort, csak kicsit gondolkodni kellene és rögtön látszana, hogy ez a szöveg az e-mailben érkező hoaxokhoz hasonlit, ott is még mindig elhiszik egyesek, hogy 2 dollárt ad a Microsoft minden e-mailért.

beer.gif
2011. február 19. 19:49 #79
- törölt felhasználó -    
szerintem mindenkinek igaza van és jó lenne ha vissza vennének egy kicsit a durvaságból...
2011. február 19. 19:59 #80
- törölt felhasználó -    
Idézet (Freeze @ 2011.02.19. 19:48)
Te mindent elhiszel, amit egy anonimitás mögé rejtőző ember megír az interneten?  smileeee.gif
Nem kell ahhoz sok ész, hogy tudjuk, a 24 órából összevágott 40 percet úgy állítja össze a csatorna, ahogy szeretné - ezzel, mindenkit úgy és olyannak állíthat be, ahogy azt szeretné, generálva ezzel a feszültséget a villán kívül. A villában pedig a feladatokkal, büntetésekkel befolyásolják a viselkedést. Senki nem színész. Komoly pszichológiai tanulmányok vannak arról, hogyan viselkednek az emberek összezárva, ahol a külső ingerek szinte teljesen ki vannak zárva. Balázs már rég vezetett azóta műsort, csak kicsit gondolkodni kellene és rögtön látszana, hogy ez a szöveg az e-mailben érkező hoaxokhoz hasonlit, ott is még mindig elhiszik egyesek, hogy 2 dollárt ad a Microsoft minden e-mailért. 
beer.gif

Nézd pajti én nem hiszek el semmit sem az újságoknak sem a tv-nek.37 vagyok és nem hülye.De eleget láttam már és tapasztaltam és hallottam ahhoz hogy tudjam hogy működnek a dolgok.Már az első Big Brother közben jutottam olyan információkhoz amiktől el ment az egésztől a kedvem.Nem mondtam hogy ez igaz, és azt sem hogy elhiszem.De hogy ez az egész kész átverés az tuti! És ezt eddig is tudtam.Ezt az irományt is csak azért tettem fel hogy megmozgassam az álló vizet..Sikerült.Mindenki a sját esze és lelki ismerete szerint el döntheti hogy ez az iromány mennyire áll meg a valóság talaján. beer.gif Tisztába vagyok vele hogy az össze foglalókkal befolyásolják a nézőket! Azt pl tudtátok hogy Gombi tesója napokig járt a villához és a "Jól vagyok" nótát bömböltette a kocsiból a b**i öccsének? Mert volt ilyen amíg el nem zavarták..és rengeteg olyan hír van még amiről senki nem tud csak azok akiknek vannak ismerőseik itt ott... wink.gif beer.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok