Az eredeti énekes, Maros Gábor a Borsnak adott interjút. A színész bocsánatkérést vár az X-faktorban megismert énekesnőtől, amiért a Vuk című rajzfilm slágerét Wolf Kati saját sikereként emlegeti.
A teljes cikkhez kattints ide!
Wolf Kati hazudott a Vuk-dalról?
2011. február 19. 15:15
hát nem lep meg, hogy nem akar nyilatkozni, nekem az X-Faktorban sem tetszett, most még kevésbé
2011. február 19. 15:29
|
|
Kyra Eleisonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 144760 offline
|
azt nem értem, hogy minek kebből ekkora ügyet csinálni. ami megtörtént megtörtént. igaza van kateblocknak. évekkel ezelőtt történt, minek kell ennyire felfújni? (csak még nagyobb felhajtást csinálnak ezzel.)
2011. február 19. 15:33
Igazán jó kateblock-nak, hogy mindenki egyetért vele, de aki csak ennyit tud írni, az törölve lesz.
Nyilván azért böki ennek a Maros Gábornak a csőrét, mert senki nem tudja manapság, hogy ki ő.
Amúgy Kati meg felénekelte, akkor az ő dala is. Jó példa erre, hogy ma is sok énekes feldolgoz 10-20-30 éves dalokat, mégsem mondják azt, hogy az eredeti énekes(nő) dala.
Nyilván azért böki ennek a Maros Gábornak a csőrét, mert senki nem tudja manapság, hogy ki ő.
Amúgy Kati meg felénekelte, akkor az ő dala is. Jó példa erre, hogy ma is sok énekes feldolgoz 10-20-30 éves dalokat, mégsem mondják azt, hogy az eredeti énekes(nő) dala.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 19. 15:42
|
|
Pink_Angel_Goldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 1 Azonosító: 145469 offline
|
dóóra
2011. február 19. 15:43
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Kati felénekelte a dalt,az ő változata sikeresebb lett,így nyilván övé a dal.És vajon Gábor miért nem akkor szólt,amikor Kati először mondta,hogy az Vuk dalát ő énekelte fel?
kateblock
2011. február 19. 16:13
hát ez nem volt szép Ktitól!
Úgylátom ti mind kati olalán vagytok,nemértem ti örülnétek ha valaki kisajátítaná a sikreteket?
Sajnálom Gábort!
Úgylátom ti mind kati olalán vagytok,nemértem ti örülnétek ha valaki kisajátítaná a sikreteket?
Sajnálom Gábort!
2011. február 19. 16:24
ezen veszekedni...mint a 3 évesek!
nekem aztán tök mind1 h. ki énekli!
nekem aztán tök mind1 h. ki énekli!
2011. február 19. 16:52
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Aki látta már a Vukot, az tudja, hogy egy férfihang énekli a dalt. Nem hiszem, hogy Wolf Kati valaha is azt állította volna, az az ő hangja.
Viszont Katival készítettek hozzá egy klipszerűséget, amikor kb. 7-8 éves volt, így az ő arcával és hangjával IS megismerhették az emberek.
A pereskedés meg egy üres frázis, mégis milyen alapon és kit akar perelni. Kiröhögik a bíróságon.
A pereskedés meg egy üres frázis, mégis milyen alapon és kit akar perelni. Kiröhögik a bíróságon.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.