A filmből megtudhatjuk, hogyan és milyen úton jutott el idáig az írónő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Film készül J. K. Rowling életéről
2011. február 19. 14:51
Az nagyon jó! Kíváncsi vagyok rá! Remélem jó film lesz és nem unalmas! Bár a Harry Potter írójáról lehet unalmas filmet készíteni? Nem
2011. február 19. 14:51
J.K.Rowling nem akarta ezt a filmet, ha jól tudom. Kíváncsi leszek mennyire lesz 'élethű' a dolog, ha egyszer arra sem veszik a fáradtságot hogy ott forgassanak, ahol lakott. Ha csinálunk valamit, azt csináljuk jól. Biztosan nem nézem meg.
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. február 19. 15:02
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Érdekes téma lesz ahogy bekopog 28 kiadó ajtaján és mindenhonnan elhajtják, majd a 29. kiadja az első könyvét ...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 19. 15:05
Idézet (dave095 @ 2011.02.19. 14:57)
Nekem nagyon nem szimpatikus ez a nő, de most inkább nem térnék ki arra, hogy miért...
Szabad tudni, hogy miért nem?
Idézet (_ToTo_ @ 2011.02.19. 15:02)
Érdekes téma lesz ahogy bekopog 28 kiadó ajtaján és mindenhonnan elhajtják, majd a 29. kiadja az első könyvét ...
Pontosan ez az. J.K. ezért sem szeretné ha film készülne az életéről, mert szerinte unalmas lenne. Kár, hogy nem tud mit tenni ez ügyben.
2011. február 19. 15:33
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.19. 15:05)
Szabad tudni, hogy miért nem?
Csak kíváncsiságból kérdezem
Igazából nem tudom, hogy mennyire igaz, de állítólag ha az utcán megállítja az ember, pénzt kér az autogramért. Milyen ember az ilyen?
2011. február 19. 15:36
Idézet (dave095 @ 2011.02.19. 15:33)
Igazából nem tudom, hogy mennyire igaz, de állítólag ha az utcán megállítja az ember, pénzt kér az autogramért. Milyen ember az ilyen? 
Dehogy is. J.K. Rowling nem ilyen, nekem elhiheted. Nem kér ő pénzt, minek kérjen, van neki elég pénze. Ellenkezőleg. J.K. nagyon is sokat adományoz, nem csak Skóciának, hanem több szervezetnek is. Földhöz ragadt és szerény ember ő, aki ezt a filmet sem akarja mert tudja, így csak több figyelem irányul felé, mint szeretné.
2011. február 19. 15:48
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.19. 15:36)
Dehogy is. J.K. Rowling nem ilyen, nekem elhiheted. Nem kér ő pénzt, minek kérjen, van neki elég pénze. Ellenkezőleg. J.K. nagyon is sokat adományoz, nem csak Skóciának, hanem több szervezetnek is. Földhöz ragadt és szerény ember ő, aki ezt a filmet sem akarja mert tudja, így csak több figyelem irányul felé, mint szeretné. 
Hát ha tényleg nem ilyen akkor elnézést.
2011. február 19. 15:49
Idézet (dave095 @ 2011.02.19. 15:48)
Hát ha tényleg nem ilyen akkor elnézést.
Mindazonáltal, akkor sem szimpi valamiért. 
Akkor ez van. Előfordul az ilyen, nem szimpi, hát nem szimpi, van ilyen.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.