És,ha nem érti,hogy miért imádják annyian szívesen elmondom neki,hogy azért mert nagyon jó színész,egyáltalán nem beképzelt,nagyon jó pasi!!
Johnny Depp csúnyának tartja magát
2011. május 11. 16:38
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Hogy lehet ilyet mondani???!!Johnny egy álompasi
És,ha nem érti,hogy miért imádják annyian szívesen elmondom neki,hogy azért mert nagyon jó színész,egyáltalán nem beképzelt,nagyon jó pasi!!
és mert olyan mint egy átlagos ember.És még rengeteg dolog miatt imádjuk Johnny-t
2011. június 17. 11:25
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Hát ez az!Önmagát látja a tükörben,és mi pont hogy ezt az átlagos,jófej embert szeretjük!És vonzereje pedig nagyon is sok van,mert én már akkor megkattantam tőle,mikor először láttam a Karibot,és még gőzöm nem volt róla,hogy ki ő!Szeretünk,Johnny!!!
2011. június 17. 11:27
Nos..mindenki másnak látja magát mint amilyen valójában...De akkor is szexi vagy Johnny!!
2011. augusztus 11. 20:38
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
NEM vagy csúnya Depp!Hát mindenki máskép láttja magát!!
2011. augusztus 24. 15:09
|
|
szoniboszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 159158 offline
|
Mert jóképű vagy...Haver néztél már tükörbe?
2011. augusztus 24. 15:20
|
|
NinaDobrevavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 158416 offline
|
Pedig nagyon jóképű...http://starity.hu/
2011. szeptember 25. 12:56
Szerintem nagyon jól néz ki,de azért jó hallani hogy ő nincs elájulva magától!
2013. december 25. 16:14
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Hogy nem nagy szám? Hogy mondhat ijet?! Ő a világ legnagyob száma!
2014. február 01. 20:21
Nem is csúnya! Szerintem még 50 évesen is szuper szexi!
Viszont ő legalább szerény, és nem sztárolja magát, mint olyan sokan. Ezt nagyon tisztelem benne.
Viszont ő legalább szerény, és nem sztárolja magát, mint olyan sokan. Ezt nagyon tisztelem benne.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: