Johnny Depp csúnyának tartja magát
2011. február 19. 12:42
de johnny.. lehet nem helyes vagy... hanem van egy kisugárzásod... ^^ ami mindenkit megragad
nem kell egy embernek szépnek lenni ahhoz, hogy egy óriási színész legyen.. egy legenda
2011. február 19. 12:52
Van még pár olyan sztár, akik nem értik hogy miért tartják őket szépnek. Ez nagyon cuki
Inkább azt mondja, mint sem legyen nagy pofájú és úgy gondolja, hogy igen, én nagyon szép vagyok, a legszebb a világon.
2011. február 19. 13:27
szerintem Johnnyt nem a szépségéért hanem a kisugárzásáért imádják a nők
Legalább ő nincs elszállva magától mint egyesek
Legalább ő nincs elszállva magától mint egyesek
2011. február 19. 13:39
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
ááááááá!!!annyira lehet imádni ezt az embert!!!olyan kis szerény...imádom!!!
:D olyan kisugárzása van,hogy attól vannak érte annyira oda!ezt nem ő tudhatja hanem akik imádják
2011. február 19. 13:57
Egyszerűen csak a szemébe kell nézni, az annyi mindent elárul róla, olyan kifejezőek.
És ha nem is egy nagy szám, ahogyan azt ő állítja (bár én ez ellen hevesen tiltakozom), sok mindenkit az egyéniségével és a kisugárzásával nyer meg, na meg persze a hihetetlen tehetségével.
2011. február 19. 14:15
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Ő a király. Ebben a szakmában jó, ha nem öntelt az ember (és ez a mai sztároknál egyre gyakoribb). Pedig Johnnynak lenne mire önteltnek lennie, ha nem éppen brummogó-mackó stílust nyomja, akkor jóképű, és korának egyik legjobb színésze.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 19. 14:52
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
nem értek egyet az állás pontjával!!!
2011. február 19. 15:04
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
Johnny azon kevesek közé tartozik aki nem csak sármos, hanem tehetséges is, ez a sikere titka
persze tőle már megszokhattuk hogy ennek ellenére rendkívül szerény ember
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 19. 15:32
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Én is csúnyának tartom. Nincs ezen semmi meglepő.
Mint ember, nagyon kedvelem, de egyáltalán nem tartom jó pasinak. Ami jópasinak teszi azok a szerepei, de tudni kell azok mögé látni.
Mint ember, nagyon kedvelem, de egyáltalán nem tartom jó pasinak. Ami jópasinak teszi azok a szerepei, de tudni kell azok mögé látni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.