Lady Gaga arcszarvacskákkal sokkolt!
2011. február 18. 13:11
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Durva. Nem érdekel igazán, hogyan majomkodik a kamerák előtt, nagyon tehetséges nő és jó embernek tartom, csinálja csak, ez most kivételesen jópofa.
2011. február 18. 13:16
Ha nektek ez durva, akkor nem tudom mit szólnátok ahhoz a ruhához, amit 2 napja viselt egy show műsorban. Az is durva
2011. február 18. 13:42
El MExicano osztom xD Amúgy nekem nincs bajom vele. Mint valami űrlény. És emberek! Valaki még meglepődik Gagán?
2011. február 18. 14:06
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Istenem, legalább aki megírta ezt a cikket, nézett volna utána. Ezzel egy új fajt akar szimbolizálni, ahol nincsen gyűlölködés, félelem stb. ahol mindenki elfogadja a másikat. Eleve ilyet viseltek McQueen modelljei az egyik bemutatón is...
2011. február 18. 14:16
én már azon sem lepődnék meg ha anyaszült mesztelenül jelenne meg valahol.ez már nem úgymond "különcség" hanem igen súlyos agyi betegség.rajta kívül nincs épeszű ember aki ilyet nyilvánosan felmerne venni magára.már bocsánat de úgy néz ki mint egy utolsó le-csúsz-ott dr-gos.pedig én nemtartom őt annyira csúnyának mert szerintem inkább érdekes arca van minthogy csúnya.talán ha rendesen felöltözne nem gondolnák róla azt az emebrek hogy bolygót tévesztett.
2011. február 18. 14:23
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
guszta...xd
2011. február 18. 14:30
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
fasza..
2011. február 18. 14:32
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
OMG! Lady már nem komplett!eddig is elődrukkolt vmi újjal,de ez már sokkoló!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: