Gaga kisasszony újra és újra megbotránkoztat mindenkit: sajátos öltözködési stílusával, fergeteges dalaival és viharos magánéletével kapcsolatban mindennap hallhatunk róla valamit. Ám a most az arcára ragasztott szarvacskákkal túllőtt a célon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga arcszarvacskákkal sokkolt!
2011. február 18. 11:34
|
|
dorcikonczúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 134231 offline
|
miazisten???ezbolond!
2011. február 18. 11:35
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
Ha ez neki tetszik 
Ettől függetlenül én még mindig nagyon szeretem Gaga-át!
Ettől függetlenül én még mindig nagyon szeretem Gaga-át!
2011. február 18. 11:38
|
|
Yocoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 145250 offline
|
Komoly! 
Hát igen ha valaki, ő mindig tud mutatni valami újabb meglepetést!

Amúgy ezzel a ruhával, sminkkel, meg hajjal egész jól is áll neki
Hát igen ha valaki, ő mindig tud mutatni valami újabb meglepetést!
Amúgy ezzel a ruhával, sminkkel, meg hajjal egész jól is áll neki
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. február 18. 11:38
Ment régen egy sorozat aminek az volt a címe, hogy Vörös Törpe (Red Dwarf) és ott néztek ki így az 'emberek' szóval ez minden csak nem eredeti. Már 30 évvel ezelőtt is ismerték az emberek odakint ezt a fajta 'arcot'
2011. február 18. 11:40
Eddig sem szerettem, ezután sem fogom, tőlem csinálja csak, ha neki ez jo, de megtanulhatna rendesen öltözködni is. ( tudom, hogy ez olyan egyedi, meg menő..bár szerintem eggyáltalán nem)
2011. február 18. 11:54
|
|
wadfruttivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.17. Hozzászólás: 148 Csatolások: 25 Azonosító: 74346 offline
|
És ezt nevezik az emberek egyedinek? Szerintem Gaga enélkül a stílus nélkül is elismert lenne. Ez inkább félelmetes. Felesleges giccsparádé,amit ez a nő művel.
2011. február 18. 12:17
fölösleges szerintem már ez , szarvacskák ? utána mi lesz ? ördög farok ?
2011. február 18. 12:23
ezzel jelzi hogy bár hogy názel ki te a magad módján gyögyörű vagy és fogadd el magad! Amúgy meg semmi baj ha valaki utánozza mert szupeR!
2011. február 18. 12:41
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
ezez..szörnyű! én komolyan megijedtem tőle..jól van, tudom, hogy Lady Gagának vannak ilyen "furcsa" viseletei, de ez azért már sok
2011. február 18. 12:43
Mint egy halott, aki éppen most kelt fel a sírjából!
2011. február 18. 12:59
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
Sorryka az igazán nagy fanoktól nincs Gagával semmi bajom sőt szeretem is a zenéit de ez már nem komplett dolog!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.