Gaga kisasszony újra és újra megbotránkoztat mindenkit: sajátos öltözködési stílusával, fergeteges dalaival és viharos magánéletével kapcsolatban mindennap hallhatunk róla valamit. Ám a most az arcára ragasztott szarvacskákkal túllőtt a célon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga arcszarvacskákkal sokkolt!
2011. február 18. 11:34
|
|
dorcikonczúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 134231 offline
|
miazisten???ezbolond!
2011. február 18. 11:35
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
Ha ez neki tetszik 
Ettől függetlenül én még mindig nagyon szeretem Gaga-át!
Ettől függetlenül én még mindig nagyon szeretem Gaga-át!
2011. február 18. 11:38
|
|
Yocoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 145250 offline
|
Komoly! 
Hát igen ha valaki, ő mindig tud mutatni valami újabb meglepetést!

Amúgy ezzel a ruhával, sminkkel, meg hajjal egész jól is áll neki
Hát igen ha valaki, ő mindig tud mutatni valami újabb meglepetést!
Amúgy ezzel a ruhával, sminkkel, meg hajjal egész jól is áll neki
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. február 18. 11:38
Ment régen egy sorozat aminek az volt a címe, hogy Vörös Törpe (Red Dwarf) és ott néztek ki így az 'emberek' szóval ez minden csak nem eredeti. Már 30 évvel ezelőtt is ismerték az emberek odakint ezt a fajta 'arcot'
2011. február 18. 11:40
Eddig sem szerettem, ezután sem fogom, tőlem csinálja csak, ha neki ez jo, de megtanulhatna rendesen öltözködni is. ( tudom, hogy ez olyan egyedi, meg menő..bár szerintem eggyáltalán nem)
2011. február 18. 11:54
|
|
wadfruttivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.17. Hozzászólás: 148 Csatolások: 25 Azonosító: 74346 offline
|
És ezt nevezik az emberek egyedinek? Szerintem Gaga enélkül a stílus nélkül is elismert lenne. Ez inkább félelmetes. Felesleges giccsparádé,amit ez a nő művel.
2011. február 18. 12:17
fölösleges szerintem már ez , szarvacskák ? utána mi lesz ? ördög farok ?
2011. február 18. 12:23
ezzel jelzi hogy bár hogy názel ki te a magad módján gyögyörű vagy és fogadd el magad! Amúgy meg semmi baj ha valaki utánozza mert szupeR!
2011. február 18. 12:41
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
ezez..szörnyű! én komolyan megijedtem tőle..jól van, tudom, hogy Lady Gagának vannak ilyen "furcsa" viseletei, de ez azért már sok
2011. február 18. 12:43
Mint egy halott, aki éppen most kelt fel a sírjából!
2011. február 18. 12:59
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
Sorryka az igazán nagy fanoktól nincs Gagával semmi bajom sőt szeretem is a zenéit de ez már nem komplett dolog!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.