Bieber nem tudja, mit beszél
2011. február 18. 16:18
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
szerintem mindenkinek joga van ahhoz, hogy eldöntse, akarja e a gyerekét, vagy sem. szíve joga van úgy dönteni, hogy elveteti, hogyha úgy érzi, ezzel az ő életét tenné tönkre a megszületendő gyerek. Mellesleg ő tényleg pasi, és nem tudhatja...
2011. február 18. 16:56
|
|
knoxville.tennesseeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 130554 offline
|
úristen, de buta ez a gyerek...
2011. február 18. 17:04
ha nem tud okosat mondani inkább maradjon csöndbe:))
2011. február 18. 17:12
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
ekkora baromságokat összehordani...
2011. február 18. 18:10
Én nem értek egyet, biztos én vagyok az önző, de egy pár hetes kis embrió még nem egy kifejlett baba, ha jó tudom csak a 6. hét után van szívverés, akkor pedig már nem is lehet elvetetni.
Ha olyan körülmények között van az anya, hogy nem tudja felnevelni a gyereket, akkor szerintem megoldás lehet az abortusz. Nem tudom, ki adná szívesen oda a saját babáját idegeneknek. Mert ha már megtartja az ember, megszenved vele, 9 hónapig a méhében hordja és megszüli, akkor már sokkal nehezebb megválni tőle, mint egy milliméteres kis embriótól, ami még nem lélegzik és formája sincs.
Én 21 éves fejjel az mondom, ha becsúszna egy baba egy olyan embertől, akit szeretek és úgy döntünk, hogy megtartjuk, akkor ennyi idősen már lehet vállalni. De én is elvetetném, ha az lenne a kilátás, hogy a terhesség és a gyereknevelés miatt abba kellene hagynom az egyetemet, az apjának mondjuk nem kellene, és magányos, fiatal anyukaként vágnék neki a nagyvilágnak diploma és gyereknevelésben való segítség nélkül.
Vagy mondjuk egy felelőtlen 15 éves ha teherbe esik, és nyilvánvalóan nem akarja megtartani, akkor mégis miért tenné ki magát annak, hogy óriási hassal jár iskolába, ahol mindenki megbámulja, és utána örökbe adja a gyerekét, mivel még ő maga is gyerek, utána pedig minden nap azon agyalna, hogy mi lehet vele.
Teljesen egyén- és helyzetfüggő az egész dolog, én nem vagyok az abortusz ellen, még mindig jobb, mint WC-ben megszülni aztán kukába dobni egy babát...
De látom, mindenkinek nagyon jól fejlett és teljes a világképe 14-16 évesen...
Ha olyan körülmények között van az anya, hogy nem tudja felnevelni a gyereket, akkor szerintem megoldás lehet az abortusz. Nem tudom, ki adná szívesen oda a saját babáját idegeneknek. Mert ha már megtartja az ember, megszenved vele, 9 hónapig a méhében hordja és megszüli, akkor már sokkal nehezebb megválni tőle, mint egy milliméteres kis embriótól, ami még nem lélegzik és formája sincs.
Én 21 éves fejjel az mondom, ha becsúszna egy baba egy olyan embertől, akit szeretek és úgy döntünk, hogy megtartjuk, akkor ennyi idősen már lehet vállalni. De én is elvetetném, ha az lenne a kilátás, hogy a terhesség és a gyereknevelés miatt abba kellene hagynom az egyetemet, az apjának mondjuk nem kellene, és magányos, fiatal anyukaként vágnék neki a nagyvilágnak diploma és gyereknevelésben való segítség nélkül.
Vagy mondjuk egy felelőtlen 15 éves ha teherbe esik, és nyilvánvalóan nem akarja megtartani, akkor mégis miért tenné ki magát annak, hogy óriási hassal jár iskolába, ahol mindenki megbámulja, és utána örökbe adja a gyerekét, mivel még ő maga is gyerek, utána pedig minden nap azon agyalna, hogy mi lehet vele.
Teljesen egyén- és helyzetfüggő az egész dolog, én nem vagyok az abortusz ellen, még mindig jobb, mint WC-ben megszülni aztán kukába dobni egy babát...
De látom, mindenkinek nagyon jól fejlett és teljes a világképe 14-16 évesen...
2011. február 18. 18:13
Valaki írta, hogy a gyereknek a fogantatásától ver a szíve. Gratulálok. 
Két szabad szemmel láthatatlan sejt találkozik, összeforr és pa-pam, pa-pam, máris egy kifejlett szív pulzál a méhedben. Bizony, ez pontosan így van...
Két szabad szemmel láthatatlan sejt találkozik, összeforr és pa-pam, pa-pam, máris egy kifejlett szív pulzál a méhedben. Bizony, ez pontosan így van...
2011. február 18. 18:21
Idézet (Regina @ 2011.02.18. 18:13)
Valaki írta, hogy a gyereknek a fogantatásától ver a szíve. Gratulálok.
Az átlagéletkor ha jól saccolom olyan 10-12 év közé esik, olyankor még nem tanítanak biológiát
2011. február 18. 19:32
|
|
citromfacsaró.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 144677 offline
|
azért ez a bieber gyerek is jól összerakta:
JB:nem értek vele egyet
Rip:és mi lenne ha...?
JB: De nem tudom mert fiú vagyok....
jó gyorsan össze tudták zavarni
JB:nem értek vele egyet
Rip:és mi lenne ha...?
JB: De nem tudom mert fiú vagyok....
jó gyorsan össze tudták zavarni
2011. február 18. 22:06
Idézet (KocskyB @ 2011.02.18. 14:11)
gertii
Gertii!
nem azt mondom, hogy egy embert okkal erőszakolnak meg! mindössze annyit, hogy egy gyereknek a fogantatásától fogva ver a szíve! tehát az abortusszal tényleg megölik! ha nem is akarja megtartani az anya legalább adná örökbe. adja oda azoknak, akiknek nem lehet gyereke.
egyetértek vele! sajnálom ha ezzel gondot okozok neked de remélem azért megérted, hogy én ebben hiszek!
Gertii!
nem azt mondom, hogy egy embert okkal erőszakolnak meg! mindössze annyit, hogy egy gyereknek a fogantatásától fogva ver a szíve! tehát az abortusszal tényleg megölik! ha nem is akarja megtartani az anya legalább adná örökbe. adja oda azoknak, akiknek nem lehet gyereke.
egyetértek vele! sajnálom ha ezzel gondot okozok neked de remélem azért megérted, hogy én ebben hiszek!
A fogantatástól kedzve ver a szíve??? Szerintem ha nem tudod miről beszélsz, akkor inkább maradj csendben...Ekkora hülyeséget te sem gondolhatsz komolyan.
2011. február 18. 22:15
|
|
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline
|
Em 31.
jó a fogantatástól számított negyedik héten kezd verni a szíve a magzatoknak. így jobb?
az abortusz nem csak az anyának rossz.
ez az én véleményem. egy kicsi él onnantól fogva, hogy megfogan, van lelke. az abortusszal megölik a kicsiket.
ha ez böki a csőröd hát sajnálom.
mit szólnál hozzá ha véletlen gyerek lettél volna és az édesanyád úgy dönt, hogy leszarja, h akarsz-e élni vagy sem és lemond rólad mikor még meg sem születtél???
jó a fogantatástól számított negyedik héten kezd verni a szíve a magzatoknak. így jobb?
ez az én véleményem. egy kicsi él onnantól fogva, hogy megfogan, van lelke. az abortusszal megölik a kicsiket.
mit szólnál hozzá ha véletlen gyerek lettél volna és az édesanyád úgy dönt, hogy leszarja, h akarsz-e élni vagy sem és lemond rólad mikor még meg sem születtél???
2011. február 19. 07:51
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Egy 16 éves gyerektől óriási baromság ilyet kérdezni.Főleg Justin esetében, aki alig tud valamicskét ezekről...
2011. február 19. 10:16
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
jézusommm (elnézést a kifejezésért)
2011. február 19. 10:35
Idézet (KocskyB @ 2011.02.18. 22:15)
Em 31.
Ahhoz nem nagyon tudnék mit szólni.
És te mit szólnál, ha valaki megerőszakolna, és teherbe esnél? Megszülnéd a gyereket, aki mindig arra fog emlékeztetni, hogy milyen trauma ért? Ha valakit megerőszakolnak, az anélkül is hatalmas trauma, hogy rajtamaradna a lenyomata ilyen formában.
2011. február 19. 13:36
|
|
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline
|
Em 31
Részben igazad van. de örökbe tudom adni. vannak házaspárok, akiknek nem lehet gyereke. nekik oda tudom adni és még hálásak is lennének érte. amúgy pedig elviselném ezt a terhet. és én bevállalnám a kicsit még ha az elkövetőre is emlékeztet.
ennyi!
Részben igazad van. de örökbe tudom adni. vannak házaspárok, akiknek nem lehet gyereke. nekik oda tudom adni és még hálásak is lennének érte. amúgy pedig elviselném ezt a terhet. és én bevállalnám a kicsit még ha az elkövetőre is emlékeztet.
ennyi!
2011. február 19. 14:15
Idézet (KocskyB @ 2011.02.19. 13:36)
Em 31
ennyi!
ennyi!
Ja, biztos. Azért az öröbkbefogadók sem olyanok, hogy bárkit örökbefogadjanak, megkérdezik, hogy milyen géneket örökölt...stb. Ha az apáról csak annyit tudni, hogy erőszaktevő, nem hiszem, hogy jó eséllyel indulna a kicsi.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: