Bieber nem tudja, mit beszél
2011. február 17. 23:51
Mennyibe kerül most amúgy egy Rolling Stones magazin?
2011. február 18. 00:04
Idézet (_ToTo_ @ 2011.02.18. 00:02)
Ha jól bírom kivenni a képről akkor 4 dollár ...
Akkor ezért érdemes volt árat emelni
2011. február 18. 00:21
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
„Nos, úgy gondolom, az ilyesmi nagyon szomorú, de minden okkal történik.”
Komolyan ennyire buta?
kérdezzen már meg egy megerőszakolt lányt, h szerinte ő vele miért történt ez, mi ennek az oka?
Nem hiszem, h ha megszülné azt a gyereket akkor nem jutna eszébe akárhányszor csak ránéz, h milyen módon fogant meg!
bár kétlem, hogy bárki is J.B elítélése miatt inkább megszüli a gyereket, ha abortuszt tervezett!
Komolyan ennyire buta?
kérdezzen már meg egy megerőszakolt lányt, h szerinte ő vele miért történt ez, mi ennek az oka?
Nem hiszem, h ha megszülné azt a gyereket akkor nem jutna eszébe akárhányszor csak ránéz, h milyen módon fogant meg!
bár kétlem, hogy bárki is J.B elítélése miatt inkább megszüli a gyereket, ha abortuszt tervezett!
2011. február 18. 07:06
Hogy lehet valaki ilyen szinten fogalmatlan? És hogy még néhányan egyet is értenek. Kívánnám, hogy azok tapasztalják meg, hogy mivel értenek egyet, de ennyire nem vagyok gonosz, meg nemis kívánok másoknak ilyet, de komolyan, ez nagyon gáz.
2011. február 18. 07:14
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
"Minden okkal történik" Mit gondolhat ez a nőkről 17 évesen? Nagyon remélem, hogy idővel benő a feje lágya, mert másként az ostoba nézeteinek és kijelentéseinek egyszer következménye lesz. Inkább ki se nyitná a száját!
2011. február 18. 09:10
edes joo istenem !egy ilyen kis ne is mondjam mit kitenni a rollig stone cimlapjara:-&hat nm is tom mit mondjak:-&
2011. február 18. 09:31
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Éretlen még ez a fiú, nem is értem, ennyi idősen miért zaklatják ilyen kérdésekkel...
"Nos, úgy gondolom, az ilyesmi nagyon szomorú, de minden okkal történik."
Sokan felháborodtak ezen a mondaton. Nem tudom, de az én olvasatomban valahol logikus, amit mond. Én ezt úgy értelmeztem, hogy hisz a sorsban. Hogy minden emberrel meg kell, hogy történjenek dolgok azért, hogy egy magasabb szintre emelkedjen - magyarul tanuljon. Én speciel hiszek az előző életekben és abban, hogy minden embernek feladata, "küldetése" van. Valakinek erre az életére valahol "megírták" már, hogy túl kell esnie egy ilyen szörnyű tragédián. Ha így nézzük, amit mondott, teljesen érthető és logikus. Persze ez is egyfajta világnézet, mert nem mindenki így gondolja.
Nem védeni akarom Dzsásztint, csak nekem ez jött le abból, amit lenyilatkozott. (A kép amúgy nagyon vicces.
)
Sokan felháborodtak ezen a mondaton. Nem tudom, de az én olvasatomban valahol logikus, amit mond. Én ezt úgy értelmeztem, hogy hisz a sorsban. Hogy minden emberrel meg kell, hogy történjenek dolgok azért, hogy egy magasabb szintre emelkedjen - magyarul tanuljon. Én speciel hiszek az előző életekben és abban, hogy minden embernek feladata, "küldetése" van. Valakinek erre az életére valahol "megírták" már, hogy túl kell esnie egy ilyen szörnyű tragédián. Ha így nézzük, amit mondott, teljesen érthető és logikus. Persze ez is egyfajta világnézet, mert nem mindenki így gondolja.
Nem védeni akarom Dzsásztint, csak nekem ez jött le abból, amit lenyilatkozott. (A kép amúgy nagyon vicces.
2011. február 18. 09:31
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Grr..jó a kép.(amin Justin van).
amúgy meg egyetértek Catty888-al.
amúgy meg egyetértek Catty888-al.
2011. február 18. 09:34
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.02.18. 09:31)
Éretlen még ez a fiú, nem is értem, ennyi idősen miért zaklatják ilyen kérdésekkel...
)
Én is hiszek a sorsban, de valahogy ilyet sosem mondanék. Dzsásztina meg talán hozzáfűzhetett volna pár gondolatot még, mert így tényleg elég butának tűnik...
2011. február 18. 09:37
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Idézet (TörpeGirl @ 2011.02.17. 21:18)
Nem azt mondta, hogy a csaj a hibás, csak azt, hogy nem kéne attól még az abortuszt vállalni!Egyébként meg egyetértek vele!Nézzetek meg az abortuszról egy videót és rá fogtok jönni, hogy mit művelnek a gyerekkel! Bocsi, de aki erről úgy gondolkodik, hogy elfogadható az egy hülye, szívtelen dög.
Istenem,te átgondolod,mit beszélsz?
Ha megerőszakolnak egy lányt,mondjuk13 éves,és abortuszt akar,szívtelen dög?
2011. február 18. 09:38
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.02.18. 09:34)
Én is hiszek a sorsban, de valahogy ilyet sosem mondanék. Dzsásztina meg talán hozzáfűzhetett volna pár gondolatot még, mert így tényleg elég butának tűnik...
Így van. Ezért írtam, hogy éretlen még és nem kéne ilyen kérdésekkel zaklatni, mert úgysem tud épkézláb magyarázatot adni.
2011. február 18. 11:35
Ostoba taknyos kölyök.Mit tudhat egy hátul gombolós még ezekről a dolgokról? Az ügynökei a szájába rágják a válaszokat....Mert így működik a dolog,minden tini "sztár?"-nál, nehogy hülyeséget mondjon.Kíváncsi lennék ha bárkit megerőszakolna e egy kisebbségi,és teherbe esne akkor is így nyilatkoznátok-e.Könnyen dobálóztok olyan szavakkal, mint: nem szabad, nem értek vele egyet, nem helyes,...stb.A környezetmben volt erre példa sajnos,és abortusz lett a vége.A tettest elkapták és le is ültették,de az csak egy dolog.Az erőszakkal járó lelki sérülés és az a tudat hogy egy nem kívánt terhesség jött létre, iszonyatos lelki trauma egy nőnek.Nem kívánom senkinek, elhihetitek, csak arr kérek mindenkit, hogy mielőtt könnyelműen alkalmazkodik a divathoz ,miszerint az abortusz az gyilkosság, és helytelen gondolja át amit leírtam, és kicsit gondolkozzatok el rajta néha miket írtok ide!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: