Bieber nem tudja, mit beszél
2011. február 17. 19:57
|
Tay22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 310 Csatolások: 30 Azonosító: 134355 offline
|
Ha belegondoltok... Ha ti kedvencetek mondja ugyanezt.... Nem fogjátok teleírni olyanokkal h "gáz vagy " stb.. Persze Justinnál ezt kell -.- Csak vele van bajotok. Jólvan lehet bajotok van meg minden és megértem nem kell mindenkinek szeretnie de hát... mind1 -.-
2011. február 17. 19:58
Nagyon hülyén néz ki a címlapon.És egyet értek Florahh-al.
2011. február 17. 20:00
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Tay22 @ 2011.02.17. 19:58)
és mostmár lehet engem lecs*szni
meg cikizni
stb.
stb.
Stb.

meg cikizni
stb.
stb.
Stb.
Nem kell téged miért lecseszni, csak véded a kedvencedet
2011. február 17. 20:01
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Én a helyében nem nyilatkoznék inkább, ugyanis egyre jobban lejáratja magát, mind a megjelenéseivel, mind a szövegelésével. Mivel énekelni se nagyon tud, legyen inkább Usher táncosa vagy cirkuszi majma, mittudomén...
Mellesleg, attól még hogy fiú (külső és hang szempontjából vitatható), megerőszakolhatják. Élünk annyira beteg világban...
Mellesleg, attól még hogy fiú (külső és hang szempontjából vitatható), megerőszakolhatják. Élünk annyira beteg világban...
2011. február 17. 20:03
|
Tay22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 310 Csatolások: 30 Azonosító: 134355 offline
|
Egyébként megértem hogy felvagytok háborodva... De nektek és neki is igazatok van... Mert amikor nagyon nehéz helyzetben van valaki akkor rendben de valamikor igazán nem kellene abortusz...
Igazából mindenkinek adok egy kis igazságot
Igazából mindenkinek adok egy kis igazságot
2011. február 17. 20:06
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nagyon hülyén néz ki ezen a képen...
2011. február 17. 20:13
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Ez nem normális...És ha őt erőszakolnák meg, akkor is okkal történne?
Amúgy úgy néz ki a képen,mint akit megcsapott az áram.
Én ehhez egy dalcímet fűznék hozzá:újra szól a hatlövetű-bárcsak így lenne...
Amúgy úgy néz ki a képen,mint akit megcsapott az áram.
Én ehhez egy dalcímet fűznék hozzá:újra szól a hatlövetű-bárcsak így lenne...
2011. február 17. 20:16
Van egy olyan mondás - amit nyilván nem ismer, mert az iskolának nevezett közintézményt nem látogatja - hogy ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Bár mondjuk eddig is csak szánakoztam rajta.
Egyébként sajnálom szegény gyereket, hogy ismét sikerült felmutatnia a szegénységi bizonyítványát, hiszen amit Christo is írt, őt is megerőszakolhatják, az más kérdés, hogy gyereke nem lehet utána. Vagy igen, de hát ki tudja
Azért szívesen megnézném, hogy felnevelné-e azt a gyereket, aki erőszakból született
Egyébként sajnálom szegény gyereket, hogy ismét sikerült felmutatnia a szegénységi bizonyítványát, hiszen amit Christo is írt, őt is megerőszakolhatják, az más kérdés, hogy gyereke nem lehet utána. Vagy igen, de hát ki tudja
2011. február 17. 20:21
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Egyébként ez nálunk is többször boncolgatott téma volt a suliban, hogy az erőszakból származó gyerek sorsa mi legyen. Elvetetés vagy örökbe adás? Megmondom őszintén, nem tudom, hogy mi lenne a helyes...
2011. február 17. 20:25
Idézet (Christo @ 2011.02.17. 20:21)
Egyébként ez nálunk is többször boncolgatott téma volt a suliban, hogy az erőszakból származó gyerek sorsa mi legyen. Elvetetés vagy örökbe adás? Megmondom őszintén, nem tudom, hogy mi lenne a helyes...
Szerintem egyénfüggő, de az lenne a legjobb, ha senkinek sem kellene ezen élesben agyalnia
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. február 17. 20:25
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Ehhez van mit hozzáfűzni?
Igen van:
avagy
Igen van:
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.