Bridgit Mendler vagy Debby Ryan?
2011. február 25. 20:40
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (Demily @ 2011.02.21. 21:45)
Disney Land-ben mindenki tátog aki fellép
Pl. Debby és Selena Gomez is
és ha Bridgit is ott lépni fel, valószínüleg ő is csak tátogna
Pl. Debby és Selena Gomez is
és ha Bridgit is ott lépni fel, valószínüleg ő is csak tátogna
Nagyon nem. Ahogy Nikaaa is linkelt, én is így teszek. Demi Lovato sem playbackelt Disney Land-ben. És ezt bátran merem állítani. Nézd csak végig ezt a videót, és nézd meg Demi mozdulatait. Akkor 'integet' így a kezével, amikor énekel. 1:10-nél nézd meg, hogy a hajlítást hogy végzi! Ha már playback-el, akkor fel is kellett volna venni a dalt, és stúdióban szépen végigviszi a hangot, itt pedig a hang végét úgymond levitte, hogy kapjon levegőt a következő taktusra is. Én csak annyit ajánlok neked, hogy válogasd meg a szavaidat. Ha már leírsz valamit, legyen már valami valóságalapja, könyörgöm!
A témához szólva: ha lehet, én egyiket sem választanám. Szerintem ez a két lány csak két szőke, akik a rajongók számára tökéletes képet próbálnak formálni. Igaz, Debby már nem szőke, de mit is szoktam erre mondani? A szőkeség nem hajszín, hanem tulajdonság.
2011. március 07. 16:58
Oké inkább nem választanák, mert egyik se nagyon nagy kedvencem, de az a véleményem, hogy hasonlóak.
Debby kedvesnek tűnik és lehet az is, viccesen játszik, de a sorozaton és a filmjékívül még nem láttam sehol. aztán ott van Bridget, érdekes, mert a WOWP-ben egyáltalán nem szerettemm a vámpíros karakterét, de a gL. Chalie-ban nagyon megkedveltem úgyhogy, ha még nem késő akkor Bridget-re voksolok...
Debby kedvesnek tűnik és lehet az is, viccesen játszik, de a sorozaton és a filmjékívül még nem láttam sehol. aztán ott van Bridget, érdekes, mert a WOWP-ben egyáltalán nem szerettemm a vámpíros karakterét, de a gL. Chalie-ban nagyon megkedveltem úgyhogy, ha még nem késő akkor Bridget-re voksolok...
2011. március 20. 11:31
Mindkettőt szeretem, de talán Bridgit Mendlert egy kicsit jobban.
2011. április 12. 17:20
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
Debby
1 felhasználónak tetszik:
Xelly
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.