Botrányosan öltözött fel Taylor Momsen
2011. február 17. 15:49
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Nem követném a stílusát,de ő ilyen.Én így szeretem a rajongói is így szeretik.Ha valakinek nem tetszik az így járt.
A Grincsben még kislány volt.....de nem gáz.Véletlen pelenkát ne adjunk rá??
A másik,hogy Miley is azt csinál amit akar..
Azt viszont sajnálnám,ha kiírnák a sorozatból,de ez a hír nem tudom mennyire igaz.
A Grincsben még kislány volt.....de nem gáz.Véletlen pelenkát ne adjunk rá??
A másik,hogy Miley is azt csinál amit akar..
Azt viszont sajnálnám,ha kiírnák a sorozatból,de ez a hír nem tudom mennyire igaz.
2011. február 17. 15:52
most, hogy jött a Pretty Reckless, elkezdett ilyen életmódot élni..lehet, h csak az imidzs kedvéért teszi, de én ennek ellenére is szeretem! <3
2011. február 17. 16:09
Szerintem meg csak feltűnési viszketettségben szenved. Nem akar ő ezzel semmit sem kifejezni, csupán azt akarja, mint amit majdnem minden sztár. Botrányt maga körül, hogy az emberek beszéljenek róla. És ezzel a ruhával megtette. Olyan, mintha a sarokról jött volna, de mindegy. Szerintem szánalmas és undorító. Mondjuk erről inkább Lady Gaga jut az eszembe, szóval nem éppen egyedi...
2011. február 17. 16:11
Idézet (Holly Keller @ 2011.02.17. 16:09)
Szerintem meg csak feltűnési viszketettségben szenved. Nem akar ő ezzel semmit sem kifejezni, csupán azt akarja, mint amit majdnem minden sztár. Botrányt maga körül, hogy az emberek beszéljenek róla. És ezzel a ruhával megtette. Olyan, mintha a sarokról jött volna, de mindegy. Szerintem szánalmas és undorító. Mondjuk erről inkább Lady Gaga jut az eszembe, szóval nem éppen egyedi...
Pontosan
2011. február 17. 16:15
Szerintem minden sztár öltözött már botrányosan!
Taylor
Taylor
2011. február 17. 16:20
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
Kezdjük ott, hogy Miley 18 éves Momsen meg 17. Sajnos én sose fogom felfogni, hogy miley mivel lett olyan "rossz" kislány..sztem Taylorhoz képest angyal :| De különösebben nem érdekel, ha a szülők nem tudnak nevelni ne próbálják másra fogni!
2011. február 17. 16:25
Szerintem az szánalmas, aki a tehetségét az öltözködése alapján ítéli meg, nem Taylor. GaGa szerintem más téma teljesen, ő polgárpukkasztó, és mindent magára kap, amivel felkelti az emberek figyelmét, Taylor egyszerűen csak metálosabb stílusúan öltözik és sminkel, meg egyébként is, ő egy tinédszer még, lázadó korszalban van, a média meg adja alá a lovat azzal, hogy minden egyes öltözékét leközli.
2011. február 17. 16:31
|
|
Pink_Angel_Goldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 1 Azonosító: 145469 offline
|
Miley is márt csinált olyat ami ilyen volt!!!!!
2011. február 17. 16:38
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
És Miley Cyrus lett a legrosszabb példakép...
2011. február 17. 16:44
|
|
thunderbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 163 Csatolások: 33 Azonosító: 133997 offline
|
1:ez egy rohadt régi hír...-.-"
2:és akkor??
3:mi köze van hozzá bárkinek hogy ki hogy öltözködi?és amúgy is látsz ennél sokkal durvábbakat sokkal fiatalabb kis riherongyokon!
2:és akkor??
3:mi köze van hozzá bárkinek hogy ki hogy öltözködi?és amúgy is látsz ennél sokkal durvábbakat sokkal fiatalabb kis riherongyokon!
2011. február 17. 17:02
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
És? Mindenki úgy öltözködik ahogy akar. A Grincs-ben még kislány volt, azóta már egy lázadó tini, aki éppen ilyen korszakát éli. (Tudom hogy milyen, mert a húgom is kb ennyi idős)Nem az egyik kedvencem, de ezért nem fogom megutálni. És az már kicsit sok, hogy minden "extrémebben" öltöző sztárra azt mondják, hogy Gagás. Gaga teljesen más. Szeretem a stílusát mert egyedi, és egy tinisztárt egyáltalán hogy lehet ahhoz hasonlítani? Ennyit erről. Taylor ilyen és kész.
2011. február 17. 17:12
|
|
Sunny113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 138001 offline
|
És ezt mit kell felfújni? Had öltözzön úgy ahogy akar. Meg amúgy is Taylor már többször kijelentette, hogy nem akar példakép lenni. És zenéje rohadt jó, szóval a paparazzók húzzanak el a sunyiba.
2011. február 17. 17:24
Idézet (Amber Angel @ 2011.02.17. 16:38)
És Miley Cyrus lett a legrosszabb példakép...
Taylor nem akar példakép lenni, nem sorolható a legrosszabb példaképek kasztjába, mert ő nem az. Miley viszont sok kislány példaképe a Hannah Montana óta, na, őt belehet sorolni a rosszak közé.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: