Árulkodó képek láttak napvilágot VV Gigiről
2011. február 17. 15:02
Érdekes,hogy milyen sokan mondják azt hogy ezt nem gondolták volna Gigiről.Pedig már az eléjén is látszott hogy mennyire megjátsza magát.De nem is megyek bele nagyon ebbe a dologba mert nem akarok csúnyákat írni..
2011. február 17. 15:13
|
Andy2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 145637 offline
|
A tegnapesti összefoglalóba 2011.02.16. azt mondta
a kedves Művésznő, hogy ő példát akar mutatni. De kinek??? Mert ha az én gyerekem tőle szeretne példát venni,hát mit mondjak, marhára ideges lennék.Komolyan mondom csak felhergelem magamat ezen atestvéreken!!!!!
a kedves Művésznő, hogy ő példát akar mutatni. De kinek??? Mert ha az én gyerekem tőle szeretne példát venni,hát mit mondjak, marhára ideges lennék.Komolyan mondom csak felhergelem magamat ezen atestvéreken!!!!!
2011. február 17. 15:54
fúú..hát ez durva. de látszik rajta, hogy mostmár nem ilyen és szerintem meg is bánta :/ most ez nem azt jelenti, h őt kell sajnálni, de pár botlásért még nem kell elítélni..ott van az Anikó, akinek nincs szexfilmje, mégis egy ribanc..szval :S
2011. február 17. 17:03
Amn én ezt tudtam már mikor és még meg sem lepődtem
Mivel Gigi nem alapból ilyen de azért mégid...
2011. február 17. 17:55
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
eddig se szerettem pff..
többet már nem merek írni mert megint ki leszek tiltva
többet már nem merek írni mert megint ki leszek tiltva
2011. február 17. 18:08
|
|
drybaba19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 145581 offline
|
Szerintem egyàtalàn nem akar megvàltozni, mostanàban màr nem nagyon tudja jàtszani az eszét, kezdi kivillantani a foga fehérjét, de ha a tegnapi müsort làttad ö maga vallotta be, hogy szinészkedik..
Nagyon utàlom és remélem minnél elöbb kikerül, mert szerintem nem ilyen példakép kell a fiatal befolyàsolhato személyeknek...
2011. február 17. 20:01
Én Gigiről eddig jobbat hittem... De most úgy vagyok vele hogy egy kérdést tennék csak fel: Mit lát benne Jezy? Bár szerintem ő se egy nagy szent...
2011. február 17. 20:44
Idézet (Lolita007 @ 2011.02.17. 15:54)
fúú..hát ez durva. de látszik rajta, hogy mostmár nem ilyen és szerintem meg is bánta :/ most ez nem azt jelenti, h őt kell sajnálni, de pár botlásért még nem kell elítélni..ott van az Anikó, akinek nincs szexfilmje, mégis egy r*banc..szval :S
Még mindig pontosan ugyanolyan k*rva bent a villában is csak álszenteskedik hogy kedveljék őt, és szerintem egyáltalán nem bánta meg, viszont bejött neki ez az álszenteskedő taktika mert sokan bedőlnek a cuki lópofájának (köztük te is)! Tényleg csak pár botlás lenne a szexfilmek meg az ilyesmik??? Szerintem ez több annál! Úgyhogy nagyon is megérdemli hogy elítéljük a bátyuskájával együtt!!! Anikó már mi a jó francért lenne r*banc???!!!
2011. február 18. 09:28
Na,ennyit a nagy erkölcsösségről! -.- Színművésznő!
2011. február 18. 17:47
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
én még mindig szeretem ,ő az egyik legjobb.
mindenkinek volt múltja , pl. vv gina prosti volt. és akkot mi van?
mindenkinek volt múltja , pl. vv gina prosti volt. és akkot mi van?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: