Árulkodó képek láttak napvilágot VV Gigiről
2011. február 16. 21:12
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Gigike ma pont azt mondta, hogy bent nem engedi el magát annyira - a több millió néző miatt - mint kint
Most már így is mindenki tudja, hogy kint hogyan szórakozik/szórakozott.
Nem értem minek ez az álszentség?! És még Oli taktikázott... ugyan.
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. február 16. 21:43
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
OMG
eddig bírtam, de most ...
2011. február 16. 21:54
Jah és még Gigike mondja, hogy példát szeretne mutatni az embereknek és ezért nem iszik és nem tudja elengedni magát a VV bulikon. Szép kis példakép... Tényleg! Azért már a Rácz testvérek leszállhatnának a földre mert a világ nem körülöttük forog...
2011. február 16. 22:37
|
|
metal ladyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 145275 offline
|
vazzze.....na jó ink nem írok semmit...-.-"
2011. február 16. 23:39
he-he-he...ezt már mikor tudtam istenem! és nem hiába írtam be azokat a dolgokat Béciről, meg Gigiről...mindenki lehurrogott, meg kitiltottak!Na akkor tessék itt van "nesztek!" Most már elhiszitek? Egy r***c ez is mint a többi!
És egy kis röhögni való..világ!
http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2011/02/StohlR%C3%A1cztes%C3%B3.jpg
És egy kis röhögni való..világ!
http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2011/02/StohlR%C3%A1cztes%C3%B3.jpg
2011. február 17. 11:06
|
|
Cinti.meowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 159 Csatolások: 69 Azonosító: 143324 offline
|
Úristen eddig is tudtam hogy vannak ilyen képei. És még a Villában jásza ott a jó kislányt, ki kéne onnan is hajítani. Egy ribanc Oo"
2011. február 17. 12:47
Idézet (chiaraa @ 2011.02.17. 11:30)
Ha-ha-ha! Tényleg van olyan, aki elhitte, hogy Gigike egy jó kislány?!
Ezek szerint! Rengeteg naív tini van itt akik csak a felszínt látják.Lusták utána nézni dolgoknak informálódni,pedig ott ülnek a net előtt de ha valaki negatívan nyilatkozik a kedvencükről, akkor meg személyes sértésnak veszik, mert hát a Gigi az olyan aranyos, meg kedves, meg kötelesség tudó, meg..meg...húúúú...meg hááá..jajjj...Gigííí!!
hányok..
2011. február 17. 13:55
nem értem most miért kell ezekből az emberkből sztárt csinálni -.- talán 2 villalakóra mondanám, hogy NORMÁLIS
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.