Árulkodó képek láttak napvilágot VV Gigiről
2011. február 16. 19:19
Hát ez komoly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez a topp!Valami iszonyú!!!!!!!!!!!TTTHHH........
Én soha nem lennék qrva!!!
Ez a topp!Valami iszonyú!!!!!!!!!!!TTTHHH........
Én soha nem lennék qrva!!!
2011. február 16. 19:35
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
hiába írjátok,hogy ezeket csak kitalálták,mert ezek igazak,csak egyesek nem tudják felfogni,hogy akikek szeretnek ilyeneket csinálnak,de akik szerették eddig,szerintem ezután is fogják,de nem kell egyből azt írni,hogy ez hazugság,a neten vannak videók,azoknak akik nem hinnék el
2011. február 16. 19:40
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Ez egy picikét durva
2011. február 16. 20:03
Én eddig bírtam őt is meg a Bécit is de most...Köcsög mind a kettő nagy a pofájuk amióta visszajött a Béci a párbajról de egyébként nem azért nyert mert többen szavaztak rá hanem az Olivér adta fel!!
U.i.:Gigi a nagy K!!!XD
U.i.:Gigi a nagy K!!!XD
2011. február 16. 20:12
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Miért mindig csak a Rácz testvéreket bántják? Más múltjában is vannak elég sötét dolgok! És Gigi meg Béci még mindig jobb, mint az összes együtt véve!
2011. február 16. 20:33
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Hmmm... Jó a pólója, sz.pnék.hu
Ez szerintem mindent elárul! Ocsmány p.csa!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: