_ToTo_: igazad van!
De azé én sajnálom hogy nem tud békében nyugodni..:S. ♥Michael Jackson!♥
Jacko drogokkal szabotálta koncertjeit
2011. február 16. 17:36
:cry: :cry: :cry: :cry:
Jacko szegény még mindig pokolban van....
Vagyis az élete negyede (vagyis az élete vége) pokol.. De mikor már nyugalomra vágyik , akkor sem hagyják!!!!
Szégyen!!!
Jacko szegény még mindig pokolban van....
Vagyis az élete negyede (vagyis az élete vége) pokol.. De mikor már nyugalomra vágyik , akkor sem hagyják!!!!
Szégyen!!!
2011. február 16. 18:05
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
még most is bántják szegényt
2011. február 16. 18:50
szegényt még egy jó ideig nem hagyják "békében" nyugodni
2011. február 16. 19:06
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
hát kétlem hogy igaz lenne :S
de miért nem lehet már békében nyugodni?
<3
de miért nem lehet már békében nyugodni?
2011. február 16. 19:07
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
na ezt jól megaszontam xD
szóval miért nem nyugodhat már békében?? <3
szóval miért nem nyugodhat már békében?? <3
2011. február 16. 19:23
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.02.16. 17:14)
Ez a 'hagyjuk békén' hozzá állás nem helyénvaló. Ugyanis a perek és bírósági tárgyalások a mai napig folynak, melyen a család - köztük Janet is - rendszeresen megjelenik. Semmi sincs lezárva és semminek sincs pont a végén egyelőre.
Ha nektek is ismeretlen vagy legalább is gyanús körülmények közt halna meg hozzátartozótók - Ti sem mondanátok, hogy meghalt, hagyjuk. Ti is kiváncsiak lennétek a körülményekre és az okokra. Egy ilyen esetet nem 2 hét alatt tárgyalnak, hanem évekbe tellik.
Ha nektek is ismeretlen vagy legalább is gyanús körülmények közt halna meg hozzátartozótók - Ti sem mondanátok, hogy meghalt, hagyjuk. Ti is kiváncsiak lennétek a körülményekre és az okokra. Egy ilyen esetet nem 2 hét alatt tárgyalnak, hanem évekbe tellik.
De nekem nem a bírósági tárgyalásokkal és hasonlókkal van bajom, hanem a médiában megjelenő pénzéhes, hazug emberekkel. Én a médiára céloztam, hogy hagyják békén.
2011. február 16. 20:44
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
"Ez a 'hagyjuk békén' hozzá állás nem helyénvaló." Ez 1 család tragédiája és az ő magánügyük kéne, h legyen. A médiának kéne leszállni róluk. Az normális, h a család nem hagyta annyiban. Engem csak az idegesít, h a pénz miatt a média még ma is rajta "lovagol".
2011. február 16. 20:46
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
ÉÉs még 1* leírom,h ő nagyon nagyon nem szerette, ha Jackozták. Szóval, ha kedveltétek le ne írjátok ezt, mert őt sértitek vele!!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. február 16. 20:52
Csak tudnám hogy miért nem lehet már szegényt végre békén hagyni...
2011. február 16. 21:13
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (brigi92fcb @ 2011.02.16. 20:44)
"Ez a 'hagyjuk békén' hozzá állás nem helyénvaló." Ez 1 család tragédiája és az ő magánügyük kéne, h legyen. A médiának kéne leszállni róluk. Az normális, h a család nem hagyta annyiban. Engem csak az idegesít, h a pénz miatt a média még ma is rajta "lovagol".
Szerintem nem csak a család tragédiája, hanem a rajongóké is.
Közszereplő volt, híresség - ez evvel jár, kiváncsiak rá a rajongók is, hogy mi történt. Elvisrőla mai napig cikkeznek, beszélnek pedig 30 éve halott - még sem mondja senki, hogy hagyjuk már úgy sem él.
2011. február 16. 22:24
|
|
|
Én imádom MJ zenéjét és nem kicsit sírtam amikor meghalt és leeset, h nincs többé. Nagyon nagyon szerettem amit csinált, de erre én személy szerint már nem vagyok kíváncsi. Az orvost ítéljék el és ennyi. A többi nem érdekel... (annyit bántották őt életében és most sem lehet nyugta... az emberek 90% mai napig azt hiszi, h pedofil volt, közben a kölykök rég bevallották, h kamuztak... kérdem én: erről miért nem szól a fáma? ezt miért nem nyomatja a média?)
janet7
2011. február 18. 13:21
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Nem hiszem el, hogy így kell írni, róla, hogy "jobban szét volt esve, mint máskor" ez a mondat engem speciel felháborít. Vki nem szereti, akkor miért ír róla cikket?? Legalább tisztelnéd meg azzal, hogy tisztelettel írsz róla...
janet7
2011. február 19. 16:42
Jaj!Nem tudják megunni ezeket az emberek??Szánalom.Szilvia_91 egyetértek.
Michael ♥♥
Michael ♥♥
2011. június 30. 14:34
Nem tudom.. nem olyan elképzelhetetlen, bár nem hiszek benne.
Attól, hogy volt egy időszak, amikor tényleg nen tudott gyógyszerek nélkül élni, nem kéne teljesen bemocskolni. Hülyeség.
Attól, hogy volt egy időszak, amikor tényleg nen tudott gyógyszerek nélkül élni, nem kéne teljesen bemocskolni. Hülyeség.
2011. július 10. 20:40
|
|
CB11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 154699 offline
|
ez SZÁNALMAS!...
még hogy Michael félt!Hisz egész életében kockázatokat tett és bátor volt..még is hogyan futamodott volna meg..szerintem a kis fodrász "félt" és nem tudott mit mondani helyette valami nagy baromságot mondott.
én nem hiszek benn..
én csak Michael-nek hiszek..és BENNE!
ŁŁ
Michael!!ŁŁŁ<33
még hogy Michael félt!Hisz egész életében kockázatokat tett és bátor volt..még is hogyan futamodott volna meg..szerintem a kis fodrász "félt" és nem tudott mit mondani helyette valami nagy baromságot mondott.
én nem hiszek benn..
én csak Michael-nek hiszek..és BENNE!
Michael!!ŁŁŁ<33
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.