Debütált a magyar Justin Bieber
2011. február 16. 18:12
Gratula annak, aki "felfedezte"
És igen, már megint a koppincs megy, ezek a magyar "szakemberek" máshoz nem értenek
2011. február 16. 18:15
Idézet (kateblock @ 2011.02.16. 18:00)
Honnan szalajtották ezt a gyereket amúgy? Bementek Budapestre egy nagyobb áruházláncba és kérdezősködtek, hogy akarsz-e híres és gazdag lenni?
Ha elolvastad volna a cikket, tudnád, hogy a híres bátyja keze van a dolgok mögött.
2011. február 16. 18:25
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Szánalmas. Tegnap nem tudtam megnézni a Viván ezért rákerestem a neten...
1: Attól még, hogy csajozik egy kis nyáltenger a klipben nem lesz egyből Baby abból a zenéből/klipből. Semmi hasonlóság.
2: Ennek a gyereknek kb. a hangja egyenlő a -17243-mal, tényleg semmi hangja ami meg ha egyesek szerint van az csak a számítógép nem ő. Csak próbál valami normális hangot kinyögni csak nem sikerül ezért olyan mintha a WC-n ülne.
3: Ha tényleg ilyen volt a külseje a csávónak akkor nem muszály a zenében is Justint követni.
4: A szöveg jelentéktelen semmiről nem szól de legalább annyi esze lehetne, hogy egy Bieber számot lefordítson magyarra bár nem hiszem, hogy a szám megirásához van bármi köze...
Bocsi tudnám még folytatni és annyi gondolat volt a fejembe, hogy mivel olthatnám még de már fáradt vagyok gondolkodni, hogy eszembe jusson
1: Attól még, hogy csajozik egy kis nyáltenger a klipben nem lesz egyből Baby abból a zenéből/klipből. Semmi hasonlóság.
2: Ennek a gyereknek kb. a hangja egyenlő a -17243-mal, tényleg semmi hangja ami meg ha egyesek szerint van az csak a számítógép nem ő. Csak próbál valami normális hangot kinyögni csak nem sikerül ezért olyan mintha a WC-n ülne.
3: Ha tényleg ilyen volt a külseje a csávónak akkor nem muszály a zenében is Justint követni.
4: A szöveg jelentéktelen semmiről nem szól de legalább annyi esze lehetne, hogy egy Bieber számot lefordítson magyarra bár nem hiszem, hogy a szám megirásához van bármi köze...
Bocsi tudnám még folytatni és annyi gondolat volt a fejembe, hogy mivel olthatnám még de már fáradt vagyok gondolkodni, hogy eszembe jusson
2011. február 16. 18:25
|
Regica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1469 Csatolások: 0 Azonosító: 126437 offline
|
14??HAHA XDXD azért van ennek ilyen nyávogós hangja? leeshetett volna előb is de mind1
a klip egy rakás sz@r a zenéről meg hangról ne is beszéljünk mennyen inkább tanulni ahogy elnézem van rá szüksége XDXD
a klip egy rakás sz@r a zenéről meg hangról ne is beszéljünk mennyen inkább tanulni ahogy elnézem van rá szüksége XDXD
2011. február 16. 18:28
Idézet (Dancsy @ 2011.02.16. 18:15)
Ha elolvastad volna a cikket, tudnád, hogy a híres bátyja keze van a dolgok mögött. 
Elolvastam. Azért mert a bátyád híres nem muszáj neked is híresnek lenned. A bátyád elköltözhetett már otthonról és tehet magasról a családra, attól még belebotolhattak x helyen.
2011. február 16. 18:33
|
|
aliceinwonderlandúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 139659 offline
|
Uramisten :| kicsit sem feltünő 'Baby' klipp másolat
:D:D
2011. február 16. 18:58
|
|
Amymya15We ♥ John's 1.25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.26. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 32 Azonosító: 118559 offline
|
úúú..,de gáz.. hát igen. Magyarországnak is égetnie kell magát valami ilyesmivel.. de már így is van elég kis "csira"..
esküszöm elkezdek énekelni
:'''D
2011. február 16. 18:58
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Szerintem nem rossz a szám,de annyira Bieberes,hogy már unszimpatikus a srác...
2011. február 16. 19:19
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
hát ez kell a 12-14 éves lányoknak...
2011. február 16. 19:34
én a Bieber kölyköt sem bírom, ez meg nagyon Justin Bieber-ös lett... úgyhogy no comment! tiszta 2.0 ...
valakinek égetnie kell magát... mit kezdenénk mi ilyenek nélkül?! x)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: