hajrá pereljétek be !
végre a kis agyát helyre teszik amit elmozdított Chris Brown !
Perelik a barbadosi csillagot
2011. február 16. 15:09
divaft azért kicsit durva. Egy nőt megverni a világ legundorítóbb dolga. Nem túl fair amit Riri csinált, de ezzel ne érveljünk.
2011. február 16. 15:43
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
no comment.
2011. február 16. 15:56
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
jók a képek, Rihanna nekem meg mindegy
2011. február 16. 16:09
Én nagyon szeretem Rihanna-t
Szerintem sem a dal sem pedig a klip nem GaGa-s/durva
Láttam a klipet és úgy gondolom,hogy Rihanna nem lopott ezekről a képekről semmit
Szerintem sem a dal sem pedig a klip nem GaGa-s/durva
Láttam a klipet és úgy gondolom,hogy Rihanna nem lopott ezekről a képekről semmit
2011. február 16. 18:16
Idézet (Regina @ 2011.02.16. 12:57)
De miért őt perelik? Az ilyet soha nem értettem. Valószínűleg nem egyedül ő felelős a díszletért meg az összeállításért, hanem a videó producere, rendezője, stb. Nekem az új RiRi is tetszik, a számai, a klipjei. Valószínűleg mert én nem vagyok sem prűd, sem konzervatív, sem tini. 13 éveseknek nem is való sem GaGa, sem Rihanna. Ott van Selena meg Demi meg JustinBíbör.
Ha Rihanna helyében lennék, engem sem érdekelne, hogy jókislány maradjak, mert így is épp elég sikeres, és huszonéves fiatal nőként nem fog tinipopot nyomni.
Ha Rihanna helyében lennék, engem sem érdekelne, hogy jókislány maradjak, mert így is épp elég sikeres, és huszonéves fiatal nőként nem fog tinipopot nyomni.
Kit akarjanak beperelni? A sztárok egyeztetnek a producerekkel mielőtt felvesznek valamit, hülye lenne egy rendező/producer magára vállalni. Rihannának van pénze, fizesse ki.
2011. február 16. 18:24
AliceCarror : azért szemétség volt Barna Krisztiántól . de úgy látszik ilyenek is vannak !
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: