igazad van
Perelik a barbadosi csillagot
2011. február 15. 22:33
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.15. 22:13)
A betiltott parfüm reklámja miatt is perelik. Azt a hülyeséget sem tudta önállóan kitalálni. Azt a 'riszás ötletet' is lopta, azért is beperelik. 
Alig várom, hogy a Madagaszkár szereplők bepereljék Rihannát
2011. február 15. 22:39
Idézet (Nikaaa @ 2011.02.15. 22:33)
Alig várom, hogy a Madagaszkár szereplők bepereljék Rihannát 
LOL
Azért nem fogják, de ha meg is orrolnának rá, akkor sem lenne belőle semmi. Sztároknak mindent lehet
2011. február 15. 22:44
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.15. 22:39)
LOL
Azért nem fogják, de ha meg is orrolnának rá, akkor sem lenne belőle semmi. Sztároknak mindent lehet
Ha nincs más lehetőség elintézhetünk nekik egy találkozót a hölgyeménnyel egy sötét sikátorban - ráfér már egy alapos fejbe kólintás, hátha visszajön az esze.
2011. február 16. 08:26
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
A hatodik képen akkorát röhögtem hogy uff xDDD
De szerintem nem nagyon hasonlítanak a képek, csak a színösszeállítás, ja meg az hogy ilyen perverz az egész azt ennyi.:“D
De szerintem nem nagyon hasonlítanak a képek, csak a színösszeállítás, ja meg az hogy ilyen perverz az egész azt ennyi.:“D
2011. február 16. 09:39
|
|
Zyta96 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 0 Azonosító: 133080 offline
|
Rihannáról is ennyit!Megérdemli hogy beperelje David!És hogy nem hasonlítanak,mindjár linkelek egy képet!
http://img.perezhilton.com/wp-content/uploads/2011/02/rihanna-comparison-to-david-lachapelle__oPt.jpg
Ennyit Rihanna "különc" stílusáról XD
http://img.perezhilton.com/wp-content/uploads/2011/02/rihanna-comparison-to-david-lachapelle__oPt.jpg
Ennyit Rihanna "különc" stílusáról XD
2011. február 16. 09:49
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
A régi Rihanna sokkal jobb volt,nem is lehet ráismerni már, és a klipp ez egyszerűen undorító a Perez Hilton kiskutyájával együtt nagyon helyes h beperlik,MO. lehetne a 12. ország h betiltanák.
Köszy a képeket Zyta96 FUUJJJJ....
Köszy a képeket Zyta96 FUUJJJJ....
2011. február 16. 10:08
Szerintem se hasonlítanak a képek és a régi Rihanna tényleg jobb volt
2011. február 16. 12:57
De miért őt perelik? Az ilyet soha nem értettem. Valószínűleg nem egyedül ő felelős a díszletért meg az összeállításért, hanem a videó producere, rendezője, stb. Nekem az új RiRi is tetszik, a számai, a klipjei. Valószínűleg mert én nem vagyok sem prűd, sem konzervatív, sem tini. 13 éveseknek nem is való sem GaGa, sem Rihanna. Ott van Selena meg Demi meg JustinBíbör.
Ha Rihanna helyében lennék, engem sem érdekelne, hogy jókislány maradjak, mert így is épp elég sikeres, és huszonéves fiatal nőként nem fog tinipopot nyomni.
Ha Rihanna helyében lennék, engem sem érdekelne, hogy jókislány maradjak, mert így is épp elég sikeres, és huszonéves fiatal nőként nem fog tinipopot nyomni.
2011. február 16. 13:14
Szerintem nem őt kéne perelni mert ő csak végre hajtotta amire kérték! Inkább azokat akik kitalálták ezt a klipet! Ők megérdemelnék de Rihanna nem!
2011. február 16. 13:54
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Szerintem a klip is gyenge, meg ezek a képek is.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: