David Lachapelle szerint Rihanna részeket lopott a fotómunkáiból, és új klipjében, az S and M-ben felhasználta őket mozgóképpé alakítva.
A teljes cikkhez kattints ide!
Perelik a barbadosi csillagot
2011. február 15. 21:15
2011. február 15. 21:22
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Így jártál Riri..... Így is úgy is szörnyű a klip.
2011. február 15. 21:23
Hülye fotós, akinek egy életmunkáját lopták meg. Szeressük Ririt, nem valószínű, hohy csak ő tehet róla, de próbálj meg elvonatkoztatni
2011. február 15. 21:25
Ez tényleg igaz!Jogosan vádolják!Mintha a képeket akarták volna direkt lemásolni és felvenni videóra!
Én szeretem Riannát,de ami tény az tény!!!
2011. február 15. 21:29
Gondoljatok bele, hogy sokat dolgoztok valamivel, más meg csak úgy felhasználja engedély nélkül! Nem lennétek pipásak? Dehogynem.
Az h Rihanna sztár, még nem jogosítja fel semmire, egyébként meg úgyse biztos, hogy lesz belőle per... legalábbis akkor nem, ha értelmes emberek módjára megbeszélik a dolgot!
Az h Rihanna sztár, még nem jogosítja fel semmire, egyébként meg úgyse biztos, hogy lesz belőle per... legalábbis akkor nem, ha értelmes emberek módjára megbeszélik a dolgot!
2011. február 15. 21:36
Eléggé gázak a képek a attól a híres fotóstól.Mondjuk én is pipa lennék ha az én fotóimat lopnák el.Ebben igazat adok a pasinak.Szerintem az S&M című szám nem rossz,de ha tényleg a pasitól lopta a képeket akkor ez szánalmas Riri-től.
2011. február 15. 21:39
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
Idézet (Arvil @ 2011.02.15. 21:36)
Eléggé gázak a képek a attól a híres fotóstól.Mondjuk én is pipa lennék ha az én fotóimat lopnák el.Ebben igazat adok a pasinak.Szerintem az S&M című szám nem rossz,de ha tényleg a pasitól lopta a képeket akkor ez szánalmas Riri-től.
szinte ugyanez a véleményem.
2011. február 15. 21:47
egyetértek Arvillel és tengericsillaggal is .. Ez a klip elég rossz lett sajna de a szám jóó és ez a klipp nem a megszokott nagyon jóó riri klipp sajnos
2011. február 15. 21:47
|
|
Pink_Angel_Goldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 1 Azonosító: 145469 offline
|
Szerintem azért a per túlságosan is nagy dolog!!!!
Nem kell túlságosan is olyan világ ügyet csinálni!! =/
Amúgy meg Rihanna meg kicsit jobban vigyázzon , ilyen eseteknél!!! Hisz a világot 60%-át borítják ilyen perelősfajta emberek!!
Nem kell túlságosan is olyan világ ügyet csinálni!! =/
Amúgy meg Rihanna meg kicsit jobban vigyázzon , ilyen eseteknél!!! Hisz a világot 60%-át borítják ilyen perelősfajta emberek!!
2011. február 15. 21:50
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
ez szánalmas
2011. február 15. 21:57
Hát...Szerintemis kicsit szánalmas RiRi-től,hogy lopott.Bár mostanában már nehéz valami újat alkotni...
2011. február 15. 22:00
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
hát..erre most mit lehtne mondani??!
2011. február 15. 22:13
A betiltott parfüm reklámja miatt is perelik. Azt a hülyeséget sem tudta önállóan kitalálni. Azt a 'riszás ötletet' is lopta, azért is beperelik.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: