Kedvenc számok, mióta ismered őket, stb.. : )
Bullet for my Valentine
2011. március 03. 19:43
|
|
RockAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 108 Csatolások: 36 Azonosító: 134171 offline
|
Nem rég óta ismerem őket.
Kedvenc számaim háát a Bittersweet memories, Pretty on the outside (ez egyszerűen tökéletes dal!), Tears don't fall, stb..
imádom őket!
Kedvenc számaim háát a Bittersweet memories, Pretty on the outside (ez egyszerűen tökéletes dal!), Tears don't fall, stb..
imádom őket!
1 felhasználónak tetszik:
trallali
2011. július 10. 10:50
Hát kb. fél éve ismerem őket, de egy napot sem bírok ki nélkülük
Kedvenceim: Waking the demon, Tears don't fall, Pretty on the outside, The last fight
UnhappyMeals
2011. július 10. 17:39
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Nem rég óta ismerem őket, de nekem a régebbi keményebb számaik jobban tetszenek. pl. Scream Aim Fire. Az újabbak közül a The Last Fight-ot szeretem. A legnagyobb kedvencem a bandából Paget, őt Matt-nél is jobban bírom.
trallali
2011. július 10. 18:20
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Lassan - nagyon lassan - egy éve ismerem őket. Nem hallottam sok számukat, és nem nagy kedvenceim, de van pár szám, ami tetszik (pl: All These Things I Hate, Tears Don't Fall).
2013. június 13. 11:28
Abszolút kedvenc, majdnem egy éve ismerem őket, mindig ott voltak nekem, amikor szükségem volt rájuk, főleg most.
Igazából mindegyik zenéjüket imádom, de van egy, amelyiket nagyon, mégpedig a Tears don't fall, és Matt kedvence is ez.
Igazából mindegyik zenéjüket imádom, de van egy, amelyiket nagyon, mégpedig a Tears don't fall, és Matt kedvence is ez.
Fannycska999
2013. július 18. 15:11
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Tavaly ismertem meg az együttest az egyik barátnőm által aki nagyon nagy rajongójuk és ő mondta,hogy hallgassam meg őket mert nagyon jók és elkell ismernem első hallásra nagyon megtetszett a banda és kb azóta imádom őket az együttesből Mattet csipem a legjobban,piszokjó hangjavan és ráadásul egyedül tanult gitározni amiért nagyon felnézek rá...A kedvenc dalaim a BFMV-tól a Tears Don't Fall, Waking The Demon,Scream Aim Fire,The Last Fight...
Fannycska999
2013. augusztus 25. 22:51
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Hú, kb. egy hónapja ismerem őket, de máris a kedvenceim közé tartoznak! A kedvencem egyértelműen a Tears Don't Fall, az első dal, amit tőlük hallottam (egyik barátnőm mutatta). Sok számukat hallottam már, imádom szinte az összeset
2013. október 24. 18:33
Nem olyan régóta ismerem a bandát de nagyon tetszik amit csinálnak.
Azt hiszem hogy az Avenged Sevenfold és a barátnőm által ismertem meg mivel Matt jóban van Matt Shadows-zal (két Matt *-*) . Talán a Temper Temper volt az első szám amit tőlük hallottam és a mai napig minden nap meghallgatom nagyon tetszik Mattnek elképesztő hangja van úgy érzem jobban meg kell őket ismernem. ^^
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.