seli és katy gyönyörűek és nicole ruhája is klassz!nekem rihannáé is tetszik de hayley borzalmas...
miley valami hányadék!iszonyat mennyire kövéríti!és spec utálom de azért sztem ennél vékonabb!
Bakik és szemkápráztató ruhák az idei Grammyn
2011. február 15. 15:07
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Azt nem értem, hogy miért mindig azt mondják az újság- és cikkírók, hogy ő meg ő mellényúlt, rosszul választott vagy nincs ízlése? Okoskáim, a sztároknak mindent a stílistok mondanak meg, alá van velük iratva több szerződés, miszerint nem szólhatnak bele, hogy hogyan öltözzenek fel, milyen legyen a hajuk, a sminkjük, satöbbi. Hogy miért mennek ebbe bele? A pénzért, kedveskéim, a pénzért.. Ezentúl akkora baromság azt mondani, hogy X szarul választott, mert a stílist választott szarul, nem X!
2011. február 15. 15:08
anyás Ciara ruhája!! 
gyönyörű...
nekem a lejobban Katy Perry,Selena Gomez,ciara és Ariana Grande ruhája tetszett
Gaga már nagyon gáz és kezd unalmas is lenni a folytonos feltűnési viszketegségével!!
gyönyörű...
nekem a lejobban Katy Perry,Selena Gomez,ciara és Ariana Grande ruhája tetszett
Gaga már nagyon gáz és kezd unalmas is lenni a folytonos feltűnési viszketegségével!!
2011. február 15. 15:13
|
Rita19960703új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 135332 offline
|
Wáooh,Miley és Katyé a legeslegjobb!!!!!!!<3
2011. február 15. 15:25
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
Nekem Miley és Selena ruhája tetszik a legjobban! De még Eva, Jennifer Lopez és Katy ruhája is nagyon tetszik
Justin öltönye nekem nem nagyon tetszik ezzel most mellé nyúlt
2011. február 15. 15:39
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
A legszebb Katy volt, legjobban Adam nézett ki természetesen.
Justin szerencsére borzalmasan, Hayley Williams pedig tragikusan.
Gram'ma Funk pedig valóban no comment.
Justin szerencsére borzalmasan, Hayley Williams pedig tragikusan.
Gram'ma Funk pedig valóban no comment.
2011. február 15. 15:44
egyszerűen gagára már nem tudok mit mondani...
nem normális...
nem normális...
2011. február 15. 15:47
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Eva, Miley (pedig őt nem kifejezetten kedvelem...) és Katy volt a legjobb. Selena most nem volt annyira csinos, legalábbis nekem ez most nem jött be
2011. február 15. 15:49
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
nekem Eva, Miley, Katy, J-Lo ruhája tetszik a legjobban:D és most kivételesen Nicole Kidman ruhája wáóó szerintem eddigi legjobb viselete nagyon jól megy a hajához bőrszínéhez. 
Nekem Selena ruhája nem tetszik. Ő igazán jól szokott öltözködni de ezt most szerintem nem találta el. Túl sápadt színe van.
Nekem Selena ruhája nem tetszik. Ő igazán jól szokott öltözködni de ezt most szerintem nem találta el. Túl sápadt színe van.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: