VV Béci múltja sem makulátlan
2011. február 16. 11:16
Béci a legjobb*** És az már a múlt, meg ha nem is akkor is jobb mint a többi.
2011. február 16. 13:31
nyaljátok ki!!!!
ilyet írni én is tudok nem egy nagy művészet.........ennyit a sok hülyéről..am ezt a cikket egy az egyben a kurucról másoltad
ki .....és az az oldal a vv lakók megalázásáról szól mindenki megnézheti de tudjátok mit? én csak röhögök rajtatok ( azokon akik ezt beveszik) szval
ennyit a sok HÜLYÉRŐL!!!!
ilyet írni én is tudok nem egy nagy művészet.........ennyit a sok hülyéről..am ezt a cikket egy az egyben a kurucról másoltad
ki .....és az az oldal a vv lakók megalázásáról szól mindenki megnézheti de tudjátok mit? én csak röhögök rajtatok ( azokon akik ezt beveszik) szval
ennyit a sok HÜLYÉRŐL!!!!
2011. február 16. 14:26
ez már a mult ez nem igaz kb 2 éves csak meg hogy megfenyegette az évát szóval ja azt mondta neki hogy olyat is tud tenni amiért kizárják zárják nekem nem hiányozna
2011. február 16. 15:38
|
|
19nati95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 122136 offline
|
Szeretem a VV-t,és már az elején tudni lehetett volna (az előző VV generációk példájára),hogy itt is 1sem lesz az 1szerű "utca embere".Szerintem a múltjuk alapján is válogatnak..... :\
2011. február 16. 16:05
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
nemem akkor is Béci lesz a kedvncem!mert a villában ő a legjobb fej és szinpatikus
2011. február 16. 17:09
|
Mono9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 143558 offline
|
ahaaa.. ő a legjobb fej... oké h ezzel növeli az önbizalmát és igaz h ha így áll hozzá jó lesz... de akkor is: túlzás ez már... beképzelt... ennyit a ,,Bécikéről" is..:S :S
2011. február 16. 21:31
|
|
daredevilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 145614 offline
|
a Rácz Úr ismét beégett,megint megnyilvánult az az istenadta yoo emberismerete:azt hangoztatta apárbaj után győzelemittas beképzeltséggel(szer.életében először nyert meg vmit,hát"ne sajnáljuk tőle"ezt legalább nem kellett ellopnia...!Bár ebben nem vok biztos..??)h.,"az Olivérrel együtt elment a KLIKKESEDÉS is-imádom ezt a szót-Nos úgy tűnik,h.lassan visszafogja imádkozni azokat az időket,amikor az Oli rendet tartott odabennt,mert nekem úgy tűnik,h.a gigitől kezdve a /z 'erzsin' át mindenkinek rosszabb a közérzete néhány napja.Ez szemmel yool látható,csak azt nem értem,h.ilyen gyenge idegzetű emberkék,akik nem tudnak feldolgozni néhány 'anyázást'miért mennek bele csúnya veszekedésekbe,amiket képtelenek utánna napokig feldolgozni.?!
2011. február 16. 21:48
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Ez azér´durva... De nekem akk is o a kedvencem és még mindig neki drukkolok...
2011. február 17. 17:11
|
|
MsFanNicoleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.10. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 129046 offline
|
akk ish ő mrad a kedwencem 
de én am már ezt rég tuttam h mien ügyei vtak
de én am már ezt rég tuttam h mien ügyei vtak
2011. február 17. 18:35
|
|
drybaba19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 145581 offline
|
Én nem csak a multja miatt utàlom, hanem azért mert nagyképü és nagyon gonoszan viselkedik. Nem làtok benne semmi szerethetöt. Gusztustalan a viselkedése a hugàval együtt. Eljàtszàk a szentet "kinnt is igy élek" meg "nem alacsonyodom le a szintjükre" na..hàt kb ennyi..
2011. február 17. 21:25
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
Idézet
Húúú, milyen nagy volt a sok pi*na, k*rva jó bulik, zsiványkodások és behajtások!”
öö itt az első csillagozott szóból tökre ki lehet olvasni hogy mi
béciról meg csak annyit hogy egy undorító mocsok
1 felhasználónak tetszik:
TYÜTYI2006
2011. február 18. 01:36
|
|
drybaba19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 145581 offline
|
boianbaby
nm nagyon erdekel mert igy is o a egyik kedvencem
grat hozzà..gondolom megnedvesedik ott alul mikor nézed a VV-t mi?
mert ugye "olyan helyes" jhuj..
nem minden a külsö..
nm nagyon erdekel mert igy is o a egyik kedvencem
grat hozzà..gondolom megnedvesedik ott alul mikor nézed a VV-t mi?
2011. február 19. 14:50
|
|
Buciííúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 142697 offline
|
grat hozzà..gondolom megnedvesedik ott alul mikor nézed a VV-t mi?biggrin.gif mert ugye "olyan helyes" jhuj..biggrin.gif nem minden a külsö..biggrin.gif
mindenkinek wan multja.és sztem megbánta.őaz egyik kedwencem
és ezt nem azért mondom énsem drybaba19 mert ő fúúdehelyes.mert helyes is denemcsak ezért szeretm.
mindenkinek wan multja.és sztem megbánta.őaz egyik kedwencem
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.