VV Béci múltja sem makulátlan
2011. február 15. 14:59
jellemző...-.-
egyértelmű hogy ő se maradhatott ki ebből!
neki kellett vna kiesnie utálom ezt a gyereket
egyértelmű hogy ő se maradhatott ki ebből!
neki kellett vna kiesnie utálom ezt a gyereket
2011. február 15. 15:07
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
én sajnálom, hogy Olivér kiesett, de ha Béci esett volna ki akkor meg ő miatta siránkozok.
ezt a cikket már olvastam korábban, azóta sem változott a véleményem Béciről, semmi bajom nincs vele, viszont a húgát nemigen szívlelem...
ezt a cikket már olvastam korábban, azóta sem változott a véleményem Béciről, semmi bajom nincs vele, viszont a húgát nemigen szívlelem...
2011. február 15. 15:29
fogalmam sincs ki eza srác...
de annyit fűznék csak hozzá hogy:
hááá az átlag ember megint ennek a srácnak köszönhetően ítéli meg a hip-hop és rap zenét és vonja le a maga következtetését......aminek megint nem örülök...remek egyre szánalmasabb ez az ország....bravóóó retekklubb bravóóó...
de annyit fűznék csak hozzá hogy:
hááá az átlag ember megint ennek a srácnak köszönhetően ítéli meg a hip-hop és rap zenét és vonja le a maga következtetését......aminek megint nem örülök...remek egyre szánalmasabb ez az ország....bravóóó retekklubb bravóóó...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 15. 15:31
jobb lett volna ha olivér jön vissza.Bécit utálom!
2011. február 15. 15:36
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
egyet értek kriszti765!!! utálom bécit gigivel együtt undorító már bocs. Olivérnek kellett volna vissza menni. dehát ha a népnek unalom és szemét kell..
2011. február 15. 15:36
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Jujj ,mert ettől olyan rajos lesz mi??Én az elején tökre bírtam Bécit meg minden.De akkora pofája lett..de a mocskos húzásait már nagyon nem bírom.És attól ,hogy kint hagyta Olit a párbajról, már neki kell átwennie az uralmat a Gigikéwel a willában?Szánalom..
2011. február 15. 15:37
valahogy nem lepődtem meg rajta... mindegyiknek van valami.. x"D bár azokat is csak hallottam.. valahogy.. nem tudok ez elé leülni és nézni. jobb dolgom is van. ha idegbeteg,őrült embereket akarok nézni csak kimegyek az utcára..
2011. február 15. 15:46
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
en sem lepodtem meg ezen,mert mar regebb hallotam is errol...es sokat neztem Beci utan...nagyon birom az Outlaw Slylet es Young Gt az Becit....nagyon jo szamaik vannak es az a foto...hat magaert beszel
2011. február 15. 15:53
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
-.- jajj..sztem meg az a hülye aki leh=ulyézi másokat!
Olivér mivel volt jobb?
Nagy sz*rral!
-.-
Olivér mivel volt jobb?
Nagy sz*rral!
-.-
2011. február 15. 15:57
ToTo! Már nekem is szarták el a cikkem...elnézést a kifehejésért!
Én pont tegnap láttam róla egy videót, valójában csak beletekertem, de az is elég volt... a lényeg: az, h mit tett a múltban, csak egy dolog. Ugyanis az ember KÉPES VÁLTOZNI! Nyilván már ő sem ilyen!
Az meg baromság, hogy kinek kellett volna visszamenni. Béci ment vissza, fogadjátok el! Ennyi. Én sem örültem, mikor pl: az X-faktorban nem az én kedvencem jutott tovább, hanem továbbléptem, ennyi.
Vki írta, h olyan embereket válogatnak be direkt, akiken fel lehet háborodni! Ezzel is egyetértek...
Ennyi
Én pont tegnap láttam róla egy videót, valójában csak beletekertem, de az is elég volt... a lényeg: az, h mit tett a múltban, csak egy dolog. Ugyanis az ember KÉPES VÁLTOZNI! Nyilván már ő sem ilyen!
Az meg baromság, hogy kinek kellett volna visszamenni. Béci ment vissza, fogadjátok el! Ennyi. Én sem örültem, mikor pl: az X-faktorban nem az én kedvencem jutott tovább, hanem továbbléptem, ennyi.
Vki írta, h olyan embereket válogatnak be direkt, akiken fel lehet háborodni! Ezzel is egyetértek...
janet7
2011. február 15. 16:05
Engem nagyon nem hat meg a dolog...Gombi csippendél,GiGi "bikinimodell"(amibe van egy kis,na jó sok erotika)Jerzy szintén modell(meztelen is van)Éva az alkesz kissé(most is iszik)Alekinnyó meg egy őrült valaki.Ennyi....Ja és én attól még szeretem:GiGit,Bécit,Évát,Gombit,Jerzyt és Alekoszt,csak ők is emberek,nekik is van hibájuk.De amúgy imádom az összeset!!!!
2011. február 15. 16:07
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
jaaa.. majd biztos leírja az ilyen dolgokat egy zenei oldalra.. -.- nincs bizonyíték,hogy ő írta úgyhogy nemveszem igazából nagyon komolyan,de azért tudok pár dolgáról így netről, de aza múlt könyörgöm. -.- ugyhogy Béci. ♥
2011. február 15. 16:09
A múltban nagyon sok minden van!!! és történt4 de ez a jelen! és szerintem meg bánta azt amit tett!
2011. február 15. 16:17
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
nahát igen ezt eddig is tuttam . . . és én már nagyon utálom a nagyképű önző fejét . remélem nem ő nyer!!!Még hitelt is felveszek csak azért h húzzon kifele a villából
2011. február 15. 16:37
|
|
Andika66F1 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 2120 Csatolások: 233 Azonosító: 139605 offline
|
Mostanába már én sem bírom a Rácz testvéreket, mint régen. Csak ebbe is az az érdekes, hogy Béci is Gigi is a villába annyira teszik magukat, hogy ők nem ilyenek meg olyanok aztán meg milyen életük volt?!-.-"
2011. február 15. 16:40
|
brigibaba1999visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 162 Csatolások: 289 Azonosító: 142048 offline
|
Engem egyáltalán nem érdekel hogy ilyen a Béci én akkor is IMÁDOM ÉS A RAJONGÓJA VAGYOK//////%%%%%%%////!!!!!!!
Twilight6
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.