Az durva és brutál ha igaz!!!
VV4: Lázadt a közönség a párbaj után
2011. február 15. 16:38
mileyselenademi-nek igaza van!Béci amióta megnyerte a párbajt,azóta nagyképű és úgy odavan..Elszált....arianaLover ez igaz???
TTTTHHHH......Ez tökre nagy kib***ás!!!!!!És amikor Bécike jött vissza,na akkor úgy csináltak,mint ha valami Istenségek lennének(Bécike,GiGike,Lacika,Gombika,Jörzike (Jerzy,csak poénból irtam Jörzikét
)és ennyi a beképzelt b*n*ó* társasága)És annyira elszáltak...Eddig nem ugattak be másnak,de mosz Lacikának meg GiGikének is kinyilt a csipája....(ez egy mondás)Lécci ne ércsetek félre!!Én bitam(és egy kicsit birom is még)ezeket akiket felsoroltam,de ez azért eléggé kétszinű dolog,nem?
2011. február 15. 16:54
Hát én oszintén megmondom , hogy amikor a tegnapi részt néztem elkapott a rohogogorcs amikor meghallottam a Gombit
:D Hát most mi van xD ?! Eddig nemúgy volt h o a sírogép a villában , most meg tényleg "kinyílt a csipája "
Csa nevetni tudtam rajtuk
Mindenestere én , mivel már Oli nincs bent (sajnos )Alekosz cspatának drukkolok vagyis pontosabban Aleknak , hogy o nyerje meg ezt azegészet és ne azok a nagyképuek
Csa nevetni tudtam rajtuk
Mindenestere én , mivel már Oli nincs bent (sajnos )Alekosz cspatának drukkolok vagyis pontosabban Aleknak , hogy o nyerje meg ezt azegészet és ne azok a nagyképuek
2011. február 15. 17:23
|
|
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline
|
Szerintem aki a tegnapi (2011.02.14) adást látta, és nem tűnt fel neki 'Béciék csapata'-nak öntelt, klikkesedő és had ne soroljam milyen viselkedése és még mindig őket 'pártolja', az vagy igen erősen vak, vagy én nem is tudom mi?
De ha valaki ezek után még mindig bírja, az nekem kicsit magas ! -.-"
Azt hiszem, ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül!
))
De ha valaki ezek után még mindig bírja, az nekem kicsit magas ! -.-"
Azt hiszem, ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül!
2011. február 15. 17:33
|
|
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline
|
xd
2011. február 15. 17:33
|
|
EdWestwickvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 138995 offline
|
Béci a legjobb ennyi
2011. február 15. 18:28
még mindig nem értem mért nézitek ezt a hülyeséget!!!
:S
:S
2011. február 15. 18:54
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Sajnálom, hogy kiesett Olivér, de benne volt a pakliban. :/
2011. február 15. 19:12
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Továbbra is: Hajrá Béci!
2011. február 15. 19:41
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
most mindenki azzal jön, hogy az egész bunda volt. szerintem csak egyszerűen nem akarják elfogadni, hogy a drága kis Olivérjük kiesett... KIT ÉRDEKEL?? hajrá Béci!!!
2011. február 15. 21:15
perlita és moonprincess egyetértek
love Bécii <33
2011. február 16. 01:18
|
|
MeaNO1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 145184 offline
|
bélának akkora lett az arca,mint egy plazmatévé-ahogy Szandika is mondta-...80 nap alatt semmit sem mutatott,most meg,hogy már nincs Oli,aki kőkeményen leoltaná undorító a gyerek...szánalom a hugicájával együtt!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: