Justin Bieber megzavarta Depp konferenciáját
2011. február 15. 19:09
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
csalódtam JB-ben (nagyon bunkó volt..!!) de én csak a számait szeretem vagyis most megjegyzésből Depp helyében én azt mondtam volna JB-nek hogy "Huzzál el te kis hülye p*cs!!"
2011. február 15. 19:23
egy kicsit paraszt volt... Én egy kicsit leteremtettem volna, vagy valami olyat mondtam volna, hogy: izé... nem látod épp sajtótájékoztatóm van... nem baj?!
2011. február 15. 20:24
|
|
Darth Trinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 52 Azonosító: 132194 offline
|
Justin Biebert eddig is utáltam, mert nagyképű egocentrikus alaknak tartom, de ezek után... Szegény Johhny
2011. február 15. 20:26
|
|
Darth Trinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 52 Azonosító: 132194 offline
|
Am Johnny Depp túl jó fej ahhoz h leteremtse:) És nem akart botrányt. Ez lett volna a nap híre.. " Johnny Depp összeveszett Justin Bieberrel" nem lett volna értelme...
2011. február 15. 20:48
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Am Johnny Depp nem harakszik ezért ugy hogy nincs gond de ti mindent
"de szemtelen pofátlan eza justinka"
Jó egy kicsit télleg bunkó volt
és Justin nem bekébzelt!!!!! és még ti mondjátok hogy Justin 10-nek se néz ki akkor mit mondjak selenárol mint egy 5-éves
:D
szerintem ö a bekébzelt!!!!!!! ti csak mindig szidjátok JB-t !!!!
és Justin nem bekébzelt!!!!! és még ti mondjátok hogy Justin 10-nek se néz ki akkor mit mondjak selenárol mint egy 5-éves
szerintem ö a bekébzelt!!!!!!! ti csak mindig szidjátok JB-t !!!!
2011. február 15. 22:17
Idézet (Ronetta001 @ 2011.02.15. 20:48)
Am Johnny Depp nem harakszik ezért ugy hogy nincs gond de ti mindent
és Justin nem bekébzelt!! és még ti mondjátok hogy Justin 10-nek se néz ki akkor mit mondjak selenárol mint egy 5-éves
:D
szerintem ö a bekébzelt!! ti csak mindig szidjátok JB-t !!
és Justin nem bekébzelt!! és még ti mondjátok hogy Justin 10-nek se néz ki akkor mit mondjak selenárol mint egy 5-éves
szerintem ö a bekébzelt!! ti csak mindig szidjátok JB-t !!
Tévedés. Johnny Depp nem alacsonyodik le Justin szintjére és égeti magát. Szépen megkérhette volna, hogy legyen szíves elhagyni a termet, de üvölthetett is volna hogy takarodjon kifelé, mindkettőt megérdemelte volna. De Johnny ennél okosabb.
2011. február 16. 13:20
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Emcsike @ 2011.02.15. 12:10)
orbitális nagyképűség olyan valakit letegezni akit nem ismer és az apja lehetne.
Az angolban nincs tegeződés és magázódás...
2011. február 16. 13:21
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Dzsásztinka csak önreklámot akart. Sikerült neki, mert tessék, ennyi hozzászólás született... (De azért sikerült bebizonyítania a bunkóságát is.
)
2011. február 16. 19:58
|
Helenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.03. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 57030 offline
|
Semmi bajom nem lenne ezzel a Justin gyerekkel, ha szépen megvárta volna a sajtótájékoztató végét és utána megy oda Johnnyhoz. Johnny a világ egyik legtürelmesebb híressége, szerintem áldozott volna Justinra 10 percet vagy akár többet is. Ha tényleg csak beszélni akart vele akkor szerintem így kellett volna megoldani, persze ha nagy hírverést akart...
2011. február 16. 20:52
Azta nem fogyak oda Justinért de ezt nem értem mért nem tudod egy picit várni és akkor a sajtótájékoztató után találkozni Johhny Deeppel ^^
2011. február 17. 03:29
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
kateblock
te tévedsz kezd elegem lenni belöletek!!!!!!!!
mindig szidjátok Justin-t:S nem értelek titeket!!!!
te tévedsz kezd elegem lenni belöletek!!!!!!!!
mindig szidjátok Justin-t:S nem értelek titeket!!!!
2011. február 17. 18:29
Idézet (Ronetta001 @ 2011.02.17. 03:29)
kateblock
te tévedsz kezd elegem lenni belöletek!!
mindig szidjátok Justin-t:S nem értelek titeket!!
te tévedsz kezd elegem lenni belöletek!!
mindig szidjátok Justin-t:S nem értelek titeket!!
Nekünk meg Justinból van elegünk, hidd el és nem tudunk mit csinálni. Ez van. Szokd meg.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: