Lezajlott az idei BAFTA-díjátadó, és a rengeteg remek alkotás közül megszülettek a nyertesek. A király beszéde című alkotást 14 kategóriában jelölték, melyből 7 kategóriában sikerült is győznie.
A teljes cikkhez kattints ide!
BAFTA 2011: A király beszéde hét díjat nyert
2011. február 14. 01:31
2011. február 14. 01:33
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
grat nekik 
most lesz 2kor PRO7-en Grammy díjátadó élő
remélem sok kedvencem ott lesz. Eminem remélem történelmet ír *.*
most lesz 2kor PRO7-en Grammy díjátadó élő
2011. február 14. 04:25
|
jaguar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.09. Hozzászólás: 1271 Csatolások: 3012 Azonosító: 25529 offline
|
Reméljük Colin Firth(ez 100000%) és Natalie is behúzza az utolsó még nem átadott nagy díjat; az Oscart és összejön a filmes "grand slam" mindkettőjüknek- Golden Globe, SAG, BAFTA, Oscar).
2011. február 14. 07:47
Én ezt tegnap néztem és kicsit csalódott vagyok, hogy nem Andew Garfield nyerte a Rising Award-ot
Viszont a facebookos gyerek, Jesse Eisenberg átadott egy díjat és nyugtázom, hogy olyan, mint a Social Networkben. Szegény embernek nem tetszik a pózolás és díjkiosztó ceremónia, hangsúlyosan beszél, hadar és alig néz a kamerába.
Viszont a facebookos gyerek, Jesse Eisenberg átadott egy díjat és nyugtázom, hogy olyan, mint a Social Networkben. Szegény embernek nem tetszik a pózolás és díjkiosztó ceremónia, hangsúlyosan beszél, hadar és alig néz a kamerába.
1 felhasználónak tetszik:
funny18
2011. február 14. 11:11
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.14. 07:47)
Én ezt tegnap néztem és kicsit csalódott vagyok, hogy nem Andew Garfield nyerte a Rising Award-ot
Ezt én is észrevettem
Örülök, hogy a King's Speech tarolt
2011. február 14. 11:22
Idézet (funny18 @ 2011.02.14. 11:11)
Ezt én is észrevettem
Engem nagyon zavart a hadarása, mert nem nagyon értettem, hogy mit mond.
Én mindent értettem. Szerintem nagyon cuki
Helena köszönőbeszéde az nem volt semmi. Már sokadik díjat nyerte a King's speech, és erre ő csak annyit mond: Get out of my way, King Colin, that is my award'
2011. február 14. 11:54
Helenának örülök a legjobban
de persze gratula a többieknek is.
2011. február 14. 12:47
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Annyira örülök a nyerteseknek
tetszett a díjátadó, csak Natalie-t hiányoltam.
kateblock
2011. február 14. 12:52
Idézet (xxangi20xx @ 2011.02.14. 12:47)
Annyira örülök a nyerteseknek
tetszett a díjátadó, csak Natalie-t hiányoltam. 
Natalie már nem repülhet. Ő lett az egyik kategória nyertese és a Black Swan rendezője vette át helyette a díjat. Azt mondta, hogy Natalie elzavarta oda, maga helyett, mondván, a rendező tehet arról, hogy neki ott kell lennie és arról is, amiért nem tud ott lenni. Natalie aranyos, jó lett volna látni megint nevetni és poénkodni
2011. február 14. 12:56
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
a király beszéde lett a legjobb film , ők igazán megárdemelték a sok dijjat
2011. február 14. 14:31
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.14. 11:22)
Helena köszönőbeszéde az nem volt semmi. Már sokadik díjat nyerte a King's speech, és erre ő csak annyit mond: Get out of my way, King Colin, that is my award'

Én elfelejtettem tegnap nézni, de gratulálok a nyerteseknek, mindenki megérdemli, elsősorban Colin Firth-ék.
funny18
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.