Joliék újabb örökbefogadást terveznek
2011. február 14. 15:44
Igen-igen, azt nem értem, hogy.. egyrészt hat gyerek. Velük törődni is nehéz lenne, de így, hogy folyton forgatnak? Biztos jó lehet dadákra bízni, de az nem nevelés. Tisztelem Angelina-t, - bár nem kedvencem - de megmutatta hogy érdemes erre a címre, viszont nem értem a felfogását. Nyisson egy árvaházat azt' menjen be hetente ha ennyire gyerekezni akar. Biztos jó sorsban élnek, és mindenük megvan, de egyszer úgyis rájönnek, hogy a törődés mindennél fontosabb. (és nem hiszem, hogy csak én vagyok ilyen empatikus.)
2011. február 14. 16:33
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
túl sok a gyerek és kevesebb mint a fele csak az övék jelenleg a 6gyerekből van 3 vagy 2 sajátt.... jó felfogás h nem egy "gazdagabb" árvát, hanem egy földerngés sújtotta helyről hozza Leaht, de minden gyerekére külön dada van és amilyen keveset van velük.... és ráadásul ez a sok huza-vona Braddel! szerintem a jóból is megárt a sok!
2011. február 14. 19:07
|
|
Ancsi11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131108 offline
|
hát...szerintem már nem kéne nekik több gyereket örökbe fogadniuk,mert hat gyerekre szerintem nincs annyi idejük,hisz elég elfoglaltak lehetnek,de hát az ő döntésük
2011. február 14. 22:28
látszik rajtuk hogy szeretik a gyerekeket,de szerintem sok lesz nekik 7 gyerek.
de hát az ő döntésük
de hát az ő döntésük
2011. február 15. 15:11
|
|
knoxville.tennesseeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 130554 offline
|
http://www.youtube.com/watch?v=H1mUAUhurxI
a véleményem tökéletesen megegyezik Joan Rivers-ével. : D (a videót 0:30-tól érdemes nézni)
a véleményem tökéletesen megegyezik Joan Rivers-ével. : D (a videót 0:30-tól érdemes nézni)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: