Angelina Jolie és Brad Pitt híresek a nagy családjukról, és 2011-ben újabb örökbefogadást terveznek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Joliék újabb örökbefogadást terveznek
2011. február 13. 19:23
2011. február 13. 19:32
jááj
hát ennyi gyerek mellett félő, hogy van-e idejük mindenkire.. márpedig az összes gyerkőc ugyanannyi törődést igényel, szerintem
hát ennyi gyerek mellett félő, hogy van-e idejük mindenkire.. márpedig az összes gyerkőc ugyanannyi törődést igényel, szerintem
2011. február 13. 19:35
|
|
Timcsokavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 228 Csatolások: 24 Azonosító: 141254 offline
|
Van-e egyáltalán magánéletük ilyen sok gyerek mellett? Meg aztán jó formán nem is tudnak annyit velük lenni, amikor filmeznek szóval nem értem.
1 felhasználónak tetszik:
cukimálna
2011. február 13. 19:41
Kell is neki annyi gyerek -.-"
Oké, szép dolog az örökbefogadás, de minek neki annyi? Úgysincs ideje mindre, ráadásul a család a hírek szerint folyton jön-megy...
Oké, szép dolog az örökbefogadás, de minek neki annyi? Úgysincs ideje mindre, ráadásul a család a hírek szerint folyton jön-megy...
2011. február 13. 19:52
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
1. télleg veterán az a gólya; 2. ha van rá idejük pénzük és persze elég szeretetük akkor én gratulálok
2011. február 13. 20:15
oké,nagyoon jó dolog meg minden de a francnak ell ennyi gyerek.az lenne az igazán ciki ha egy olyan kislányt fogadnának örökbe akinek van családja.akkor mi van? 2 választásuk van.
1.vagy otthagyják a kiscsajt
2.viszik az egész famíliát.
egyáltalán,van idejük rájuk?gondolom mindig ide oda utazgatnak és jó ha a kölykök,egy-két szót váltanak az "annyukkal" vagy az "apjukkal".meg már nem azért de egyáltalán nekik van,nem örökbefogadott gyerekük? angelina nem tud szülni vagy mi? mert én nem igazán követem soron az ő életüket...
1.vagy otthagyják a kiscsajt
2.viszik az egész famíliát.
2011. február 13. 20:15
|
|
Csokeee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 621 Csatolások: 41 Azonosító: 129782 offline
|
én örülök neki
mázlija van annak a kiscsajnak hogy elmondhatja magáról hogy Angelina Jolie és Brad Pitt lánya.másrészről meg szerintem meg nem olyan vészes hogy 7 gyerekük van .van pénzük és biztos megélhetést tudnak adni annak a kislánynak kitudja hogy mi lett volna vele ha nem fogadja örökbe senki ..
2011. február 13. 20:48
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
felesleges nagyon kedves dolog az adoptálás de már annyi gyerekük van ha véletlenül befut egy saját...meg nem tudnak foglalkozni az összes gyerekkel egyszerre sok figyelem kell nekik meg még munka is szóval nem mintha ellene lennék de inkább NE!!!
2011. február 13. 21:05
Igen, kedves. De abba bele kéne gondolni, hogy hét gyerek az már kissé sok. Nem tudnának - szerintem - mindegyikre egyformán figyelni, s így az egyiknek rosszabbul esne a dolog.
2011. február 13. 22:10
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
nem unják már
??
2011. február 14. 07:21
nagyon jó dolog amit csinálnak de nem viszik kicsit túlzásba?
2011. február 14. 12:53
Tényleg a 7.gyerekük lenne?? 
Ez már kicsit sok szerintem.
Ez már kicsit sok szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.