Bővebben róluk itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Queen
Queen
2011. február 13. 17:06
2011. február 19. 23:17
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Végre találkozni itt normális előadókkal is, csoda. Ők biztos, hogy maradandót alkottak.
2011. július 08. 17:13
egyik kedvenc számom tőlük amikor Freddie énekel mindig kiráz a hideg hogy mennyire erőteljes és szép hangja volt
2011. augusztus 08. 02:02
Erről nincs mit mondanom.Egyszerűen tökéletes.Bárcsak én is ott lehettem volna.
8 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals,
Bogszics,
chrisBrown14,
otyg,
a7xforever,
Sarah0315,
menthol,
Szandi0820
2011. augusztus 09. 15:22
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Nagyon jól énekel Freddie Mercury! Kár, hogy ilyen hamar elhunyt.
S.t.a.r., énis ott lettem volna.
Mint ahogy sokan másik is.
S.t.a.r., énis ott lettem volna.
2011. augusztus 09. 22:02
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
A Queen egy iszonyat jó banda, még ma is jó hallgatni őket.
Köszönet a képekért
Köszönet a képekért
2013. december 19. 20:57
|
|
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline
|
A leges-legjobb együttes, a leges-legjobb énekessel!! <3 <3 Bármit megadnék azért, hogy csak egyszer találkozhassak velük! Főleg Freddie Mercuryval, ami ugye sajnos nem lehetséges...
Egyszerűen fantasztikus hangja volt, még mindig görcsbe rándul a gyomrom, ha meghallom, ahogy énekel. <3
2014. január 26. 17:33
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233911 Azonosító: 59785 offline
|
Annyira utálom, hogy '92-ben születtem... a Queen az egyik kedvenc együttesem és ha őket hallgatom, mindig az jut eszembe, hogy mekkora szerencséjük volt azoknak, akik még láthatták a mi Freddienket élőben énekelni... aki egy utánozhatlan tehetség.
A Tavaszi széltől libabőrős leszek, annyira csodálatos, hogy kedveskedett ezzel nekünk.
2014. június 03. 18:32
15 éves vagyok, de imádom, sokan furcsán néznek rám emiatt, de nem érdekel :DD mikor megyünk nyaralni (lassan 9-10 éve ugyanarra a helyre) a kocsiban mindig ez szól.. kívülről fújom az összes számukat, imádom őket <33 hála apukámnak megismerhettem őket:)
linekelk egy "zenét" remélem nevetni fogtok és nem "leszólni" :D viccnek szánom, és a témához illik, remélem számotokra is vicces lesz :DD
linekelk egy "zenét" remélem nevetni fogtok és nem "leszólni" :D viccnek szánom, és a témához illik, remélem számotokra is vicces lesz :DD
1 felhasználónak tetszik:
menthol
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.