Vanessa Hudgens még reménykedik
2011. február 13. 16:31
tuti összejönnek megint egy négyéves kapcsolatból nem lehet könnyű kilépni és elfelejteni mindent és szerintem még mindig szeretik egymást,de úgylátom Vanessa jobban kötődik Zachez, mint Zac ő hozzá
2011. február 13. 16:55
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
persze hogy nem az,mert már felnőtt,amúúgy én is szeretném,hogy összejöjjenek,de szinte biztos hogy össze fognak 4 év nem múlik csak úgy el,azért maradtak barátok,mert tartanak egymáshoz,csak még nem jöttek rá erre.(szerintem9
2011. február 13. 17:15
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
ezek szerint zac szakított vanyval?? de jöjjennek össze
2011. február 13. 17:22
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
Idézet
Nem vagyok ideges. Izgatott vagyok. Hiperenergikus vagyok, őrült típus. Gyakran táncolok az asztalon, persze józanul.”
Úgy látszik, Vanessa mégsem az a szerény lány, akinek sokan hiszik.
Úgy látszik, Vanessa mégsem az a szerény lány, akinek sokan hiszik.
Hát én vhogy sosem gondoltam szerény lánynak, inkább olyannak amilyennek elmondta magát
Én örülnék ha megint együtt lennének Zac-kel szerintem jó páros (voltak)
2011. február 13. 18:13
nessa,reménykedhetsz kicsiszivem.
ha egyszer szakítotok nemfogtok újra összejönni.de tényleg széppár voltak csak ez nem igen jött össze.
2011. február 13. 18:29
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Nessa.♥
2011. február 13. 18:38
Végül is az a lényeg, hogy boldogok legyenek, tehát szurkolok!
Ezt mindig is tudtam Nessa, és ez áll jól neked.
Idézet
„Nem vagyok ideges. Izgatott vagyok. Hiperenergikus vagyok, őrült típus. Gyakran táncolok az asztalon, persze józanul.”
Ezt mindig is tudtam Nessa, és ez áll jól neked.
2011. február 13. 18:41
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
nagyon furcsa ez a szétmenős dolog..én nem szerettem őket soha, és sohasem követtem a kapcsolatukról szóló dolgokat, de annyira borzasztó, h négy év együttlét egy perc alatt tönkremehet:$
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: