„STFUPerez”: Adam jól megmondta a Twitteren
2011. február 13. 19:19
de milyen édes ez a kép Adamről @.@ Naaa, gyerekek, Madonna is elérte ugyanezt az ő idejében. Azért nem kell halottnak nevezni. Perez most szemtelen volt. Gondoljatok bele M-nek hogy esik, hogy halottnak hívja őt valaki.
2011. február 13. 20:20
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Lambit senki se bántsa!! én imádom és örülök,hogy kicsit osztotta a gyereket!nem tudom mit képzel az a gyerek magáról!én utálom!
2011. február 13. 20:42
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
ugy van,mondd meg annak a malacorrú izének!!!!!
Amugy meg lady gaga népszerűbb,mint madonna,de ha belegondolunk,akkor rájövünk,hogy madonna 30 éve van a pályán,gaga pedig csak 3. Többet tett le az asztalra,mint gaga,és nem kéne őket összehasonlítani,mert ez hülyeség.
ADAM,TE VAGY A BEST!!!!!!!!!!!<3
Amugy meg lady gaga népszerűbb,mint madonna,de ha belegondolunk,akkor rájövünk,hogy madonna 30 éve van a pályán,gaga pedig csak 3. Többet tett le az asztalra,mint gaga,és nem kéne őket összehasonlítani,mert ez hülyeség.
ADAM,TE VAGY A BEST!!!!!!!!!!!<3
2011. február 13. 21:11
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
wííí IMÁDUNK ADAM! mondd meg annak a f*sznak!!!!!!!!!!
2011. február 13. 21:34
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Eddig is tudtuk hogy Perez benyal Adamnek, és Perez pedig hát nem is tudom Madonnát leírni nem jó ötlet, de azért nem olyan befolyásos ember hogy így inni kéne a szavait.
És szerintem majd kb 20-30 év múlva Gaga is ott fog tart mint Madonna
És szerintem majd kb 20-30 év múlva Gaga is ott fog tart mint Madonna
2011. február 13. 22:17
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
Helyes
végre vki elmondta neki, hogy nem kéne ilyeneket irogatnia
Am kicsit se nyalt be neki
szánalom az az ember
végre vki elmondta neki, hogy nem kéne ilyeneket irogatnia
Am kicsit se nyalt be neki
2011. február 14. 09:38
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
Perez Adamnek is ugyanúgy nyalizik.
DE tök igaza volt,azért Madonnához hasonlítani Gagát meredek,mondom ezt úgy hogy szeretem Gaga zenéjét, kifejezetten Madonna rajongó viszont nem voltam soha ,ugyanakkor tisztelem és egyértelmű hogy joggal tartják pop királynőnek.
Én amúgy úgy szeretem olvasni ahogy Adam olt valakit,a maga stílusában. Perez meg még soha nem mert visszaoltani neki,vagy nem is tudom miért nem,de nem olt vissza... PEdig nem az a félős típus.
DE akivel szemben Perez befogja a pofáját az tudhat valamit
Én amúgy úgy szeretem olvasni ahogy Adam olt valakit,a maga stílusában. Perez meg még soha nem mert visszaoltani neki,vagy nem is tudom miért nem,de nem olt vissza... PEdig nem az a félős típus.
2011. február 14. 14:33
adam ugy olt mindenkit mintha őt valaha is popkirályának neveztek volna
nem szeretem maddonát de ha egyszer rámondják hogy popkirálynő akk csak tudhat vmit
Máskor Adam Susen Boylet oltotta
2011. február 14. 14:39
|
|
Miley dodiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.07. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 144989 offline
|
ó
2011. február 14. 17:27
Idézet (pillangócska @ 2011.02.14. 14:33)
adam ugy olt mindenkit mintha őt valaha is popkirályának neveztek volna
nem szeretem maddonát de ha egyszer rámondják hogy popkirálynő akk csak tudhat vmit
Máskor Adam Susen Boylet oltotta 
Szerintem rosszul értelmezted. Pont, hogy Adam "védte meg" Madonnát, Perezzel szemben
2011. február 14. 20:36
pillangócska ühm... javaslom olvasd át újra a cikket o.O
2011. február 14. 21:05
Hát Adam jól megmondta amit meg kellet! bírom GaGát de tél. Madonna többet adott az asztalra!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: