Idézet (Ev Bry @ 2011.02.13. 08:24)
Ez így nagyon izé, nem jó ez így... sad.gif
Mérnem Olivér ment vissza??? Így most tök közönséges lesz a villa, Oli nevettetett meg mindenkit, Béci tök béna, mindig csak a szabályok és szabályok...sose tud normálisan viselkedni!!! sleep.gif' ... no comment
Bones,ezt te írtad!Azt írtad,hogy Béci a szabáyokra gondol mindig,és nem tud normáisan viselkedniÉPP AZÉRT VISELKEDIK NORMÁLISAN,MERT NEM SZEG SZABÁLYT!NEM PIÁL ANNYIT,MINT ÉVA,ÉS ŐT SEM MINDIG KINT LÁTJUK,ÉPPEN MIKOR CIGIZIK...DE EZ MINDEGY!NEM SZABÁLY!DE ÉPP EZÉRT VISELKEDIK NORMÁLISAN...-.- MOST JOBB FOLYTON AZT NÉZNI,HOGY ÉVA BERÚG,ÉS VITÁZIK?
Mérnem Olivér ment vissza??? Így most tök közönséges lesz a villa, Oli nevettetett meg mindenkit, Béci tök béna, mindig csak a szabályok és szabályok...sose tud normálisan viselkedni!!! sleep.gif' ... no comment
Bones,ezt te írtad!Azt írtad,hogy Béci a szabáyokra gondol mindig,és nem tud normáisan viselkedniÉPP AZÉRT VISELKEDIK NORMÁLISAN,MERT NEM SZEG SZABÁLYT!NEM PIÁL ANNYIT,MINT ÉVA,ÉS ŐT SEM MINDIG KINT LÁTJUK,ÉPPEN MIKOR CIGIZIK...DE EZ MINDEGY!NEM SZABÁLY!DE ÉPP EZÉRT VISELKEDIK NORMÁLISAN...-.- MOST JOBB FOLYTON AZT NÉZNI,HOGY ÉVA BERÚG,ÉS VITÁZIK?
Nem kötelező nézni!
Idézet (Nyuszi01 @ 2011.02.13. 09:06)
majdnem sírvafakadtam, mikor megláttam, hogy Bécinek van 61%-a. Nem tudom miért őt kellett viszaszavazni..Ő szart se csinált, elvolt magában, néha ha kedve támadt megbántott embereket(mondjuk Anikót). Olivér meg csinálja a showt.Miatta volt igazi a való világ.Mostmár csak Alekosz miatt fogom nézni:(:'(
Nem először olvasok ilyen hozzászólást... de ezt ti sem gondolhatjátok komolyan.
Egyébként meg a nemtudom hanyadik VV-ben is mindenki azt hitte, hogy majd Majka nyeri meg a végén, de tévedtek. Most azt hitte mindenki, hogy ez a "vagány macsó" megy majd vissza (és nyeri meg)... tévedtek. Ugyanaz a lefolyása, mint a többinek, nem azzal nyereti meg az RTL, akire mindenki számít. Mert a műsor vége után is kell nekik, hogy téma legyen a műsor.
Olivérke azt mondta, ha kimegy, rögtön elveszi a drágaságát, biztos nem fog unatkozni. Egy esküvőt megszervezni nem kis feladat.

1 felhasználónak tetszik: