VV4: Béci nyerte meg a párbajt!
2011. február 13. 11:21
|
|
börnicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 208 Csatolások: 46 Azonosító: 133864 offline
|
ezt a parbajt a dontoben kellett volna jatszani...
mostantol uncsi lesz a vv...
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. február 13. 11:25
|
|
oli97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 687 Csatolások: 15 Azonosító: 130317 offline
|
véget ért a VV4 ezennel. Most nem lesz rendes műsor, sem rendes poénok. Éva s Alekinnyó kicsit össze húzza magát, SZandika és Ani kiborul idegileg. NEm lesz annyi poén, és Béci nem helyettesítheti Olivér, humorát..... Oli volt a legjobb, és én számítottam rá, hogy benne lesz az utolsó háromban, de ennek vége. Innentől kezdve unalmas lesz a VV és nagyon semmi érdekes nem fog történni. Senki sha nem lesz akkora arc mint őőő. ÉS a VV4 igazi győzteseként Olivért fogom tartani
)
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. február 13. 11:26
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
2011. február 13. 11:27
|
|
oceancseppvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 179 Csatolások: 547 Azonosító: 135175 offline
|
de jó h ő ment vissza, neki szurkoltam
2011. február 13. 11:35
én teljesen megdöbbentem.ilyen nincs.ezennel végetért a VV4.Miért olvivér esett ki.legalább neki nem aludt meg a szájában a tej miközben beszélt.vices volt és nem lekezelően beszélt másokkal.Béce nem is szimpatikus kedves fiú.nangyon nagyképű és nagyon buta is.én megértenm szandikát,hogy hogy ő esett ki? ja tudom mert béci, nem a csúnyábbik fiúk csapatába tartozik,semmi másért.na mind egy zeen már sajna nem változtat semmi,de azt az egyet garantálhatom hogy most olyan sz@r lesz a hangulat mint még soha a VV4 ben.
2011. február 13. 11:40
|
|
BunDi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.10. Hozzászólás: 451 Csatolások: 103 Azonosító: 130959 offline
|
Az az igazát hogy mind a két fiú nagyon szimpatikus nekem
De mivel Èva a kedvencem és Olivér bár bocsánatot kèrt de mégis
Azért volt még ott lábszár szóval jó az hogy Bèci ment vissza mert ö is az
Eggyik kedvencem
De mivel Èva a kedvencem és Olivér bár bocsánatot kèrt de mégis
Azért volt még ott lábszár szóval jó az hogy Bèci ment vissza mert ö is az
Eggyik kedvencem
2011. február 13. 11:40
Én örülök annak, hogy Béci ment vissza annak ellenére, hogy Olivért is nagyon szerettem. Rossz volt látni, hogy ennyire le van törve, jobb lesz neki kint, Enikővel.
Elhiszem, hogy Anikónak rosszul esett, hogy helyette Alekosztól szerette volna hallani a kortesbeszédet, de számíthatott volna rá.
Szandikában pedig nagyot csalódtam, mert-ahogy Ő is mondta-s*gget csinált a szájából.
Hajrá Béci!
Elhiszem, hogy Anikónak rosszul esett, hogy helyette Alekosztól szerette volna hallani a kortesbeszédet, de számíthatott volna rá.
Szandikában pedig nagyot csalódtam, mert-ahogy Ő is mondta-s*gget csinált a szájából.
Hajrá Béci!
2011. február 13. 11:43
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Én ezen iszonyatosan meglepődtem. Konkrétan nem is tudtam felfogni, hogy hogyan történhetett ez. Olivér és Béci közül, Béci megy vissza? Álomban sem gondoltam volna. Igazából azt sem tudom Bécin mit lehet szeretni. Az utolsó néhány napban normálisabb volt, de azon kívül egy lusta, nagyképű bunkó. Olivér legalább vicces volt, és egyértelműen vitte az életet a villában. Furcsa lesz így nélküle.
2011. február 13. 11:44
dejo...most nézhetjük tovább ahogy Bécike mondogatja mindennap hogy megakarja nyerni a játékot, mert én csak ezt hallom tőle
én teljesen ledöbbentem hogy ő ment vissza, na nembaj Alekoszt ugyse gyözi le az biztos
2011. február 13. 11:48
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
Örülök hogy Béci ment vissza. És abban is teljesen biztos vagyok, hogy most nagyonnagyon változások lesznek a villába...
2011. február 13. 11:51
|
|
kittusz11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 142459 offline
|
Én azt hittem h Olivér fog vissza menni a villába. De annak is örülök h a Béci nyerte meg a párbajt. De ha jobban belegondolok..... sztem inkább Olivérnek kellet volna vissza menni hisz ő volt a kemény legény és neki a viccei naon jók voltak! De legalább Éva meg Laci megnyugodhat h legalább nem fogják őket b@sztatni!
De azért hajrá Béci
De azért hajrá Béci
2011. február 13. 11:54
Én örülök hogy Béci nyerte meg a párbajt,habár sajnálom hogy Olivér esett ki,de....ennek a párbajnak nem lett volna még itt az ideje...Olivér hívta ki Bécit, szóval ez olyan mintha Olivér maga alá ásott volna egy gödröt amibe beleesett és nem is jött ki onnan, a Béci meg vissza sétált a villába
hajrá Béci
igaz, hogy uncsi lesz most a villa, de ez van...
2011. február 13. 11:57
Én nagyon örültem neki,hogy ő ment vissza.Team Béci.
2011. február 13. 11:57
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Szandika azt is kiabálta, hogy " TE G*CI!!"
meg dobálta a tévét, de az már mellékes.
Hát engem meglepett. De így jobb lesz Olivérnek.
Én neki drukkoltam.
Hát engem meglepett. De így jobb lesz Olivérnek.
Én neki drukkoltam.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.