Ev Bry írta:
Én Bécinek szurkoltam!
Ez így nagyon izé, nem jó ez így... sad.gif
Mérnem Olivér ment vissza??? Így most tök közönséges lesz a villa, Oli nevettetett meg mindenkit, Béci tök béna, mindig csak a szabályok és szabályok...sose tud normálisan viselkedni!!! sleep.gif' ... no comment
Döntsd már el!!!!
VV4: Béci nyerte meg a párbajt!
2011. február 13. 08:47
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
2011. február 13. 08:53
Én nagyon szerettem Olivért, de jó, hogy Béci ment vissza mert, Olivér ki akart menni már a villából. És látni akarta a szerelmét.
2011. február 13. 08:56
|
Kangivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 129776 offline
|
szegény OLI ő volt ott a villában még az az ember aki mosolyt csalt az arcomra
ezentúl nem fogom nézni a VV4-et , mert nem vagyok kíváncsi BÉCIKE pofájára ....
ezentúl nem fogom nézni a VV4-et , mert nem vagyok kíváncsi BÉCIKE pofájára ....
2011. február 13. 09:01
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Sajnos ő ment vissza!
2011. február 13. 09:06
majdnem sírvafakadtam, mikor megláttam, hogy Bécinek van 61%-a. Nem tudom miért őt kellett viszaszavazni..Ő szart se csinált, elvolt magában, néha ha kedve támadt megbántott embereket(mondjuk Anikót). Olivér meg csinálja a showt.Miatta volt igazi a való világ.Mostmár csak Alekosz miatt fogom nézni:(:'(
2011. február 13. 09:06
JA sajnos Béci nyerte meg, de ha Olivérnek így könnyebb akkor jól van, de am a párbajnál látszott a száján h egyfolytában BÉCI nevét mondta szal nem hiszem h vissza akart menni
2011. február 13. 09:11
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
az a baj, h Olivér kavart. szal vele nem volt uncsii a villaélet. béci csak ott van és kész.
2011. február 13. 09:30
|
|
Dorikahhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.25. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 141633 offline
|
Kár hgy Oli kiesett neki kellett volna vissza menni-e !!!!!! Ez am egy nagy csalás(meg voolt az csinálvaaa) !!! Nehogy már a kis cigány gyerek menjen vissza 61%al....... !!!!!!!
2011. február 13. 09:38
|
|
EdWestwickvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 138995 offline
|
Éljen Béci wááááá! Olyan jó! (L)
2011. február 13. 09:45
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
Ez nem lehet igaz miért Bécikének kellett visszamenni!! Hogy szemétkedett a párbajon uristen!!! Egy nagy senki . . . Most ő fogja szórakozttni a népet komolyan?? Semmi olyat nem csinál ami engem érdekelne hányok tőle. . .
Úgy megnéztem volna azt az öntelt fejét amikor koppant volna egy nagyot ja és Gigiét is
Úgy megnéztem volna azt az öntelt fejét amikor koppant volna egy nagyot ja és Gigiét is
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: