VV4: Béci nyerte meg a párbajt!
2011. február 12. 23:16
Ez akkor bunda volt ahogy az elő van írva.Innentől kezdve olyan sz*r lesz az egész, hogy a kutya sem fogja nézni.Aki eddig azért nézte mert ez a bolond állandóan valami hülyeséget csinált, és lehetett röhögni rajta, ez most megszűnik. Unalmas nyálas takarításos főzőcskézős vv4 lesz.És ugyan úgy el kezdenek majd taktikázni ők is.És szépen elkezdik majd kihívogatni a többit...De rá fognak b***i mert ha Alekoszt kihívják akkor a kihívó kint is marad!!
Úgy hogy Hajrá Alekinnyó, és Hajrá Anikó! A többi meg menjen haza! Laci jól menő üzletember.nincs szüksége a pénzre.Éva tényleg egy törtető cafka...katasztrófa lehet az életben is nem érdemli meg ezt az egészet!Rácék úgyszintén. Talán még Szandikánál lenne jó helyen...amíg össze nem töri az autót!
Na mindegy.Oli ezt az utolsó napokbani viselkedésével cseszte el, de nagyon.Itt az eredménye.Ez kell a sok tininek...egy nyálas,beképzelt önelégült műmájer tacskó.Hát akkor nézzétek.
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
2011. február 12. 23:20
|
|
Nelli304visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 385 Csatolások: 148 Azonosító: 132431 offline
|
olivér volt a legjobb..
egyszerűen a béci fanok mondják azt hogy olivér sokat képzelt magáról.. ugyanazt a műsort nézzük?xd béci volt mindneki közül a legbeképzeltebb..
bécire is csak azért szavaznak mert olyan helyes ilyen helyes.. jujj-.-
na kiváncsi vagyok mennyi műsort hoz majd a vv ezekután ;D
béci szar vagy gigivel együtt(N)
egyszerűen a béci fanok mondják azt hogy olivér sokat képzelt magáról.. ugyanazt a műsort nézzük?xd béci volt mindneki közül a legbeképzeltebb..
bécire is csak azért szavaznak mert olyan helyes ilyen helyes.. jujj-.-
na kiváncsi vagyok mennyi műsort hoz majd a vv ezekután ;D
béci szar vagy gigivel együtt(N)
Sherpa
2011. február 12. 23:21
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Olivér túltaktikázta magát.
Lehet, hogy vicces ember, de amennyire vicces, ugyanannyira undorító, hazug és kétszínű. Akiket bent a villában a barátjának tartott, azokat az embereket is nem egyszer megalázta. (pl:Éva,Anikó,Szandika) Most jól pofára esett. Megérdemelte.
2011. február 12. 23:25
Bécii♥♥♥
Az elején nem tudtam kinek drukkoljak mert mindkettőt csípem de a végén rájöttem hogy Bécinek kell vissza mennie a valóvilágba és így is lett!
Olit is sajnálom picit dehát ez van a végén úgyis csak egy marad aki remélem Béci vagy Anikó vagy Laci lesz♥♥♥!
Az elején nem tudtam kinek drukkoljak mert mindkettőt csípem de a végén rájöttem hogy Bécinek kell vissza mennie a valóvilágba és így is lett!
Olit is sajnálom picit dehát ez van a végén úgyis csak egy marad aki remélem Béci vagy Anikó vagy Laci lesz♥♥♥!
2011. február 12. 23:28
ÉLJEN!!!!!ÉLJEN!!!!ÉLJEN!!!!
Ímádlak Béci köszönöm hogy kiejtetted ez a marhát!!!!!!
Na jó nem vok Bévi fan de jobb mint olivér!!!
Ímádlak Béci köszönöm hogy kiejtetted ez a marhát!!!!!!
Na jó nem vok Bévi fan de jobb mint olivér!!!
2011. február 12. 23:31
|
|
Tudsz1206visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 133366 offline
|
olivért jobban szerettem de az utobbi napokban teljesen megváltozott.csak dühöngött meg szomorkodott és ez már egyy idő múlva unalmas volt...csak szegény anikoót sajnálom:/
Sherpa
2011. február 12. 23:33
|
|
Marcsi_08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 136173 offline
|
Én nem szerettem meg senkit a villalakók közül, de főleg olivér és Alekosz vitt színt ebbe a műsorba. Alekinnyó Olivér nélkül nem lesz önmaga, unalmas hetek elé nézünk...
Ha nincs ez az Anikó-ügy, Bécinek nem lett volna esélye...
2011. február 12. 23:41
|
|
Bonesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 130080 offline
|
Ez így nagyon izé, nem jó ez így... 
Mérnem Olivér ment vissza??? Így most tök közönséges lesz a villa, Oli nevettetett meg mindenkit, Béci tök béna, mindig csak a szabályok és szabályok...sose tud normálisan viselkedni!!!
' ... no comment
Mérnem Olivér ment vissza??? Így most tök közönséges lesz a villa, Oli nevettetett meg mindenkit, Béci tök béna, mindig csak a szabályok és szabályok...sose tud normálisan viselkedni!!!
Sherpa
2011. február 13. 00:15
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
Mért nem Oli nyert?
2011. február 13. 00:20
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Mert Bécitől olvadoznak a lányok. Ez van.
Én is bírtam Olit, kár hogy kiesett. Igaza van abban, hogy most át fog rendeződni a villa társasága.
Hiányozni fog a legnagyobb face a villából, de sebaj, ott van még Alekinyó!
Mindig minden körülmények között.
Én is bírtam Olit, kár hogy kiesett. Igaza van abban, hogy most át fog rendeződni a villa társasága.
Hiányozni fog a legnagyobb face a villából, de sebaj, ott van még Alekinyó!
rebecca
2011. február 13. 00:29
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Iszonyú kár Oliért, az egyik kedvencem volt a villában, és az pláne felháborít, hogy Béci ellen vesztett, ilyen nagy arányban :@ Mondjuk az tény, hogy ha Olivért nem pukkasztják le az előző napok, jobban tudott vna teljesíteni a párbajon, de végül is mind1 lett vna, mert annyian nem szerették a nézők közül, hogy várható volt a Bécis nyerés :S Mondjuk Anikó szegény tényleg eléggé meg lett bántva, az nem volt vmi szimpi húzása Olinak... na de mind1 is, reméljük Bécikével nem fogják megnyeretni
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.