VV4: Béci nyerte meg a párbajt!
2011. február 13. 18:57
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
Olivér egyltalán nem bunkó..sőt ha ő ment volna vissza, akkor legalább lett volna egy olyan ember aki nem egész nap azt fújja, h ahogy ő is mondta Bécinek: madafaka...
egy kicsit szánalmas, de márcsak azért se Béla fgja megnyerni
annyira tudtátok h az X-Faktort is kalapos nyeri, azt' milett..na ennyit erről
egy kicsit szánalmas, de márcsak azért se Béla fgja megnyerni
annyira tudtátok h az X-Faktort is kalapos nyeri, azt' milett..na ennyit erről
2011. február 13. 18:58
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
egyébként ha nem ilyen rossz paszban ment volna párbajozni, akkor lehet h ő ment volna vissza..én személyszerint jobban megkedveltem az utóbbi időben bécit, viszont ahogy néha viselkedik..
2011. február 13. 19:05
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
Idézet (Zsécii @ 2011.02.13. 18:58)
Azért, mert a "fajának" egy része ilyen, nem kell ez alapján megítélni Őt is.
Azt meg nagyon jól tudja szerintem mindenki, hogy Giginek milyen a múltja.
Azt meg nagyon jól tudja szerintem mindenki, hogy Giginek milyen a múltja.
Félreértés ne essék én nem ítélem el Bécit ezért ( mivel alapból nincs köze a késeléshez mert nem tehetett róla, csak tisztáztam,hogy a késelés rész igaz csak nem Béci tette)de ettől függetlenül én mindenkinek ajánlom ,hogy nézzen utána Béci múltjának (mert semmisem az aminek látszik ..főleg Gigi nem az( és elég rosszul gondolod mert igenis sokan nem tudnak Gigi múltjáról)
Nem vagyok sem Olivér sem Béci pártján szerintem egyikőjük sem szabad megnyernie a fődíjat
2011. február 13. 19:17
...ez kicsit kemény amiket itt tudnak eegyesek mondani.. hogy lehet bármilyen ember csoportot egyszerűen csak úgy lekezelően "fajnak" nevezni...köztünk ugyanúgy van egy csomó bűnöző nem lehet mindent rájuk fogni...kicsit gondolkozzatok már mielőtt ilyen f**ágokat írtok....
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. február 13. 19:23
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
Idézet (totalykendrafan @ 2011.02.13. 19:17)
...ez kicsit kemény amiket itt tudnak eegyesek mondani.. hogy lehet bármilyen ember csoportot egyszerűen csak úgy lekezelően "fajnak" nevezni...köztünk ugyanúgy van egy csomó bűnöző nem lehet mindent rájuk fogni...kicsit gondolkozzatok már mielőtt ilyen f**ágokat írtok..
én nem rájuk fogom én csak a tényeket írom és nem akarok senkit megbántani ezzel a megnevezéssel ( próbáltam úgy fogalmazni,hogy senkit se sértsek meg vele , sajnálom ha valaki megsértődött , és igen bárkiből lehet bűnöző én nem rájuk fogom csak úgy ,hanem tényeket írok)
2011. február 13. 19:29
nem a tényekkel van a probléma...hanem a lekicsinylő megnevezésekkel
2011. február 13. 19:32
|
|
Zsife_nightmare_ |
|
Idézet (totalykendrafan @ 2011.02.13. 19:29)
nem a tényekkel van a probléma...hanem a lekicsinylő megnevezésekkel
hidd el próbáltam finoman fogalmazni ( és nem lekicsinyelni, sajnálom ha valakit ezzel megbántottam , de alapból azért írtam , hogy ne higgyék azt ,hogy Béci tette mivel (valaki volt olyan okos és azt írta ,h Béci tette)
2011. február 13. 19:35
jó én nem haragszom csak kissé elfogult vagyok bécivel szemben mert ő a tánctanárom és nagyon kedvelem(:
2011. február 13. 19:44
olivér egy nagy ......nem bírtam soha még jó hogy a béci jutott viisza (L)
2011. február 13. 21:05
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
emberek milyen nagyszázalékról isbeszélünk?
60-40 ha kerekítünk:D
nagyonokosnak hiszitek magatokat hogy azthiszitek béci 20%-al verte olit, csak számolni kéne megtanulni, mert aza 20 százalék az valójából 10 mert ha bécinek annyival kevesebb akkor máregyből döntetlen okoskáim: )
kapjátok be bécinke: )
szép magyar gyerek jó volt a megnyilvánulása-.-
60-40 ha kerekítünk:D
nagyonokosnak hiszitek magatokat hogy azthiszitek béci 20%-al verte olit, csak számolni kéne megtanulni, mert aza 20 százalék az valójából 10 mert ha bécinek annyival kevesebb akkor máregyből döntetlen okoskáim: )
kapjátok be bécinke: )
szép magyar gyerek jó volt a megnyilvánulása-.-
2011. február 13. 22:02
|
|
lilbiebzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 1 Azonosító: 144682 offline
|
Tudtam,hogy ő fog visszamenni. Az viszont nekem nagyon nem tetszett,hogy olyan arccal volt végig jelen a párbajon,hogy Szandika szavaival élve,nagyobb volt mint egy plazma TV
Oli nélkül furcsa lesz,nem lesz annyi poén,de reméljük,hogy Szandika,Alek és Éva alakítanak valamit még
Én jókat röhögtem Olivéren is,de szerintem ez neki is így jobb,hogy végre kint lehet a barátnőjével,mert már nagyon hiányzott neki,ahogy mindenki másnap a párja de hát nyerni mentek be.
Nem hibáztatom Anikót,mert amit csináltak(nem volt semmi,csak a szóváltások) ahhoz 2 ember kellett,és Anikó kicsit megkavarta Olit is. Egyszer úgy is megkellett a 2 erős embert mérettetni,itt volt az ideje,kiderült kit tartottak jobbnak,én is Béci párti voltam,de mindegy,hogy lett volna,talán Olival jobb lett volna,és Gigire kiváncsi lettem volna,hogy viselkedik a bátyó nélkül. Na hát mindegy,így se rossz.
2011. február 13. 22:42
|
tomcsi1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 128975 offline
|
Nem hiszem el hogy azt (most Dika szavaival élek) pihent agyú embert küldték vissza
2011. február 13. 22:43
|
tomcsi1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 128975 offline
|
kiváncsi vok hogy Béci hogy fog szórakoztatni minket
1 felhasználónak tetszik:
Sherpa
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.