VV4: Béci nyerte meg a párbajt!
2011. február 13. 16:39
|
|
Cinti.meowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 159 Csatolások: 69 Azonosító: 143324 offline
|
SAJNOS! Olivért vártam vissza.
2011. február 13. 16:41
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Olivér nélkül unalom lesz. Bécikét utálom, kétszínű besült.. már bocsi
2011. február 13. 17:04
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
sztem olivérnek kellett volna vissza mennie!Béciéknek amúgy is dupla esélye van.
2011. február 13. 17:15
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Életemben nem voltam még olyan boldog, mint mikor megláttam Béci képét a százalékoknál. Elkezdtem sikítozni, ordibálni, tisztára olyan voltam mint egy idegbeteg. Mostmár biztos vagyok benne hogy Béci fogja megnyerni a versenyt. HAJRÁ BÉCI!
2011. február 13. 17:34
|
|
LOVEAdam28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 135678 offline
|
Én olyanokat ugráltam a szobába mikor megláttam h Béci megy vissza h az hihetetlen.
Én nagyon örülök h az egyetlen szarkeverő(már elnézést a kifejezésért) is kiesettt

HAJRÁÁÁÁÁ BÉCI te vagy a jó te vagy a nyerőőő <3 (L)
Én nagyon örülök h az egyetlen szarkeverő(már elnézést a kifejezésért) is kiesettt
HAJRÁÁÁÁÁ BÉCI te vagy a jó te vagy a nyerőőő <3 (L)
2011. február 13. 17:57
Idézet (fanni12 @ 2011.02.13. 14:39)
mért szeretitek a Bécit? egy értelmes választ várok
mert a Béci nem csinált semmit.csak beszólt a másiknak. ehhez nagy ész kell,nem?
szánalmas amit csinált a Béci a párbajon. neki kellett volna a francba mennie. kíváncsi vagyok hogy hányan nézik majd a VV-t!!!
És csak úgy mondom hogy a Béci már megölt egy embert és Olivérre kést emelt! grat annak aki a Bécinek drukkol !!!
mert a Béci nem csinált semmit.csak beszólt a másiknak. ehhez nagy ész kell,nem?
szánalmas amit csinált a Béci a párbajon. neki kellett volna a francba mennie. kíváncsi vagyok hogy hányan nézik majd a VV-t!!!
És csak úgy mondom hogy a Béci már megölt egy embert és Olivérre kést emelt! grat annak aki a Bécinek drukkol !!!
Nem gondolod, hogy akkor nem is engedték volna be a villába? Vagy ha Olivérre 'emelt kést', akkor rég kitették volna, mint Zsuzsit?
Béci nagyon jófej és sokaknak szimpatikus, megérdemli, hogy bent legyen és megnyerje. Ha úgy vesszük, már csak Alekosz az egyetlen komoly ellenfele.
2011. február 13. 18:00
Valaki belinkelt egy címet korábban...sajnos azt is törölték, hogy miért nem tudom.Aztán és is megjelentettem egy hozzászólásomban aztán azt is törölték sejtem miért.De a linket vissza rakhatnák az adminok...abban semmi rossz nem volt.Csak hogy a Béci rajongók szeméről lekerüljön már végre a szürke hályog,a kis kedvencükkel kapcsolatban.
2011. február 13. 18:30
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
én örülök neki,h Béci nyerte meg, de egy kicsit szomorú is vagyok,h Olivér elment.:/
2011. február 13. 18:32
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
EZ AZ!HAJRÁ BÉCI,CSAK ÍGY TOVÁBB!
2011. február 13. 18:42
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
Én ordítottam annyira örültem hogy Béci ment vissza!Remélem most már meg is nyeri a VV-t!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: