VV4: Béci nyerte meg a párbajt!
2011. február 13. 14:39
|
|
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 offline
|
mért szeretitek a Bécit? egy értelmes választ várok
mert a Béci nem csinált semmit.csak beszólt a másiknak. ehhez nagy ész kell,nem?
szánalmas amit csinált a Béci a párbajon. neki kellett volna a francba mennie. kíváncsi vagyok hogy hányan nézik majd a VV-t!!!
És csak úgy mondom hogy a Béci már megölt egy embert és Olivérre kést emelt! grat annak aki a Bécinek drukkol !!!
mert a Béci nem csinált semmit.csak beszólt a másiknak. ehhez nagy ész kell,nem?
szánalmas amit csinált a Béci a párbajon. neki kellett volna a francba mennie. kíváncsi vagyok hogy hányan nézik majd a VV-t!!!
És csak úgy mondom hogy a Béci már megölt egy embert és Olivérre kést emelt! grat annak aki a Bécinek drukkol !!!
2011. február 13. 14:53
|
|
cady17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.27. Hozzászólás: 36 Csatolások: 2 Azonosító: 85473 offline
|
Szerintem meg jó a Béci!Eleinte ngyon szerettem Olit,de miért van/volt az,hogy ő mondhatott vagy tehetett bármit az nem volt baj,viszont ,ha neki mondtak valamit és csináltak vele valamit az baj volt!Ha rosszul érinti,hogy valaki kicseszik vele akkor ő se csesszen ki senkivel és így egában leszek!Ennyi!Amúgy meg mindenkinek van kedvence,vagy valaki ,aki közelebb áll hozzá,szerintem senkit sem kell lejárni,hohy ki milyen!Én és sokan mások Bécit szeretjük,sokan pedig az Olit.
2011. február 13. 14:54
|
|
vivoka12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.19. Hozzászólás: 183 Csatolások: 1 Azonosító: 127581 offline
|
Fanni 12
oszt kit érdekelt legalább elkövetett valamit nem ugy mint az Oli !!!
Oliba meg nem tom mit szerettek mikor csak a gonoszság áramlik belőle!!!!-.-" szánalmassss-.-"
Hajrá Bécim te nyered meg!!!♥
oszt kit érdekelt legalább elkövetett valamit nem ugy mint az Oli !!!
Oliba meg nem tom mit szerettek mikor csak a gonoszság áramlik belőle!!!!-.-" szánalmassss-.-"
Hajrá Bécim te nyered meg!!!♥
2011. február 13. 15:01
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Idézet (fanni12 @ 2011.02.13. 14:39)
Te nem vagy normális, én ismerem Bécit személyesen, és egyáltalán nem ilyen ember, nem tudna bánta senkit!
A cikkhez meg: Olivér, egy undorító állat aki óvodás csinnyekben éli ki magát, és még azt is hiszi, hogy jópofa! Szóval hajrá Béci mi szeretünk
2011. február 13. 15:39
Ha nem tűnt volna fel Olivér egész végig nem csinált mást,csak beszólt másoknak. Szóval erről ennyit...
És csak annyit fűznék hozzá a tegnapi párbajhoz,hogy az RTL-nek végre volt esze.
2011. február 13. 16:07
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Ezt meg honnét szeded, hogy embert ölt?
2011. február 13. 16:13
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
fanni12: mért szeretitek a Bécit? egy értelmes választ várok
mert a Béci nem csinált semmit.csak beszólt a másiknak. ehhez nagy ész kell,nem? tongue.gif
Honnan veszed hogy embert olt??
És még h Béci szólt be másoknak?? láttad Olivér mit csinált??? mert ha ezt mondod ezek szerint nem!
Jó h Béci ment vissza!
Ám nem értem Szandikát... múltkor még "utálta"
Olivért tegnap meg bőgott mint a tehén...
mert a Béci nem csinált semmit.csak beszólt a másiknak. ehhez nagy ész kell,nem? tongue.gif
Honnan veszed hogy embert olt??
És még h Béci szólt be másoknak?? láttad Olivér mit csinált??? mert ha ezt mondod ezek szerint nem!
Jó h Béci ment vissza!
Ám nem értem Szandikát... múltkor még "utálta"
Olivért tegnap meg bőgott mint a tehén...
2011. február 13. 16:35
Olivé a legjobb nagyon sajnálom hogy kiesett.Inkább neki kellett vna visszamennie mint egy szaros...nak(márboccs)Olivér legalább vicces Béci meg nem csinál smmit csak oltogat mindenkit.Sok kis csicska mind a Bécire nyomta az smseket,de akik az igazi és legjobb legvicesebb emberre nyomták a legjobbak
(L)
bocs ha vkit megbántottam,de sztem ezaz igazság és így gondolom.
bocs ha vkit megbántottam,de sztem ezaz igazság és így gondolom.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: