Számítotam rá
Most ungyi lesz a való világ(kicsit)de azért nézni fogom
VV4: Béci nyerte meg a párbajt!
2011. február 13. 13:12
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Fúj Béci ... béci egy nagy unalom... olyan béna mint a seggem komolyan ... jesszus nem értem h miért ő ment vissza. Oli egy nagy színes egyéniség ... olyan unalom a villa nélküle... Béci mit tud mutatni ?? semmit... dög unalom a Béci... utáloom... Oli nagyon sajnálom h kiestél nem neked kellett volna !! hanem a bécinek kellett volna ki esnie .. ha ő nyeri meg a színésznő testvérével mert ők egy nagy színészek ... akk nem tom h mit csinálok at biztos h nem fogok értük rajongani... OLI TE VAGY AZ ÁSZ!!!!
2011. február 13. 13:22
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Béci az egyik kedvencem, Oli már kicsit idegesített. Szandika is a kedvencem, ezért remélem visszatér a régi Szandi. De mindegy, ezt a párbajt Bécinek kellett megnyernie.
2011. február 13. 13:45
|
Eszterkehhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 145312 offline
|
MOST MÁR AZT SZERTNÉM HA AZ OLIPOP MENE VISZA DE VÉGÜLIS MIND A KETÖ JÓ FEJY SZT
2011. február 13. 14:07
|
|
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline
|
Olivééér..
cserbenhagyott mindenkit..
áá..sztem már csak azért is Bécire szavaztak, mert Olin látszott, hogy mennyire hiányzik neki a szerelme.
Szandikát bírtam, mikor osztotta Olivért, h "kint maradtál a ..."..
2011. február 13. 14:26
hát...szerintem Olivérnek ez a jó hogy kinn maradt...
2011. február 13. 14:33
gyerekek nem veszitek észre, hogy ez az oLivér mekkora szemét??
Hajrá Béci!!!
Hajrá Béci!!!
2011. február 13. 14:33
|
|
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 offline
|
Olivérnek kellett volna visszamenni!
Nem is helyes fiú.egy hülye nulla egyszintű srác. ennyit tud.meg beszólogatni és senki sem tapsol -.- szánalom!
grat megint az rtl klubnak!
Nem is helyes fiú.egy hülye nulla egyszintű srác. ennyit tud.meg beszólogatni és senki sem tapsol -.- szánalom!
grat megint az rtl klubnak!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: