Az egy hete lezajló Annie-díj-átadó gálán a DreamWorks produkciója nyerte a legtöbb díjat – a Disney szerint kivételezés miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az egeres cég bojkottálta az Annie-gálát
2011. február 12. 21:30
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2011. február 12. 21:34
Szerintem a Toy Story 3 és az Aranyhaj és a nagy gubanc jobb,mint az Így neveld a sárkányodat
2011. február 12. 21:39
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Szó sincs kivételezésről, a Disney évek óta mélyrepülésben van. Tart ez azóta, mióta a rajzfilmeket felváltotta az animáció. Több más studiónak meg van hozzá a felszereltsége és tudása az animációs filmek készítéséhez. Komoly konkurenciát kezdtek jelenteni a Disney-nek - melyet azóta már felül is múltak.
70 évig egyeduralkodóak voltak a rajzfilmek terén - de egyszer minden csoda véget ér - és ők ebbe nem tudnak beletörődni.
70 évig egyeduralkodóak voltak a rajzfilmek terén - de egyszer minden csoda véget ér - és ők ebbe nem tudnak beletörődni.
2011. február 12. 21:46
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Egyébként ez nincs így, mert a Disney semmivel sem mozog alacsonyabb színvonalon, mint a konkurensei, pláne a DreamWorks. Utóbbi szerintem egyszerűen szánalmas, ahogyan mindig újabb részeket gyárt az egyetlen sikeres meséjéből (shrek) és hasonlók. És senki sem múlta felül a Disneyt, nem is fogja egy jó darabig. Túl nagy hálózat ahhoz, hogy csak úgy felülmúlhassa egy ilyen (hozzá képest) semmi, mint a DreamWorks. Ami talán tíz év múlva olyan lesz, mint a Pixar - egy felvásárolt leányvállalat.. Sajnálom, de nekem ez a véleményem. És szerintem a Walt Disney által felállított falakat nem olyan egyszerű áttörni. Ennek már kemény múltja van.
duracell
2011. február 12. 21:54
szerintem a Disney nagyon jo meséket készít most is
jo én szeretem a Kung Fu Pandát is meg a DreamWorks meséket is, de a Disney is nagyon jo
2011. február 12. 23:21
Idézet (_ToTo_ @ 2011.02.12. 21:39)
Szó sincs kivételezésről, a Disney évek óta mélyrepülésben van. Tart ez azóta, mióta a rajzfilmeket felváltotta az animáció. Több más studiónak meg van hozzá a felszereltsége és tudása az animációs filmek készítéséhez. Komoly konkurenciát kezdtek jelenteni a Disney-nek - melyet azóta már felül is múltak.
Egyet értek. Disney forogna a sírjában ha tudná, hogy hol tartanak a dolgok. Ha nem nyernek meg egy díjat, az a Disney-nek fáj, pedig észre vehetnék már, hogy nincsenek egyedül. Nekik is meg van a megfelelő felszerelés és pénz (ha meg nincs, akkor vegyék el a Dizni szemétből) tudnának jobbat is alkotni, mint az Így neveld a sárkányodat.
Erre az animációs filmre amúgy is haragszanak a kritikusok, mert nem szeretik ha könyvből filmet csinálnak (érthető), de ha a kivitelezés sem jó (a film össze sem hasonlítható a könyvvel, sem az audiókönyvvel
Én egyébként az Illuzionistának szurkolok az Oscaron, nem mintha bármi esélye is lenne a többivel szemben, de mindegy.
Bessie
2011. február 12. 23:58
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Szerintem egyértelmű a kivételezés. Elég érdekes, hogy az Annie gyakorlatilag kitömte díjakkal a Kung Fu Pandát, erre a WALL-E nyerte el az Oscar-díjat
Arról nem is beszélve, hogy a DreamWorks folyamatosan a Disney/Pixar-t utánozza...
1998: Egy bogár élete -> Z, a hangya
2003: Némó nyomában -> 2004: Cápamese
Ahhoz képest, hogy a DreamWorks így felülmúlja a Disney-t, érdekesen egybevágó ötleteik vannak - ja, nálunk azt koppintásnak hívják. Aki süllyedő színvonalról beszél, nézze meg a WALL-E-t, a Fel!-t, a L'ecsót vagy valamelyik Toy Story részt. A Golden Globe-ot a Toy Story 3 nyerte, az Annie-t az Így neveld a sárkányodat. Az Oscar majd eldönti a csatát. Hajrá Walt Disney Pictures, hajrá PIXAR!
Ahhoz képest, hogy a DreamWorks így felülmúlja a Disney-t, érdekesen egybevágó ötleteik vannak - ja, nálunk azt koppintásnak hívják. Aki süllyedő színvonalról beszél, nézze meg a WALL-E-t, a Fel!-t, a L'ecsót vagy valamelyik Toy Story részt. A Golden Globe-ot a Toy Story 3 nyerte, az Annie-t az Így neveld a sárkányodat. Az Oscar majd eldönti a csatát. Hajrá Walt Disney Pictures, hajrá PIXAR!
Lindsay019
2011. február 13. 00:08
Idézet (duracell @ 2011.02.12. 23:58)
Szerintem egyértelmű a kivételezés. Elég érdekes, hogy az Annie gyakorlatilag kitömte díjakkal a Kung Fu Pandát, erre a WALL-E nyerte el az Oscar-díjat
Arról nem is beszélve, hogy a DreamWorks folyamatosan a Disney/Pixar-t utánozza...
A Dreamworks tud néha koppintani, erre már rájöttem. A WALL-E tényleg jó a Disneytől, de a többi nem hozza a régi Disney színvonalat. Mai viszonylatban a L'ecsó is jó, pont ugyanannyira, mint egy Dreamworks produkció.
duracell
2011. február 13. 00:15
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.13. 00:08)
A Dreamworks tud néha koppintani, erre már rájöttem. A WALL-E tényleg jó a Disneytől, de a többi nem hozza a régi Disney színvonalat. Mai viszonylatban a L'ecsó is jó, pont ugyanannyira, mint egy Dreamworks produkció.
Nekem egyébként semmi bajom a DreamWorks-szel, de néha már tényleg túlzás, amit csinálnak. Shrekből nekem az első kettő maradt meg, bár a negyediket nem láttam, de, hogy őszinte legyek, nem vagyok nagyon kiváncsi sem rá. A régebbi meséiket sokkal jobban szerettem, mint pl. az Irány Eldorádó.
Disneyéktől a Fel!-t viszont tényleg ajánlom, ha még nem láttad
kateblock
2011. február 13. 00:18
Idézet (duracell @ 2011.02.13. 00:15)
Nekem egyébként semmi bajom a DreamWorks-szel, denéha már tényleg túlzás, amit csinálnak. Shrekből nekem az első kettő maradt meg, bár a negyediket nem láttam, de, hogy őszinte legyek, nem vagyok nagyon kiváncsi sem rá. A régebbi meséiket sokkal jobban szerettem, mint pl. az Irány Eldorádó.
A Fel!-t viszont tényleg ajánlom, ha még nem láttad
A Fel!-t viszont tényleg ajánlom, ha még nem láttad
Láttam már. Ha muszáj egy mostani Disney kedvencet választani, akkor a WALL-E-t mondanám.
2011. február 13. 11:19
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
eltudom képzelni..
2011. február 13. 14:35
|
|
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline
|
A mai mesék egyre gázabbak.
A régiek voltak az igazi mesék. ezek az animált sz@rok már semmit sem érnek. a kiskölkök egyre műveletlenebbek lesznek.
ez így nagyon gázos!
A régiek voltak az igazi mesék. ezek az animált sz@rok már semmit sem érnek. a kiskölkök egyre műveletlenebbek lesznek.
ez így nagyon gázos!
2011. február 13. 16:05
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
Szerintem nincs itt semmilyen kivételezés ,egyszerűen csak mostanság jobb meséket csinált a Dream Works mint a Walt Disney ( szeretem a Walt Disneyt is de személy szerint nekem nagyon tetszett az Így neveld a sárkányodat)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.