Az egy hete lezajló Annie-díj-átadó gálán a DreamWorks produkciója nyerte a legtöbb díjat – a Disney szerint kivételezés miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az egeres cég bojkottálta az Annie-gálát
2011. február 12. 21:30
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2011. február 12. 21:34
Szerintem a Toy Story 3 és az Aranyhaj és a nagy gubanc jobb,mint az Így neveld a sárkányodat
2011. február 12. 21:39
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Szó sincs kivételezésről, a Disney évek óta mélyrepülésben van. Tart ez azóta, mióta a rajzfilmeket felváltotta az animáció. Több más studiónak meg van hozzá a felszereltsége és tudása az animációs filmek készítéséhez. Komoly konkurenciát kezdtek jelenteni a Disney-nek - melyet azóta már felül is múltak.
70 évig egyeduralkodóak voltak a rajzfilmek terén - de egyszer minden csoda véget ér - és ők ebbe nem tudnak beletörődni.
70 évig egyeduralkodóak voltak a rajzfilmek terén - de egyszer minden csoda véget ér - és ők ebbe nem tudnak beletörődni.
2011. február 12. 21:46
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Egyébként ez nincs így, mert a Disney semmivel sem mozog alacsonyabb színvonalon, mint a konkurensei, pláne a DreamWorks. Utóbbi szerintem egyszerűen szánalmas, ahogyan mindig újabb részeket gyárt az egyetlen sikeres meséjéből (shrek) és hasonlók. És senki sem múlta felül a Disneyt, nem is fogja egy jó darabig. Túl nagy hálózat ahhoz, hogy csak úgy felülmúlhassa egy ilyen (hozzá képest) semmi, mint a DreamWorks. Ami talán tíz év múlva olyan lesz, mint a Pixar - egy felvásárolt leányvállalat.. Sajnálom, de nekem ez a véleményem. És szerintem a Walt Disney által felállított falakat nem olyan egyszerű áttörni. Ennek már kemény múltja van.
duracell
2011. február 12. 21:54
szerintem a Disney nagyon jo meséket készít most is
jo én szeretem a Kung Fu Pandát is meg a DreamWorks meséket is, de a Disney is nagyon jo
2011. február 12. 23:21
Idézet (_ToTo_ @ 2011.02.12. 21:39)
Szó sincs kivételezésről, a Disney évek óta mélyrepülésben van. Tart ez azóta, mióta a rajzfilmeket felváltotta az animáció. Több más studiónak meg van hozzá a felszereltsége és tudása az animációs filmek készítéséhez. Komoly konkurenciát kezdtek jelenteni a Disney-nek - melyet azóta már felül is múltak.
Egyet értek. Disney forogna a sírjában ha tudná, hogy hol tartanak a dolgok. Ha nem nyernek meg egy díjat, az a Disney-nek fáj, pedig észre vehetnék már, hogy nincsenek egyedül. Nekik is meg van a megfelelő felszerelés és pénz (ha meg nincs, akkor vegyék el a Dizni szemétből) tudnának jobbat is alkotni, mint az Így neveld a sárkányodat.
Erre az animációs filmre amúgy is haragszanak a kritikusok, mert nem szeretik ha könyvből filmet csinálnak (érthető), de ha a kivitelezés sem jó (a film össze sem hasonlítható a könyvvel, sem az audiókönyvvel
Én egyébként az Illuzionistának szurkolok az Oscaron, nem mintha bármi esélye is lenne a többivel szemben, de mindegy.
Bessie
2011. február 12. 23:58
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Szerintem egyértelmű a kivételezés. Elég érdekes, hogy az Annie gyakorlatilag kitömte díjakkal a Kung Fu Pandát, erre a WALL-E nyerte el az Oscar-díjat
Arról nem is beszélve, hogy a DreamWorks folyamatosan a Disney/Pixar-t utánozza...
1998: Egy bogár élete -> Z, a hangya
2003: Némó nyomában -> 2004: Cápamese
Ahhoz képest, hogy a DreamWorks így felülmúlja a Disney-t, érdekesen egybevágó ötleteik vannak - ja, nálunk azt koppintásnak hívják. Aki süllyedő színvonalról beszél, nézze meg a WALL-E-t, a Fel!-t, a L'ecsót vagy valamelyik Toy Story részt. A Golden Globe-ot a Toy Story 3 nyerte, az Annie-t az Így neveld a sárkányodat. Az Oscar majd eldönti a csatát. Hajrá Walt Disney Pictures, hajrá PIXAR!
Ahhoz képest, hogy a DreamWorks így felülmúlja a Disney-t, érdekesen egybevágó ötleteik vannak - ja, nálunk azt koppintásnak hívják. Aki süllyedő színvonalról beszél, nézze meg a WALL-E-t, a Fel!-t, a L'ecsót vagy valamelyik Toy Story részt. A Golden Globe-ot a Toy Story 3 nyerte, az Annie-t az Így neveld a sárkányodat. Az Oscar majd eldönti a csatát. Hajrá Walt Disney Pictures, hajrá PIXAR!
Lindsay019
2011. február 13. 00:08
Idézet (duracell @ 2011.02.12. 23:58)
Szerintem egyértelmű a kivételezés. Elég érdekes, hogy az Annie gyakorlatilag kitömte díjakkal a Kung Fu Pandát, erre a WALL-E nyerte el az Oscar-díjat
Arról nem is beszélve, hogy a DreamWorks folyamatosan a Disney/Pixar-t utánozza...
A Dreamworks tud néha koppintani, erre már rájöttem. A WALL-E tényleg jó a Disneytől, de a többi nem hozza a régi Disney színvonalat. Mai viszonylatban a L'ecsó is jó, pont ugyanannyira, mint egy Dreamworks produkció.
duracell
2011. február 13. 00:15
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.13. 00:08)
A Dreamworks tud néha koppintani, erre már rájöttem. A WALL-E tényleg jó a Disneytől, de a többi nem hozza a régi Disney színvonalat. Mai viszonylatban a L'ecsó is jó, pont ugyanannyira, mint egy Dreamworks produkció.
Nekem egyébként semmi bajom a DreamWorks-szel, de néha már tényleg túlzás, amit csinálnak. Shrekből nekem az első kettő maradt meg, bár a negyediket nem láttam, de, hogy őszinte legyek, nem vagyok nagyon kiváncsi sem rá. A régebbi meséiket sokkal jobban szerettem, mint pl. az Irány Eldorádó.
Disneyéktől a Fel!-t viszont tényleg ajánlom, ha még nem láttad
kateblock
2011. február 13. 00:18
Idézet (duracell @ 2011.02.13. 00:15)
Nekem egyébként semmi bajom a DreamWorks-szel, denéha már tényleg túlzás, amit csinálnak. Shrekből nekem az első kettő maradt meg, bár a negyediket nem láttam, de, hogy őszinte legyek, nem vagyok nagyon kiváncsi sem rá. A régebbi meséiket sokkal jobban szerettem, mint pl. az Irány Eldorádó.
A Fel!-t viszont tényleg ajánlom, ha még nem láttad
A Fel!-t viszont tényleg ajánlom, ha még nem láttad
Láttam már. Ha muszáj egy mostani Disney kedvencet választani, akkor a WALL-E-t mondanám.
2011. február 13. 11:19
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
eltudom képzelni..
2011. február 13. 14:35
|
|
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline
|
A mai mesék egyre gázabbak.
A régiek voltak az igazi mesék. ezek az animált sz@rok már semmit sem érnek. a kiskölkök egyre műveletlenebbek lesznek.
ez így nagyon gázos!
A régiek voltak az igazi mesék. ezek az animált sz@rok már semmit sem érnek. a kiskölkök egyre műveletlenebbek lesznek.
ez így nagyon gázos!
2011. február 13. 16:05
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
Szerintem nincs itt semmilyen kivételezés ,egyszerűen csak mostanság jobb meséket csinált a Dream Works mint a Walt Disney ( szeretem a Walt Disneyt is de személy szerint nekem nagyon tetszett az Így neveld a sárkányodat)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.