Starity

Az egeres cég bojkottálta az Annie-gálát

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. február 12. 21:30 #1
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Az egy hete lezajló Annie-díj-átadó gálán a DreamWorks produkciója nyerte a legtöbb díjat – a Disney szerint kivételezés miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
1 felhasználónak tetszik: duracell
2011. február 12. 21:34 #2
- törölt felhasználó -    
Szerintem a Toy Story 3 és az Aranyhaj és a nagy gubanc jobb,mint az Így neveld a sárkányodat
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, duracell
2011. február 12. 21:39 #3
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Szó sincs kivételezésről, a Disney évek óta mélyrepülésben van. Tart ez azóta, mióta a rajzfilmeket felváltotta az animáció. Több más studiónak meg van hozzá a felszereltsége és tudása az animációs filmek készítéséhez. Komoly konkurenciát kezdtek jelenteni a Disney-nek - melyet azóta már felül is múltak.
70 évig egyeduralkodóak voltak a rajzfilmek terén - de egyszer minden csoda véget ér - és ők ebbe nem tudnak beletörődni.
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Bessie, joe_r
2011. február 12. 21:46 #4
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Egyébként ez nincs így, mert a Disney semmivel sem mozog alacsonyabb színvonalon, mint a konkurensei, pláne a DreamWorks. Utóbbi szerintem egyszerűen szánalmas, ahogyan mindig újabb részeket gyárt az egyetlen sikeres meséjéből (shrek) és hasonlók. És senki sem múlta felül a Disneyt, nem is fogja egy jó darabig. Túl nagy hálózat ahhoz, hogy csak úgy felülmúlhassa egy ilyen (hozzá képest) semmi, mint a DreamWorks. Ami talán tíz év múlva olyan lesz, mint a Pixar - egy felvásárolt leányvállalat.. Sajnálom, de nekem ez a véleményem. És szerintem a Walt Disney által felállított falakat nem olyan egyszerű áttörni. Ennek már kemény múltja van.
2011. február 12. 21:54 #5
- törölt felhasználó -    
szerintem a Disney nagyon jo meséket készít most is wink.gif jo én szeretem a Kung Fu Pandát is meg a DreamWorks meséket is, de a Disney is nagyon jo wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, duracell
2011. február 12. 23:06 #6
- törölt felhasználó -    
Szeretem!!! A DreamWorks & a Disney meséket!!! ^-^
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. február 12. 23:21 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2011.02.12. 21:39)
Szó sincs kivételezésről, a Disney évek óta mélyrepülésben van. Tart ez azóta, mióta a rajzfilmeket felváltotta az animáció. Több más studiónak meg van hozzá a felszereltsége és tudása az animációs filmek készítéséhez. Komoly konkurenciát kezdtek jelenteni a Disney-nek - melyet azóta már felül is múltak.
70 évig egyeduralkodóak voltak a rajzfilmek terén - de egyszer minden csoda véget ér - és ők ebbe nem tudnak beletörődni.

Egyet értek. Disney forogna a sírjában ha tudná, hogy hol tartanak a dolgok. Ha nem nyernek meg egy díjat, az a Disney-nek fáj, pedig észre vehetnék már, hogy nincsenek egyedül. Nekik is meg van a megfelelő felszerelés és pénz (ha meg nincs, akkor vegyék el a Dizni szemétből) tudnának jobbat is alkotni, mint az Így neveld a sárkányodat.
mellow.gif
Erre az animációs filmre amúgy is haragszanak a kritikusok, mert nem szeretik ha könyvből filmet csinálnak (érthető), de ha a kivitelezés sem jó (a film össze sem hasonlítható a könyvvel, sem az audiókönyvvel dry.gif )

Én egyébként az Illuzionistának szurkolok az Oscaron, nem mintha bármi esélye is lenne a többivel szemben, de mindegy.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. február 12. 23:37 #8
Clairy
Clairy
AsianGlampire™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1908
Csatolások: 136
Azonosító: 97193
Szerintem nincs itt kivételezés, csak a Disney kezdett sűlyedni. Pedig régen annyira szerettem a Disney meséket...
2011. február 12. 23:58 #9
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Szerintem egyértelmű a kivételezés. Elég érdekes, hogy az Annie gyakorlatilag kitömte díjakkal a Kung Fu Pandát, erre a WALL-E nyerte el az Oscar-díjat rohog.gif Arról nem is beszélve, hogy a DreamWorks folyamatosan a Disney/Pixar-t utánozza...
1998: Egy bogár élete -> Z, a hangya
2003: Némó nyomában -> 2004: Cápamese
Ahhoz képest, hogy a DreamWorks így felülmúlja a Disney-t, érdekesen egybevágó ötleteik vannak - ja, nálunk azt koppintásnak hívják. Aki süllyedő színvonalról beszél, nézze meg a WALL-E-t, a Fel!-t, a L'ecsót vagy valamelyik Toy Story részt. A Golden Globe-ot a Toy Story 3 nyerte, az Annie-t az Így neveld a sárkányodat. Az Oscar majd eldönti a csatát. Hajrá Walt Disney Pictures, hajrá PIXAR! beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2011. február 13. 00:08 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (duracell @ 2011.02.12. 23:58)
Szerintem egyértelmű a kivételezés. Elég érdekes, hogy az Annie gyakorlatilag kitömte díjakkal a Kung Fu Pandát, erre a WALL-E nyerte el az Oscar-díjat rohog.gif Arról nem is beszélve, hogy a DreamWorks folyamatosan a Disney/Pixar-t utánozza...
1998: Egy bogár élete -> Z, a hangya
2003: Némó nyomában -> 2004: Cápamese
Ahhoz képest, hogy a DreamWorks így felülmúlja a Disney-t, érdekesen egybevágó ötleteik vannak - ja, nálunk azt koppintásnak hívják. Aki süllyedő színvonalról beszél, nézze meg a WALL-E-t, a Fel!-t, a L'ecsót vagy valamelyik Toy Story részt. A Golden Globe-ot a Toy Story 3 nyerte, az Annie-t az Így neveld a sárkányodat. Az Oscar majd eldönti a csatát. Hajrá Walt Disney Pictures, hajrá PIXAR! beer.gif

A Dreamworks tud néha koppintani, erre már rájöttem. A WALL-E tényleg jó a Disneytől, de a többi nem hozza a régi Disney színvonalat. Mai viszonylatban a L'ecsó is jó, pont ugyanannyira, mint egy Dreamworks produkció.
2011. február 13. 00:15 #11
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (kateblock @ 2011.02.13. 00:08)
A Dreamworks tud néha koppintani, erre már rájöttem. A WALL-E tényleg jó a Disneytől, de a többi nem hozza a régi Disney színvonalat. Mai viszonylatban a L'ecsó is jó, pont ugyanannyira, mint egy Dreamworks produkció.

Nekem egyébként semmi bajom a DreamWorks-szel, de néha már tényleg túlzás, amit csinálnak. Shrekből nekem az első kettő maradt meg, bár a negyediket nem láttam, de, hogy őszinte legyek, nem vagyok nagyon kiváncsi sem rá. A régebbi meséiket sokkal jobban szerettem, mint pl. az Irány Eldorádó.
Disneyéktől a Fel!-t viszont tényleg ajánlom, ha még nem láttad wink.gif Ha már náluk tartunk, szerintem az Aranyhaj és a nagy gubanc is jó lett.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. február 13. 00:18 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (duracell @ 2011.02.13. 00:15)
Nekem egyébként semmi bajom a DreamWorks-szel, denéha már tényleg túlzás, amit csinálnak. Shrekből nekem az első kettő maradt meg, bár a negyediket nem láttam, de, hogy őszinte legyek, nem vagyok nagyon kiváncsi sem rá. A régebbi meséiket sokkal jobban szerettem, mint pl. az Irány Eldorádó.
A Fel!-t viszont tényleg ajánlom, ha még nem láttad wink.gif

Láttam már. Ha muszáj egy mostani Disney kedvencet választani, akkor a WALL-E-t mondanám.
2011. február 13. 11:19 #13
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
eltudom képzelni..
2011. február 13. 11:38 #14
- törölt felhasználó -    
én is :S
2011. február 13. 12:42 #15
- törölt felhasználó -    
smileeee.gif
2011. február 13. 13:46 #16
Regica
Regica
Hozzászólás: 1469
Csatolások: 0
Azonosító: 126437
biggrin.gif
2011. február 13. 14:35 #17
KocskyB
KocskyB
visszatérő vendég

Státuszaz élet fair, csak jól kell játszani
Hozzászólás: 402
Azonosító: 134645
A mai mesék egyre gázabbak.
A régiek voltak az igazi mesék. ezek az animált sz@rok már semmit sem érnek. a kiskölkök egyre műveletlenebbek lesznek.
ez így nagyon gázos!
2011. február 13. 16:05 #18
Zsife
Zsife
_nightmare_

StátuszI created the sound of madness.........
Hozzászólás: 1757
Csatolások: 495
Azonosító: 131623
Szerintem nincs itt semmilyen kivételezés ,egyszerűen csak mostanság jobb meséket csinált a Dream Works mint a Walt Disney ( szeretem a Walt Disneyt is de személy szerint nekem nagyon tetszett az Így neveld a sárkányodat)
2011. február 13. 19:34 #19
vikkel
vikkel

Státuszoblivion
Hozzászólás: 648
Csatolások: 59
Azonosító: 108873
Így neveld a sárkányod ♥ biggrin.gif
2011. február 14. 08:42 #20
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Azonosító: 131949
ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYOD!! = ÁLLATI JÓ MESE!! wub.gif cool.gif thumbsup.gif meghajolo.gif CSÚCS
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Tim Allen Tim Allen 3055.