Mi a szüleid véleménye a zenei stílusodról?
2019. augusztus 21. 09:30
Nem szeretik a kpopot, ez tény. Mondjuk a családból senki nem szereti, és amúgy is megszoktam már, hogy mindig azt hallom, hogy "Hogy tudod ezt a borzalmat hallgatni?" Mondjuk nekem se tetszik amit ők, hallgatnak(rertro zene minden mennyiségben) úgyhogy kölcsönös a dolog
Komolyan, a nagynéném is mindig azt mondja a BTS-re, hogy "Ezek lányok" és ilyenkor elkezdek vele vitatkozni. Az egyetlen aki azt mondta hogy egész jó, az a nagymamám. Úgyhogy örültem mikor mondta hogy tetszik neki a Fake Love (
)Az unokatesómnak(aki fiú) viszont tetszik a Blackpink, a kedvenc dala a Kill This Love
2019. augusztus 21. 09:44
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
bár apának köszönhetem a rocker/metalhead létemet, valamiért nálam annyira nem tolerálja, hogy ez megnyilvánul az öltözködésemben is. anya elfogadóbb, ő annyira nem szól meg érte, de ha hangosan hallgatok valami metált, azt már annyira ő sem támogatja és néha a kinézetemtől is szívbajt kap
de még mindig inkább őt kérem meg, hogy rendelhessek zenekaros felsőket, albumokat, stb., mint apát xd a rokonság többi részének eddig nem volt hozzá egy rossz szava sem, bár ha lenne is, nem érdekelne. inkább ilyeneket hallgatok, mint a sok mainstream szart, meg így legalább önmagam lehetek.
2019. augusztus 30. 22:53
|
|
Konekoatiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.05. Hozzászólás: 2637 Csatolások: 92 Azonosító: 269586 offline
|
Morognak (leginkább apa), ha esetleg valami zúzósabb rockot hallgatok, hát még akkor, ha igazi f.sza metal megy...
Egyébként nem szólnak bele, mert tudják, hogy hiába teszik, akkor is hallgatni fogom. Másrészt, azt hiszem bőven abban a korban vagyok, amikor el tudom dönteni mi a jó nekem és nem leszek "lecsúszott drogos, alkoholista, mint a rockerek". (Ezt nem ők mondták, de kaptam már meg.)
Egyébként nem szólnak bele, mert tudják, hogy hiába teszik, akkor is hallgatni fogom. Másrészt, azt hiszem bőven abban a korban vagyok, amikor el tudom dönteni mi a jó nekem és nem leszek "lecsúszott drogos, alkoholista, mint a rockerek". (Ezt nem ők mondták, de kaptam már meg.)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: