A Hannah Montana messze a legsikeresebb
2011. február 13. 13:43
|
Eszterkehhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 145312 offline
|
EGY JÓ SZTÁRT LEHET SZERETNI ÉS UTÁLNI
2011. február 13. 15:11
|
|
Orsy0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 573 Csatolások: 28 Azonosító: 132119 offline
|
szerintem a hannah montana a legjobb sorozat a disney-n,de az a baj,hogy az összes jó sorozatnak vége lett a disney-n és helyette adnak mindenféle unalmas sorozatokat,mint pl az indul a risza.tényleg nem tudom mi a jó benne,szerintem már nem tudnak mit kitalálni(bocs azoknak akik szeretik)
2011. február 13. 17:56
|
|
emily7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 442 Csatolások: 18 Azonosító: 132673 offline
|
nagyon jó sorozat volt
nekem jobban tetszett, mint a wowp:)
a wowp-ban is egyedül az apjukat szeretem
Max beszólásai meg egyszerűen irritálnak
Lehet, hogy nekem nehéz a felfogásom, de legtöbbször csak arra gondolok, hogy MI?
nekem jobban tetszett, mint a wowp:)
a wowp-ban is egyedül az apjukat szeretem
Max beszólásai meg egyszerűen irritálnak
Lehet, hogy nekem nehéz a felfogásom, de legtöbbször csak arra gondolok, hogy MI?
2011. február 13. 20:21
|
Dzsidzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 97 Csatolások: 105 Azonosító: 132053 offline
|
Na hát először is ahogy itt olvasgattam a kommenteket, hát volt amin nagyon meglepődtem de volt ami tetszett, mert egy véleményen vagyok én is.De amugy azért lett Selena az első számú Disney-sztár mert már Miley kilépett, mert Selena mindig is csak második volt.Ja és hiába akarják lenyomni egyesek Miley színészi tehetségét, szerintem jó nem azt mondom hogy a világon a legjobb, de a Disney-nél ő volt a legjobb akárki akármit mondd.Éa nagyon de nagyon gartulálok neki ezekeért a sikerekért!És majd akkor hozzátok szóba a WOWP-t és Selenát Selena és WOWP rajongók, hogy majd ő is és az a sorozat is ilyen sikereket fog elérni.(Má bocs)ja és szerintem a döntése helyes volt hogy kilépett, mert szerintem is már kinőtte ezt a sorozatot és Hannah Montana az már nem igazán illik hozzá. A zene is tehetsége Miley -nak meg egyáltalán nem kétséges ( nem úgy mint Selenának aki még élőben nem is tud énekelni) és igazán mindenkitől megérdemelne egy dicséretet mert 12 évesen elkezdte ezt a sorozatot, ami már akkor nagyon sikeres lett , ráadásul már akkor jobb hangja volt minr MOST Selenának. Tehát erről ennyit.Jó ezt én ilyen szemszögből nézem mert én Miley rajongó vagyok.
Ja és neharagudjon ha megbántottam valakit:)
2011. február 13. 20:31
|
|
Cinti.meowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 159 Csatolások: 69 Azonosító: 143324 offline
|
vicces sorozat volt, Miley aranyos volt a szerepben, de a való életben sajnos már nem is mondom
2011. február 14. 15:59
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Gratula neki!
Számomra mindig is ő volt a legjobb disney csillag, ás a Hannah Montana a legjobb sorozat. Már az indulásánál imádtam, és azt kell mondjam a többi sorozat a közelébe sem érthet. Esetleg a WOWP. Igaz jobban szerettem az elején, Miley a végére igen csak megváltozott, és enyhén túljátszotta a szerepét, ettől pedig nagyon erőltetetté vált az egész.
Számomra mindig is ő volt a legjobb disney csillag, ás a Hannah Montana a legjobb sorozat. Már az indulásánál imádtam, és azt kell mondjam a többi sorozat a közelébe sem érthet. Esetleg a WOWP. Igaz jobban szerettem az elején, Miley a végére igen csak megváltozott, és enyhén túljátszotta a szerepét, ettől pedig nagyon erőltetetté vált az egész.
2011. február 14. 17:51
|
|
dorcii008új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 141024 offline
|
az biztos
) evvelmost tényleg elismerték őt ésmindeki büszke lehet mileyra
a családja abarátok az egész disney ésmidnenki is : DD
óriási sikert ért el ilyenidősen
ésmégcsak mostkezdödikazélete
D
nagyonvárommár a LOL- c. filmjét demmi moreeraal
D :$ (Y) biztos joelsz akárcsak alast song
D
hajrá miely tevagy alegjobb disney sztár. :DDD
óriási sikert ért el ilyenidősen
ésmégcsak mostkezdödikazélete
nagyonvárommár a LOL- c. filmjét demmi moreeraal
hajrá miely tevagy alegjobb disney sztár. :DDD
2011. február 14. 21:13
Tél. jó sorozat! de nekem sajnos már nem a kedvencem! Ki szerettem belőle! de azért mondom hogy nagyon jó kis sorozat! Sőt nem kicsi hanem nagy! XD
2011. február 14. 22:44
szerintem jó sorozat bár időnként kicsit idiótán viselkednek benne
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: