A Hannah Montana messze a legsikeresebb
2011. február 13. 08:34
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Nha de hajrá Miley és további jó sikereket!
2011. február 13. 09:39
Ahogy itt olvastam a kommenteket talán én leszek az első aki sosem szerette igazán ezt a sorozatot. Valahogy a története sem érdekelt annyira,az itt elhangzó dalok pedig kifejezetten nem tetszettek. Egyáltalán nem tartom a legjobb Disney sorozatnak de azt sem állítom egyébként hogy ez lenne a legrosszabb.
Nekem a Wizard of Waverly Place sokkal jobban tetszett.
És én ezen a véleményemen nem változtatok,nem vagyok kíváncsi támadásokra ezért.
Megjegyzés: Az utolsó dal viszont egyáltalán nem volt rossz film:D
Nekem a Wizard of Waverly Place sokkal jobban tetszett.
És én ezen a véleményemen nem változtatok,nem vagyok kíváncsi támadásokra ezért.
Megjegyzés: Az utolsó dal viszont egyáltalán nem volt rossz film:D
2011. február 13. 09:51
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
2011. február 13. 10:12
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Teljes mértékben egyetértek.A Hannah Montana a legjobb sorozat a Disney csatornán.Egy részén sem unatkoztam,igazán fantasztikus sorozat.Kifejezetten a tinédzsereknek találták ki,és ez meg is látszik.Kár,hogy abbamaradt a sorozat,mert a siker biztos folytatólagos lett volna.
2011. február 13. 10:17
Ez egyértelmü hiszen sok tini szeretni Hannát és ezért nézik
akár 9 évesek 13 évesek vagy 16 évesek :)Miley nagyon jó színésznő
állitása szerint 1 éves korában hivták visza hogy mégis ő lett hanna montana és nagyon jól csinálta eddig és ezért ilyen sikeres
2011. február 13. 10:38
A Hannah Montana tényleg nagyon jó sorozat,főleg az utolsó évad
2011. február 13. 11:35
Szép összegek... És nem csodálom, én is bírom a sorozatot is, és Az utolsó dalt is
2011. február 13. 11:41
Én nem voltam oda a sorozatért, kicsit erőltetettek voltak számomra a poénok. Ettől függetlenül semmi kétség, hogy a 21. század eddigi legsikeresebb Disney sorozata.
2011. február 13. 12:32
|
|
wertzuiovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 144707 offline
|
Fura, hogy mindenki úgy odavan a Hannah Montanáért
Miley-t elismerem, mint énekest, de szerintem színésznek messze nem olyan jó, a H.M-ban pedig kifejezetten ellenszenves. Van az az idétlen ... mond mit??? izé (poén ?
), amit egy részben kb. 3x elsüt. Na attól kikészülök
Meg eleve túljátssza a szerepét, a kevesebb több lenne. Láttam az Utolsó Dal-t, ott egy fokkal jobb volt, de talán nem kéne annyira erőltetni ezt a színészet dolgot, az éneklés jobban megy neki
Valószínűleg rengetegen nem értenek velem egyet, olvastam a többi hozzászólást, de mindegy ez az én véleményem
( olyan jó ez a szmájli ) XD
1 felhasználónak tetszik:
weaslmelody
2011. február 13. 13:05
hát gratulálok..habár én nem nagyon szeretem...régebben néztem egy-két részt, de mára már teljesen leírta nálam Miley magát ezzel a felnőtté válás dologgal, meg a botrányaival....szerintem is inkább csak énekeljen...
a színészkedés csak erőltetés..legalábbis szerintem...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.