Szexi fehérneműben pózol Vanessa Hudgens
2011. február 13. 14:04
Szép lány, de én ezt egy kicsit ribisnek
látom...
látom...
2011. február 13. 14:28
Sophia Starlight
látom...
:)igaza van:)
látom...
:)igaza van:)
2011. február 13. 16:09
Szerintem semmi baj sincs azzal, hogy szexi fotókat akar magáról készíttetni, de könyörgöm ez az alsó kép egyenesen szörnyű.
2011. február 13. 16:11
Sztem olyan átlagos nő (kinézetre) és NAON nem szimpi
2011. február 13. 16:13
amúgy meg nem értem miért bántjátok, felnőtt nő, ő már nem tinilány, akit csak úgy elítélhettek ezért..
arra meg, hogy nem ő a tinik példaképe csak annyit mondanék, hogy miért kéne, hogy ő legyen?? nem kéne ilyet elvárni tőle.. legyen csak a sok dizni cuki-muki énekesnő a példakép, ő már nem tartozik közéjük..
arra meg, hogy nem ő a tinik példaképe csak annyit mondanék, hogy miért kéne, hogy ő legyen?? nem kéne ilyet elvárni tőle.. legyen csak a sok dizni cuki-muki énekesnő a példakép, ő már nem tartozik közéjük..
2011. február 13. 16:30
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
B. Melinda Valéria
háát...
hát ha ő átlagos akkor ki az átlagfeletti? XDD
háát...
hát ha ő átlagos akkor ki az átlagfeletti? XDD
2011. február 13. 16:31
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
ezen az utolsó képen olyan, mintha be lenne csípve...
Miss Montez:
Vaneessa piszok tehetséges és gyönyörű biggrin.gif Nem is csodálom hogy újra összejöttek Zaccel wub.gif Énektudása nagyon magasan veri a lécet biggrin.gif Modellkedik.Ennek nagyon örülök biggrin.gif Végre kitörhet a HSM-korszakából smileeee.gif De azt vegyük figyelembe hogy Vany nem Disney Hercegnő többé.Hanem NŐ smileeee.gif biggrin.gif Szerintem biggrin.gif biggrin.gif
Zaccel még véletlenül sem jöttek össze újra! És h piszok tehetséges? Egy normális embernek olyan sipolós hangja mint neki nincs...Sztem a "tehetségéhez" köze van a számítógépeknek... na de mind1
Miss Montez:
Vaneessa piszok tehetséges és gyönyörű biggrin.gif Nem is csodálom hogy újra összejöttek Zaccel wub.gif Énektudása nagyon magasan veri a lécet biggrin.gif Modellkedik.Ennek nagyon örülök biggrin.gif Végre kitörhet a HSM-korszakából smileeee.gif De azt vegyük figyelembe hogy Vany nem Disney Hercegnő többé.Hanem NŐ smileeee.gif biggrin.gif Szerintem biggrin.gif biggrin.gif
Zaccel még véletlenül sem jöttek össze újra! És h piszok tehetséges? Egy normális embernek olyan sipolós hangja mint neki nincs...Sztem a "tehetségéhez" köze van a számítógépeknek... na de mind1
2011. február 13. 16:42
|
|
kisszsofia88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.28. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 144246 offline
|
Amióta ilyen típusú képeket látok róla,azóta nem szeretem
2011. február 13. 16:52
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
Előbb utóbb mindenkiről lesz,mert nem lesz elég ha valaki szép,szexinek is kell lennie,amúúgy Vanessa szép...és jól áll neki a fehérnemű,kicsit tényleg furcsa az kép,de a többi jobban sikerült.AMúúgy próbáljátok már felfogni hogy úgy ahogy Miley,Vanessa is felnőtt és már nem az a "szende" diáklány!!
2011. február 13. 17:58
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Szerintem is átlagos!!! Figyu, vegyük el a sminket, a retusát és utána alkossunk véleményt! Láttam már róla nem egy érdekes paparazzi képet!
2011. február 14. 15:11
Idézet (kisszsofia88 @ 2011.02.13. 16:42)
Amióta ilyen típusú képeket látok róla,azóta nem szeretem 
ha ezért utáltad meg, akkor valszeg eddig se szeretted.. -.-"
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: