Karina197: egyetértek...
am nem értem hogy Mileynak mi köze hozzá...
Selena: „Demi még mindig a legjobb barátnőm!"
2011. február 11. 22:32
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
sziasztok, én írtam a cikket. nem a személyes véleményem írtam le Miley-t illetően, nem ellenszenves, nem vagyok gyűlölködő, csupán sok ilyen elvakult feltételezést olvastam, gondolom ti is
azt viszont nem tudom, hogy ha mégsem így van, ahogy Selena mondja, akkor miért emlegette fel megint?
azt viszont nem tudom, hogy ha mégsem így van, ahogy Selena mondja, akkor miért emlegette fel megint?
2011. február 11. 22:52
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Fura!
2011. február 12. 01:08
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
sipy97 :
szerintem egyáltalán nem biztos, hogy kamu.
nézem miley twitterét és vannak arra utló jelek,hogy tényleg nincs rossz kapcsolata selenával. volt egy képe,amin a telefonjában a barátai sorrendje volt meg , igen , ott volt selena is.
aztán azt is kiírta,hogy legyen bolfdog justin és selena, szóval örüljünk nekik.
ott volt az is ,amikor a disney project green-t csinálták , egy kulisszák mögötti videóban bennevolt,hogy selena és miley ölelkeznek,demi pedig fényképezi őket. szóval én nem védem miley-t, nem nagyon szeretem, de szerintem nincsenek rossz és remélem,hogy ez egy igaz cikk selena és demi barátságáról.
szerintem egyáltalán nem biztos, hogy kamu.
nézem miley twitterét és vannak arra utló jelek,hogy tényleg nincs rossz kapcsolata selenával. volt egy képe,amin a telefonjában a barátai sorrendje volt meg , igen , ott volt selena is.
aztán azt is kiírta,hogy legyen bolfdog justin és selena, szóval örüljünk nekik.
ott volt az is ,amikor a disney project green-t csinálták , egy kulisszák mögötti videóban bennevolt,hogy selena és miley ölelkeznek,demi pedig fényképezi őket. szóval én nem védem miley-t, nem nagyon szeretem, de szerintem nincsenek rossz és remélem,hogy ez egy igaz cikk selena és demi barátságáról.
2011. február 12. 08:10
|
|
Mári Renátaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 83 Csatolások: 13 Azonosító: 137920 offline
|
tuti ,hogy csak a féltékenység csinálta ezt :S
2011. február 12. 09:18
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
nagyon örülök h visszataláltak egymáshoz!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: